Buluşmadan buluşmaya ilgi alaka gösteriyor sürekli dudağımdan öpmek için ısrar ediyor güzel sözler söylemiyor ama sadece fiziksel şeyler sarılmak öpmek gibi yapmak için can atıyor. Yaşlarımız olgun o benden büyük evlenmek isteyen birisi ama normal zamanlarda zaman ayıramamasi düşündürüyor belalti muhabbetleri de oluyordu bazen genellikle sohbetinde duygusallık yok fiziksel şeyler daha çok his yok duygusallık yok. Hediye alıyor güzel yerlere götürüyor üzerime başıma almak istiyor ama zaman ayirmamasi bana ilgisiz davranması beni sorgultiyor. Ve sürekli öpme muhabbetleri dönünce. Bugün çalıştı konuşamadık aksam konuşacaktık mesaj attım cevap vermedi aradim açtı 10 dk sesli konuştu kapattı niye böyle yapıyor başkalarıyla da mı görüşüyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılÇok da ilgisiz değil ilgisiz olsa güzel yere götürmez hediye almaz ya da kıyafet falan almak istemez sadece özel konu konuşmayı seviyor gibi geldi bunu sevgilisiyle konusmayacaksa kiminle konuşacak ve herkes duygusal düşünmez kimisi de senin ki gibi dusunur
012 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum çok şüpheye düştüm
Soran1 yılBaşkalarıyla görüşüyor diye düşünüyorum
Soran1 yılBaşkasını garantiye alırsa bırakacak belki de
- 1 yıl
Bu şüphe nerden geldi ve siz nexamandir sevgilisiniz
Soran1 yıl4 aydır sevgiliyiz
Soran1 yılŞüphe gelmesi 3 haftada 1 kere buluşuyoruz o 3 hafta da ya da 2 haftalık süreçte hiç ilgi alaka göstermiyor doğru düzgün
Soran1 yılBelalti muhabbetleri fazla oluyor
- 1 yıl
Neden az gorusuyosunuz işleri mi yoğun sen de haklısın supende
Soran1 yılEvet işleri yoğun para biriktiyo birikim yapıyor
Soran1 yılEvlilik için
- 1 yıl
Anladım detaylı anlat fikrimi soylim istersen az çok bilirim oyalıyor mu gerektiği kadar mi konusuyor konusmayi mi sevmiyor söylerim dm den konuşalım istersen
- 1 yıl
tamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılkullanmak istemiş evet
00 Yorumla
1 yılSence harbiden bu çocuk seninle evlenmek mi istiyor yani
05 Yorumla
Soran1 yılAma niyeti ciddi gibi davranıyor zaten kız arıyorlar
- 1 yıl
Saçmalama ya :)
Soran1 yılYarın da çalışacak güya ama ben şüpheye düştüm benimle görüşürken başka kızlar görüşüyor olabilir mi acaba diye görücü usulü olarak
Soran1 yılDeniyor mu şansını diye
Soran1 yılYoksa neden kapatsın 10 dk konuşmaya
Kullanmak istediği cok malum belli zaten
0142 Yorumla
Soran1 yılOff ben niye emin olamıyorum ya
Soran1 yılFotoğraf istiyordu ya bunu istiyordu son zamanlarda pek istememeye başladı genellikle isterdi
Soran1 yılNe yapacaksın buyuguz
Soran1 yılBu kadar bilsen yeter
Soran1 yılPazar günü kimse çalışmaz mi ya
Soran1 yılYa bunun arkadasi vardı iş teklifi gelmişti önceden hatta beraber gitmiştik cumartesi çalışıyor da pazar da gidiyorum dedi işte orası batma noktasindaymis mi neymiş adamlar toparlamaya çalışıyormuş isi
Soran1 yılYılbaşına yetişmesi gereken işler varmış
Soran1 yılArkadaşının yeri adamın kendisinin yani kendisi yürütüyor şirket gibi
Soran1 yılYa yarın zaten işim vardı istese de bulusamayacaktik neden yalan söylesin ki oraya gidicem diye
Soran1 yılNasil arayayım yarın mı
Soran1 yılFotoğraf ya da konum istesem
Soran1 yılBana güvenmiyorsun der mi
Soran1 yılYani saçma mi olur
Soran1 yılAma şöyle düşün acmayadabilir sonuçta açmaz tuvalete gider orada arar yaparsa hee yolu dener yani birisiyle beraber gidiyorsa bile gider tuvalete orada arar be bileykmn
Soran1 yılArarım yine
Soran1 yılBugün aradı bugün de çalışıyordu öğlen aradı mesela hani anladım isteydi
Soran1 yılEvet dün öğlen aramis iş yerinde
Soran1 yılİnsan sevince pinpirikleniyor ama pinpiriklenme sebebim sadece bu değil tabi normalde olduğundan fazla zaman ayirmamasi işte belalti muhabbetleri dudaktan öpmek istemesi falan bunlardan sebep biraz da
