Bir aydır sevgiliyiz ilgisi değer vermesi cok iyi hediyeler alıyor hatta çift sweatleri almis yıl basında giyelim diye fakatt bir sorun varr. sexting yapmak istiyor ve ben hayatında hic yapmadim istemedigimi söyledim ama o istedigini sòylüyor benimle cinsellik icin mi birlikte diye düsündürmüyor değill amaa şunu da söyleyeyim ilgisi ve degeri reddettigimde bile devam ediyor istemuyorum diyincee hemen geri cekmiyor kendini seni anliyorum diyor ama sende beni anla diyor sana gercekte aslaa dokunmam diyor ama sexting istiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılReddettiğin halde seni düşünmüyorsa düşündüğü tek şey kendisidir, yani cinsellik istiyor bu arkadaş ve senin düşüncelerine saygı duymuyor. Zaten 1 aydır sevgiliymişsin çok bir şey kaybetmiş olmazsın bence yol yakınken ayrıl.
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorumm ama cok iyi özellikleri de var simdii hakkını yiyemem ama sizde çok haklısınızz teşekkür ederimm Allah razı olsunn 🙏
- +1 yıl
Çok iyi özellikleri olması rol olabilir, dikkat et bu tipler çok tehlikeliler. Elde ettikten sonra bir daha haber bile alamazsın genelde.
Soran+1 yılAnladımm çok teşekkür ederimmm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHassasiyetlerinize saygı göstermiyorsa iletişimizi kesmenizi öneririm.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınızz saygı duymakk önemlii🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilim de aynı şeyi yapıyor çok kararsızım bende senin gibi
05 Yorumla
Soran+1 yılGizlilikten cıkarmısinnn senjnle konusmak istiyorumm
Soran+1 yılYazayımm sanaa
Cevap sahibi+1 yılYeni gördüm mesaji
Cevap sahibi+1 yılOlur konuşalım
Cevap sahibi+1 yılBana yazarmisin benimde kafamı karıştıran şeyler vaar sormak istiyorum sana
+1 yılIsrar etmesi normal değil
01 Yorumla
Soran+1 yılİstee yanyanaa gözümün icine bakiyor bizi hep paylasıyor bir yerlerdee sosyal medyada hep yanii bunun icin sevmiyorum seni bu olmasada olur diyo ama istiyorum sadece sevgiyle olmuyor cinsel arzu duyuyorum sana bu ikisi ilerisi icin cok önemli diyor sana aslaa dokunmam seni seviyorum diyor ama bunu istiyor acaba sadece cinsellik icin mi diyemeden edemiyorum
+1 yılbenim merak ettim şey sweatler
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıll yaniii
- +1 yıl
Sweatlerini gorselerini özelden ATR msn
sen hıc daha once denemedın mı
08 Yorumla
Soran+1 yılHayırr ben hic yasamadim öyle seyler
Soran+1 yılBana çok sacma geliyor mantıksiz geliyorr ciddiye bile almiyorum
Soran+1 yılYaa sordugum sorunun cevabını alabilirmiyim
Soran+1 yılTamm sus o zaman.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında