İş ortamından bi adamla buluştuk o bekar bende dul, her neyse 2. Buluşmamızda biraz yakınlaşma oldu fakat ben ileriye gitmek istemedim. Sadece seviştik o kadar, sevgili falanda değiliz, neden benimle birlikte olmak istedi ve istiyor ki?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hakir görmiyorum yanlış anlama
Dulsun ve biriyle ikinci buluşmada sevişiyosun ve birlikte olmak istemiyosun adam istedi diye neden cvbınımı arıyosun
Lütfen başka fake sorular gelsin bende anlam veremedim bunlar çalışmadığım yerden
Birlikte olsam mı ki acaba
yakınlaşmaya izin vermişsin neden istemesin bide evinde mi buluştun
Rezidans
yine aynı mekan da olabilir hersey hem bunda ne var ki korkacak bisey yok... hangi sehirdesiniz
Ya duyulursa iş yerinde?
hayır canım nerden duyulsun sacmalama sanki 5 kişilik mi iş yeri:) bende yaşadım öyle duyulmaz sen ya da o anlatmadıgı sürece ve cidden cok zevkli heyecanlı oluyor
Belkide oyle bir fantezisi var. Dul birisi ile ilişkiye girmek icin. Yaşınız kaç peki. Çekici ve güzelsen daha çok dikkatini çekmiştir
Adını çıkaracak bir tip değilse yap tadını çıkar ama diğer türlü iş yerinde sıkıntı olur
Öyle bi tip olup olmadığını nasıl anlayacam ki
Sosyal çevresi karakteri sana yaklaşımını inceleyeceksin
Fiziksel güzelliğin ve bütünlüğün hoşuna gittiği için
Kabul etmeli miyim😏
Sevişmek için cinsellik yaşamak için illa sevgili olmak gerekmiyor:) hayatın tadını çıkar bence okadar düşünme
Aynen seksşn tadını çıkarın
Herkesle de olmaz.
@Yorgun_Yurekli yoldan geçenle olur demedik
@Yorgun_Yurekli herkesle olmaz elbette. Ama görüş sahibi sevişmiş demek ki bir çekim hissetmiş
Aynen canı çekmiş diyelim
Senin evlenme zamanın gelmiş.
@Yorgun_Yurekli benim mi
Bekar sandı seni galiba
@sannoro boşandım
Yaş kaç çocuk var mı
Seviştiğinizde boşalttın mı adamı. Yaşlarınız kaç. İçine boşalmak istiyor.
neden olcak dulsun bi engelin yok seks yapmak için oda fırsat bu fırsat diye sana yanaşıyo işte
Biliyorum bende istiyorum ama emin değilim sadece
şimdi açıkca şöyle söylemek gerek iş yerinde bu tip durumlar çoğu zaman sıkıntılıdır. bazısı birlikte olduktan sonra diğerlerine bunu anlatır. ve diyalog aynen şu şekilde olur. kanka bizim şirketteki dul hatun warya hacı onu düşürdüm her fırsatta yapıyoruz lan. diğerlerininde iştahı kabarır bu senden sıkıldıktan sonra olayı bilen diğerleride yanaşır hatta dikkat et foto filan çekmesin elinde tehtit ve şantaj için diğerlerinede malzeme verir ve ortalıkta gezer fotoların videoların.
bunları ben dikkat et diye söylüyorum senin kötü bi niyetin yok biliyorum sonuçta cinsellik herkesin ihtiyacı. ama bunu sadece %100 güvenebileceğin biri ile yaşamanı ve sır olarak saklayabilecek nitelikte biri ile olmanı şiddetle tavsiye ederim. ileride başını ağrıtacak şekilde asla hareket etme.
Peki ben onda bu güveni nasıl sağlayabilirim nasıl ondan emin olacam ki?
sıkıntıda burada başlıyo zaten hiç bir zaman emin olamazsın. şimdi güvenip bişiyler yaşasan bilemezsin diğerlerine anlatıp anlatmıcaanı. ki bence %90 oranında ötecektir diğerlerine senle yaşadıklarını. hava atacak erkeklik taslıcak bak böyle böyle yaptım diye. ben olsam iş yerinden biri ile bu riske asla girmezdim. ama hayat senin hayatın tabi kendin için doğru olanı sen bilirsin ama ayyuka çıkarsa eğer dedikodusu dönerse senin için sıkıntı olur.
Sıkıntıdan kastın işten mi çıkarırlar 😔 bu arada aynı iş dediysem o idarede çalışıyor ben üretimde aynı alanda değiliz
doğru işten çıkartabilirler dedikodunu yayarlar etrafa yani adın çıkar işte zarar gören gene sen olursun. yani demem o ki bu tip ilişkilerde aynı iş yerinde olan birini seçme derim. yinede sen bilirsin tabi bol şans sana
Bence bu aralar istekli olsunda aynı iş yerinden biriyle yapma işler kötü gittiğinde herkese yayar filan
dulsun bakıreydı basıma belaydı dersı yok senı her türlü kullanabilecegını dusunuyor
Bu kızla yaşamak istiyordur
hemen izin verme
dul olduğun için sana yanaşmış olabilir
Ne zaman izin verecem
güveninini sağladıktan sonra hemen öpmeye kalkması b iyi değil
Arzulu kadınsın şu an açık kapısın herkes ister.
Dulum diye mi😏
Açık kapı görmüştür sen de açık kapı bıraktıysan
Neden istemesin bekar adam
Senin istedigini dusunuyodur
Dulsun rahat rahat yapar senle
Kabul etmeli miyim acaba
Hoşuna gidecekse kabul et
Giderde aynı yerde çalışıyoruz sıkıntı olur mu
Dikkat edin sıkıntı olmaz neden olsun kimse karışamaz çocuk değilsiniz
Alımlı olmuş olabilir sin
yapmayı düşünüyor musun peki sende de istek var mı
Varda yapsam mı ki