Ona hastalık derecesinde bağlıyım ama o beni sevmiyor , içinde duygusal bir şey olmadığını ama cinsel olarak istediğini söylüyor. Neden hem sevmiyor da aynı zamanda cinsel olarak nasıl isteyebiliyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBak güzel kardeşim, ya çok safsın ya da cahil olabileceğin tehlikeli yaşlardasın. Aklı başında birisi böyle bir ilişkinin içinde olmaz. O adamın seni sadece o anlamda istiyorum demesi duyabileceğin en ağır hakaretten bile öte bir söz. Karşındaki yanlış bir insan, çoğu kızın yaptığı hatayı yapıyorsun, birine körkütük aşık olup onun yönlendirmesiyle hayatının hatalarını yapıyorsun. Şu an vazgeç desem anlamazsın çünkü sevilmesen de takıntı derecesinde seviyorsun ve o seninle olmak karşılığında senden aşağılık bir şey istiyor. Kendine saygın olsun o adamdan uzak dur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılseni kulanıyor şöyle düşün sen bir ekmeksin karnını doyurmak için ekmeğe gerek var senle karnını doyuruyor
00 Yorumla
+1 yılSadece seks istiyor işte seninle o seni sevmeyince senin onu nasıl sevdiğin kimsenin umrunda olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılArzu etmekle sevgi aynı şey degil
02 Yorumla
Soran+1 yılFarkı ne işte neden sevgi içinden gelmiyor onu anlamıyorum
- +1 yıl
Cinsel dürüler sevgiiçermez sevgide cinsel doyum arzu belertmez erkekler arzuederkadınlar isegenelde sevgiyle duygusallığı yaşar
Cinsel olarak zaten ister
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu yazış tarzı bana tanıdık geliyor.
014 Yorumla
Soran+1 yılTanıdığına benziyor o halde çünkü sitede sohbetimin olduğu yok
Cevap sahibi+1 yılAdının baş harfi ne? Buradan demedin zaten.
Soran+1 yılNormalden de tanıma ihtimalin yok çevremde onun dışında erkek yok 😂
Soran+1 yılH
Cevap sahibi+1 yılKoç burcu musun
Soran+1 yılDeğilim.
Cevap sahibi+1 yılO zaman benzettim, kusura bakmayın.
Soran+1 yılYok ne kusuru , peki sorum cevapsız mı kalıcak
Cevap sahibi+1 yılTabii cevaplayalım. Sevgi başka bir duygudur, sekste duygu olmaz. Sadece zevklere uygunluk önemli. Demek ki senin vücudun seks için sadece ilgisini çekiyor. Seks yapıp bağlayacağını düşünenler var, seks ile değişim olmaz. En azından %1 kesimi değişir.
Soran+1 yılEn başta duygusaldı , ciddi yaklaşıyordu. Sonradan böyle oldu tabi bu arada ben ona bağlanmış bulundum. Aralarda hatalarım oldu , onlar soğuttu sanırım onu. O benden büyük biri 14 yaş var aramızda. Fakat ben onu bu kadar seviyorken nasıl o beni sevemiyor sadece cinsellik istediğini söylüyor onu anlayamıyorum sadece niye duygusal bir şey hissedemiyor ki
Soran+1 yılYani neyi bulamıyor olabilir bende onu sormak istedim aslında
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın sen
Soran+1 yıl21
Cevap sahibi+1 yılOnunla nerede tanıştın ki? Yani seni ne kadar tanıdık.
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. direk seks işte
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım