Önümüz ramazan olduğu için bir şey yapamıyorum ama bittikten sonra sen beni o zaman gör kimse tutamaz beni diyor. Neymiş o tren kalkmış kendimi altın suyunu da batırsam istemezmiş beni. Erkeği elde tutmasını bilmiyormuşum. Sözleri çok ağrıma gitti herkes cinsellik kabul etmek zorunda mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılYürüyüp gitsin amacı cinsellikmis o tren kalkmış mis gitsin o trene baktiracak başka inek bulsun o zaman ne deyim senin fikirlerini kabul etmiyorsa sana saygı duymuyorsa zaten ne ele gelir ne avuca eşeğe de altın semer vurmuşlar ama eşek yine eşek salla geç be
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım umursamıyorum artık kendisi bilir
En İyi Cevaplar
+1 yılKlasik erkek saçmalıkları. Deseydin ya "Kedi ulaşamamış olduğu ciğere mundar dermiş. Anlıyorum." diye. Beyler, biraz kendinizi geliştirin. Hep aynı laflar istediğini vermeyince. Yok yetersiz yok sen elde tutamazsın yok sorunu kendinde ara yok, sen bu gidişle ileride kocanı da elinde tutamazsın. Bıkbık da bıkbık yani. Boş tatava yapmasın. Ne geri dönmem diyenler gördük yani. Ulan bir de bize vıdı vıdı ediyorlar derler. Kendileri acaba bık bık etmekten başka ne yapıyorlar?
02 Yorumla
Soran+1 yılBoş laf yaptı resmen. Hayır yani madem beni beğenmiyorsun, ben erkeği elde tutmayı bilmiyorum 5 sene senin benimle ne işin var? Erkeği elde tutmasını bilen kadına gitseydin zorla mı tuttum
- +1 yıl
Mal işte, çok da bir şey beklememek lazım.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
24Cevap
O zaman s***ir git de sende, kocan değil bişeyin değil, sırf sevgilin diye asla böylelerine kendini teslim etme. Gerçekten seven insan böyle bireye zorlamaz seni, utanır en azından , küşük sevişmeler gibi şeyler olabilir tamam ama seks yapmak zorunda değilsin , böyleeleri sadece kullanıp atıyor, AKILLI OLL!!! İnşAllah pişman olmazsın
42 Yorumla
Soran+1 yılBitti zaten konuşmuyoruz ve ilişki falan olmadı kendimi kullandırtmak istemiyorum
- +1 yıl
Helal olsun sana
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların ilişkide cinsellik istememesi ne kadar normal ise, erkeklerin de içinde cinsellik olmayan bir ilişkiyi sürdürmek istememesi o kadar normal. Erkek size uymak zorunda değil. Doğrusunu yapıp ayrılmış işte. Sen ilişkide seks yapmayı kabul etmek zorunda değilsin, o da seksten mahrum yaşamak zorunda değil.
12 Yorumla- +1 yıl
Erkek, cinsellik yaşamadan sevgili olmayı kabullenmek zorunda mı?
Soran+1 yılBen onu zorla tutmuyorum 5 senelik bir ilişkide bunu en başından belirtseydi böyle olmazdı. Hem ona yazık hem bana hem de geçen zamana.. Benim böyle olduğumu biliyordu şimdi ne oldu? Elinde tutabilen kadına gitsin ben mı tuttum onu tövbe tövbe
- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki böyle bir şey yok saçmalama. Onun zorlaması zaten yanlış olan. Bırak giderse gitsin ne üzülüyon mal mısın
12 Yorumla
Soran+1 yılÜzülmüyorum da söyledikleri zoruma gitti
- +1 yıl
Yaa bırak bunun söylediklerini takmaya değmez. Erkekliği sadece aletinden olduğunu düşünen insan
+1 yılSaçmalamış resmen seni de bu laflarla gaza getiriyor. Herkes kabul etmek zorunda değil. Demek ki onun derdi o imiş
01 Yorumla
Soran+1 yılLaflarla gaza gelecek biri değilim boşuna konuştu. Yolu açık olsun elinde tutmayı bilen kadına gitsin öyleyse
+1 yılDemek ki seninle sadece cinsellik için birlikteymiş, çok da sevmiyormuş. boş ver konuşmayı kestiği daha iyi olmuş. Sevgili olunmaz böylesiyle
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgili de değildik zaten iyi oldu
+1 yılSeven adam böyle konuşmaz çıkar icin kullanacak seni ayrılırsa da ayrılsın boş ver
11 Yorumla
Soran+1 yılBosverdim kendisi bilir
+1 yılValla yanlış anlamda da mesele sizde cinselliği geçmiş hakarete dönmüş bu laflardan sonra sen olursan bu çocukla ben senden şüphelenirim
10 YorumlaSen şükret en iyisi böyle bir varlıktan kurtulduğun için
01 Yorumla
Soran+1 yılŞükrediyorum
+1 yılAmacı cinsellik. Kendini kullandırmadığın için seni terketmiş. Artık yoluna bak.
03 Yorumla
Soran+1 yılİyi ki kullandırtmadım kendimi ne istiyosa yapsın hayatına baksın
- +1 yıl
Sen yaptıkça o daha çok isteyip seninle yapacaktı. Kendini kullandırma.