Soran1 yılBugünde akşam 7 dk konuştuk sadece kapattı şüpheye düştüm
Soran1 yılİşte yikanacam tirnaklarimi kesicem başka işlerim de var deyince aklıma başka şeyler geldi hazırlanıyor mu acaba diye düşündüm
Soran1 yılFotoğraf attım bugün
Soran1 yıl4 saat sonra gördü fotoğrafı
Soran1 yılİnsan merak edip bakar hemen ya
- 1 yıl
Seni tanimiyorum gormedim de ama yazik etme kendine o cocuga baglanma onun sana ilgisi yok belli ki başka biriyle daha mutluydu ayip olmasin diye gordu mesajini yoksa inan hic umrunde olmaz di aldatma ama ya otur konus ya da mesaj at soguk ve ilgisiz davraniyorsun de konus duzelmesi icin uyari yap duzelmiyorsa bitir
Soran1 yılBaşka biriyle daha mutluydu derken nasıl yani
Soran1 yılSaat 1 de attım fotoğrafı 4 de cevap verdi işte
Soran1 yılNormalde de mesajlarıma geç cevap verirdi ama yani fotoğraf bu insan merak eder
Soran1 yılBugün suslenmiştim biliyordu özel davet var oraya gidecektim insan bakar acaba nasıl olmuş yani ne bileyim acaba üstten görmüş olabilir mi ama yine cevap vermesi gerekirdi bir kalp güzel xoz
Soran1 yılYok bende açılıyor mesela yukarıdan fotoğraf gonderdiklerinde büyük bir şekilde görebiliyorum
Soran1 yılBilmiyorum canım çok sıkkın insan bu kadar da hevessiz olamaz
Soran1 yılCumartesi pazar çalışması benim sorunum değil benim günahım değil çalışmasın o zaman böyle yaptıkça özellikle soğuk davrandıkça çok şüpheye düşüyorum gerçekten ister istemez
Soran1 yılZaten evlenmek için uğraşan aceleye getirmeye çalışan birisi çevresi kız buluyor gidip de başkasıyla görüşüyorsa ben yandım
Soran1 yılEvet
Soran1 yılİlgilendikleri derken başka biri mi var off 😔
Soran1 yılNeden kaçayım
Soran1 yılYa aslında o da haklı yaşı geçiyor diye korkuyor
Soran1 yılYok üzmem ilgilendikleri derken ne demek istedin
Soran1 yılYaa mesele Şu an o değil
Soran1 yılGörüşüyordur demi
Soran1 yılAilesinin bulduğu görücü usulü falan
Soran1 yıl😔😔😔😔
Soran1 yılNe 3 ü 4 buçuk saat bakmamia
Soran1 yılGelince kıymet bilinmiyor dostum öyle olmuyor işte
Soran1 yıl4 buçuk saat bakmadı sonda saat 4 de yazmış ki arayayım mı
Soran1 yılSonra işte telefonum kapalıydı o ara cevap veremedim eve geldim 6 da aramış iki kere uyuyordum büyük ihtimal yoldaydı dönerken aradı beni hep öyle yapar işten çıkınca arıyor
Soran1 yılBilmiyorum gerçekten bilmiyorum hele dün tirnak kesicem duş alacam falan dedi ya başka işlerim de var dedi orada işkiklendim 7 dk konuştu konuşmadı kapatalım dedi önceden yine biraz daha gönlümü hoş tutmak isterdi şu an onu da yapmıyor
Soran1 yılBak işte böyle yapıyor saatlerce yazmaz aramaz sormaz sonra gelip bir kere arayayım der her şey tanam olur bende
Soran1 yılTelefonu da kapalı düşünsene koskoca 1 hafta boyunca günde sadece yarım saat konuşuyoruz şaka gibi
Soran1 yılAra ara da mesaj tamam
Soran1 yılHiç iyi hissetmiyorum
Soran1 yılNe tezgahı
Soran1 yılYaa keşke böyle olsa başka birisi varsa ya da başkalarıyla gorusuyorsa daha kotu
Soran1 yılKeşke böyle olsa
Soran1 yıl3 aydır
Soran1 yılNeden sordun
Soran1 yıl2 3 hafta da 1 kere buluşuyoruz onun işleri oluyor mesaiye kalıyor falan evet fotoğraf istiyordu şu aralar pek istemedi sanki evet normal selfi istiyordu cinsellik konusunu evet bazen ustukapali bazı şeyler söylüyor bazen direk söylüyor öyle muhabbetleri var öpmek istiyor sürekli mesela
Soran1 yılFiziksel şeyler çok istiyor da izin vermiyorum güzel sözler soylemiyor fiziksel şeyler istiyor ilgi göstermiyor alaka göstermiyor onu istiyor
Soran1 yılHâlâ gelmedi ya 😓 hiç gelmez belki de bu akşam yine uyur 15 20 dk sonra diyecek ki uykum var yarın işe gidicem deyip gidecek
