Cinsel Yaşam Benimle cinsellik yaşamak mı istemiyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Dun yapamadık çünkü yapmadı neymiş soğukta duş almaya üseniyormuş Benimle cinsellik yaşamak mı istemiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. ulan bizde istiyoz ki her gun olsun biz kimseyi bulamiyoz millet elindekinin degerini bilmiyor kader mi bu be 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 2 günde 1 yapıyoruz Yorumla samedjackson +1 yıl bizde her gun elimizde oyun hamuru gibi oynayalim ☹️😥 Yorumla
Şamil_31 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ne alakası var ya ilginç bir şey bende o kadar istekliyim annemin yaninda battaniye altinda boşalıyorum onunki bahane bence 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 2 günde 1 yapıyoruz Şamil_31 +1 yıl 2 gunde 1 iyi bence Şamil_31 +1 yıl Galiba sen fazla isteklisin
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Sular kesik olsa camiye giderim duş almaya yine yaparım 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evliyiz Yorumla kdsljdkspalsls +1 yıl Sürekli oluyorsa haklı bir bahane bu soğukta duş almayı gözüm kesmiyor Yorumla Soran +1 yıl 2 günde 1 yapıyoruz Yorumla
etafile Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. bırak adam bir günde yapmasın. ne olacak sanki. gerçi duş için bunu reddeden erkek ilk defa duydum 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Bunun için ilişkiye girmeyen biri, arzulamiyor, girdiği zamanda sadece partnerinin istediği olsun diye giriyordur. Eşin mi? 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet isteği yokmuş istekli olan karın üstünde yapar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 2 günde 1 yapıyoruz Yorumla Hipnotix +1 yıl 2 günde bir yapıyorsanız bu çok normal isteksiz olması arada biraz enerji toplamayada ihtiyaç duyar erkekler 2 günde bir yetmiyormu sana Yorumla
Murti-54 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Üfff bahanesine sokayım arkadaş ya yapmadan evden çıkmammmmmmmmmmm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 2 günde 1 yapıyoruz Yorumla
birneviterapi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Merhaba evlimisin bir kopukluk olduğunu düşünüyorum kaçış arıyor sıra sende ve onu cezalandırmalisin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 2 günde 1 yapıyoruz
Öylesinen1ck Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bi kadını bu sebeple geri çeviren erkek babasının prensesidir😅 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sana da çok istiyorum diye gelirse kirpiklerim ağrıyor bugün dersin 😬 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 2 günde 1 yapıyoruz Yorumla berkecan38 +1 yıl Hergün olsa bu seferde birbirinizden soğursunuz bence ideal 2 günde 1 defa en azından özlersiniz birbirinizi 1 günde Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Soğuk havada belki canı istememiş olabilir normal yani ya eşin mi bu 0 0 Yorumla
casurefendi Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Ben olsam kafama karda yağsa o fırsatı kaçırmazdım. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 2 günde 1 yapıyoruz Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. :))) yapmak istememiş 0 0 Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Nerden bulursunuz böyle çapsız herifleri 0 0 Yorumla
Levi01adana Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Senden soğumuş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 2 günde 1 yapıyoruz
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kocan mı 0 0 Yorumla
Masörmete31 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ne tembellik ya. o iş yapılmazmi hiç tühhh 0 1 Yorumla Masörmete31 +1 yıl Peki hiç yakınlaşma olmadımi yoksa direk başında yapmak istemedimi Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mantikli 0 0 Yorumla
Sürrealist31 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Bencillik yaptığı başka bir şey değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
ulan bizde istiyoz ki her gun olsun biz kimseyi bulamiyoz millet elindekinin degerini bilmiyor kader mi bu be
2 günde 1 yapıyoruz
bizde her gun elimizde oyun hamuru gibi oynayalim ☹️😥
Ne alakası var ya ilginç bir şey bende o kadar istekliyim annemin yaninda battaniye altinda boşalıyorum onunki bahane bence
2 günde 1 yapıyoruz
2 gunde 1 iyi bence
Galiba sen fazla isteklisin
Sular kesik olsa camiye giderim duş almaya yine yaparım
Evliyiz
Sürekli oluyorsa haklı bir bahane bu soğukta duş almayı gözüm kesmiyor
2 günde 1 yapıyoruz
bırak adam bir günde yapmasın. ne olacak sanki. gerçi duş için bunu reddeden erkek ilk defa duydum
Bunun için ilişkiye girmeyen biri, arzulamiyor, girdiği zamanda sadece partnerinin istediği olsun diye giriyordur. Eşin mi?
Evet isteği yokmuş istekli olan karın üstünde yapar
2 günde 1 yapıyoruz
2 günde bir yapıyorsanız bu çok normal isteksiz olması arada biraz enerji toplamayada ihtiyaç duyar erkekler 2 günde bir yetmiyormu sana
Üfff bahanesine sokayım arkadaş ya yapmadan evden çıkmammmmmmmmmmm
2 günde 1 yapıyoruz
Merhaba evlimisin bir kopukluk olduğunu düşünüyorum kaçış arıyor sıra sende ve onu cezalandırmalisin
2 günde 1 yapıyoruz
Bi kadını bu sebeple geri çeviren erkek babasının prensesidir😅
Sana da çok istiyorum diye gelirse kirpiklerim ağrıyor bugün dersin 😬
2 günde 1 yapıyoruz
Hergün olsa bu seferde birbirinizden soğursunuz bence ideal 2 günde 1 defa en azından özlersiniz birbirinizi 1 günde
Soğuk havada belki canı istememiş olabilir normal yani ya eşin mi bu
Vahh vahh valla ben cunupp gezerim yine yaparım
Ben olsam kafama karda yağsa o fırsatı kaçırmazdım.
2 günde 1 yapıyoruz
Sende başım ağrıyor de sende isterse 😄
sıcak duş alsa ne olacak sanki
Offf ben olacaktım varya
Sıkılmış azcık özlet her istediğinde altına yatarsan böyle olur
:))) yapmak istememiş
Nerden bulursunuz böyle çapsız herifleri
Çık üstüne bence hayır demezdi
Seninle duşa kabini ısıtabilirdi :)
Sen gel birlikte suda yaşayalım :D
Artık ikna edicen bacım
Bir daha ki seferde sen yapma