- 1 yıl
Gormek istemesi sık bulusmak istemesi onemli 5 dk goreyim cinsinden bulusmalar dahi onemli konusmada cinsellige acik girmesi iyi degil yan yanayken opmek istemesi iyi ileri gitmedikce seven adam cinsellige girmez karsisindaki kiz takilmak icin konustugunu dusunmesin diye tabi bu sizin kulturunuz ve muhabbet seviyeniz ile de alakali
Soran1 yılKardeşim kafamı karistirma bir öyle diyorsun bir böyle ya dudaktan öpmek istiyor devamlı zaten yanaktan değil
Soran1 yılHer zaman yarım saat konuşuyoruz zaten başka konuşamıyoruz
Soran1 yılOff kafam çok karıştı yaa 😔 valla anlamadım ne yapsam ben bilemedim çok aradayim
Soran1 yılİnsan dudaktan opmek istemez yaa ne bileyim dudak başka mesele ya
- 1 yıl
Zamaninda cok sevdim birini 5 dk konusmak icin can atardim mesajimi gorup yazmazdi bile sonra ya babasi mesajimi gormus kizmis ailesi baskiciydi gec haberim oldu konusmak istemiyorum beni cok bunaltiyorsun dedi hepsi bahane aslinda ilk baslarda kendi ben demeden arardi cunku sonra bakti ki bu cocuk cepte ilgiyi gorunce kaldiramadi
Soran1 yılSenin yaşın kaç
Soran1 yılÖyle diyorsun da kolay mı insan bağlanıyor ister istemez
Soran1 yılYazıyorum anında yazmıyor mesela sohbetten ee çıkıyor devamlı
Soran1 yılErkekler de var ama bu kaybedince araya zaman girince anlıyorlar kiymeti
Soran1 yılSenin yaşadığın da kötü olmus insanlar ya ilgiden sıkılıyor elde edince cepte görüyor ya da başka bisey bilmiyorum ya
Soran1 yılŞimdi aradım birisiyle konuşuyordu
Soran1 yılBen soru sorsam didiklesem güvensiz olurum paronayakolurum ama onlar bunu hissettirdiklerini kendilerinde suç olduğunu düşünmezler
Soran1 yılKeşke bende öyle kızlar gibi olsaydım bekki daha mutlu olurdum
Soran1 yılValla ben bilmiyorum dostum kiminle konuşuyor ne yapiyor anlamadım ben gerçekten anlamadım eğer böyle bir durum varsa önüme çıkmasını çok isterdim daha önce yaşadım çünkü tekrar yasamak istemem sen diyousn ya baglanma konuş diye düşünsene birisiyle konuşuyorsun gorusuyorsun sonra pat başka biri bulunca bırakıyor neolacak o zaman sap gibi kalırsın insana travma değil mi
Soran1 yılBuluşuyorsun sana dokunuyor sarılıyor mesela bunlar bile insana travma bırakır
Soran1 yıl25 ya
Soran1 yılKaç dkdır kiminle konuşuyor bu ya 😓
Soran1 yılBen şüpheye düşmekte haklı miyim yoksa paranoyaklijk mi yapıyorum
Soran1 yılHala konuşuyor ve ağlıyorum gerçekten 15 dk oldu 🤣🤣
Soran1 yılGaliba aldatiliyorum
Soran1 yılYok ya dur tövbe tövbe dur
Soran1 yılYaa ondan değil değil anlamıyor musun dostm kiminle konuşuyor aldatıyor mu ne yapıyor bu 20 dk dir
Soran1 yılÖyle kolay mi
Soran1 yılUyandı şarjı bitmişti telefonu açtıktan sonra aramış kimden haber bekliyor kime hesap veriyor
Soran1 yılYanj bu başka biri mi var demek oluyor
Soran1 yıl20 dk oldu ne düşünüyorsun
Soran1 yılŞaka gibi hala konuşuyor
Soran1 yılMerhaba konuştuk hallettik
Soran1 yılAma konuştuktan sonra hemen yumuşadım aslında biraz uzatsaydım trip atsam böyle bir iki gün uzaklassaydim oyi olurdu hemen yelkenleri indirdim🤣🤣
Soran1 yılİyi bir konuşma yaptım ama içinden geçtim
Soran1 yılTeşekkür derim dostum destek için daha iyiyim şu an
Soran1 yılHemen yelkenleri suya indirmeseydim daha iyiydi ama ne yapalım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYaşlar kac kac
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet kullanmak istiyor gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 816 cevap paylaştı.
1 yılkullanıyor seni
04 Yorumla
Soran1 yılEmin olamıyorum
- 1 yıl
arkadandan da sarılmak istiyorsa tamam işte :D
Soran1 yılHayır onlar yok sadece dudaktan öpmek istediğini söyledi
- 1 yıl
o masum ama ya ne var onda
1 yılyeyip atacak sadece
02 Yorumla
Soran1 yılYuh ya
- 1 yıl