Soran+1 yılYok yok yapmadım yapmam zaten
+1 yılEzik misin askim yani seni kovduğu için bu ağlamadigin kaldı kendine gel erkek mi yok 🤦
04 Yorumla- +1 yıl
Her zaman bunu anlatmaya çalışıyorum anlayan yokki hayır yani gene gelecek Sana bı kaç lafiyla kandırır bu erkekler 🥲🥲
- +1 yıl
Dimi dimi 🤦
Soran+1 yılAğlayacak değilim sadece zoruma gidiyor eziklikle ne alakası var sonuçta yalvarıp bana gel demiyorum
- +1 yıl
Ya gitmiş istemiyor daha ne kelimeler uretiyorsun diyeceğin tek şey şu karşı tarafa sen kaybedersin bitti
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu lafları duyduktan sonra yapacağı varsa da yapmak istemez insan
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır kesinlikle gurur yaptım ben hayatta istemem
- +1 yıl
Doğru karar. İnsanı seks yapmaktan soğutur bu tipler bence uzak dur. Zorla yapacak halin yok sonuçta.
Soran+1 yılAynen teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoş konuşmuş takılma sen ona. Sevgililik cinsellikten ibaret olmuş
115 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir zaman olmuş ki artık evlenilmeden hallediliyor bu işler
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle işte bundan dolayı kimseyle sevgili olmamak lazım
Soran+1 yılSevgili bile değildik aslında kafasını toparlamaya ihtiyacı vardı müsaade istedi bende bekledim. Bir yola girecez zannediyordum ama olana bak
Cevap sahibi+1 yılDemekki seni kullanmalık olarak görmüş boş ver hiç takılma emin ol kendisi kaybetti
Soran+1 yılHalbuki öyle bir insan değildim 😔
Cevap sahibi+1 yılBelli oluyor zaten ya. İyi niyetlisin. Aranızda hiç yakınlaşma oldu mu peki
Soran+1 yılNasıl bir yakınlaşma
Cevap sahibi+1 yılÖpüşme dokunma gibi
Soran+1 yılOldu maalesef
Cevap sahibi+1 yılBu kötüymüş ama sevişme de oldu muhtemelen ve kızlığını istiyor değil mç
Soran+1 yılSevişme olmadı sadece öpüşme oldu o da ani olunca bir şey diyemedim
Cevap sahibi+1 yılAnladım olmasaydı daha iyiymiş de neyse olmuş artık
Soran+1 yılOlmasaydı iyi olurdu tabi de neyse
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı olsun
Soran+1 yılAmin cümlemizin inşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılReddedemeyeceğim kadar çekici değilsin demek ki de sktr çek
03 Yorumla
Soran+1 yılKendisi yol verdi ben bir şey demeden yoluma bakacam
Cevap sahibi+1 yılİlişki yaşamama nedeni olarak bunu sunabilirsin diyorum.
Soran+1 yılOlur teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkide bir özledikçe gelir sana. Seni düşürmek için umarım aklın başındadir yalvarıp özür dileyecek sırf sen onu kabul et diye
29 Yorumla
Soran+1 yılBu saatten sonra beni düşüremez kolay lokma değilim
Cevap sahibi+1 yılKolay lokma Değilsindir tabi ki
Soran+1 yılOlmuş olsaydım şimdiye çoktan kandırılmış olurdum
Cevap sahibi+1 yılSen öyle diyorsan ama büyük konuşuyorsun 😂 büyük lokma ye sadece
Soran+1 yılBoşuna dememişler büyük lokma ye büyük söz söyleme diye
Cevap sahibi+1 yılO yüzden yapmam etmem olmaz deme ancak kendine yapılan saygısızlığı unutma ve bu kadar üstüne düşülecek bir şey yok. Gitmesi gerekiyordu gitti hepsi bu 😊
Soran+1 yılGitmek istediği zaman saygı duyardım ama böyle şeyler yapmasına gerek yoktu sonuçta.
Cevap sahibi+1 yılDüşünmeden duramıyor gibisin çok takmışsın bu zarar verir sana
Soran+1 yılTakıntı yaptım evet ama onu değil söyledikleri zoruma gitti
Klasik erkekler. Belli ki seni cinsel ihtiyaclari icin kullanmis
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi ki birşeyler yapmasına izin vermemişim
+1 yılSadece sevgili oldun diye cinsel ilişki mi yaşaman lazım boş ver gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgili bile değildik konuşuyorduk o kadar yani kafamı toparlamama müsaade et dedi bir yola girecez zannediyordum
- +1 yıl
Bunun üzerine kafa yorma bence. Böyle insanlar ne kadar uzak olsa o kadar iyi
Soran+1 yılHaklısın
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sakin kabul etme daha iyi erkekler var
23 Yorumla
Soran+1 yılEtmedim zaten
Soran+1 yılKullandırtmadım iyi ki ve bir daha da kullanamaz
Zorunda değil elbette..
11 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
Banada engel at. Bende istemem iki memesiz ilişki
01 Yorumla
Soran+1 yıl5 senedir konuşuyorduk madem benim fikirlerim ona uymuyordu ilk başta gitseydi ya da seviyor olsaydı nikah kiysaydı zorla mı tuttum onu?
+1 yılHayır tabi ki bence ayrıl
09 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldı zaten bana gerek kalmadı
- +1 yıl
Bunun için ayrıldı dimi. pislik
Soran+1 yılEvet ayrıldı
- +1 yıl
İyi olmuş ya boşber pislik herif
Soran+1 yılHayırlısı demekten başka bir şey diyemiyorum
- +1 yıl
Hayırlısı deme ayrıl direk bence sen bilirsin
Soran+1 yılDedim ya o zaten ayrıldı diye
- +1 yıl
Pardon ya kafa gitmiş dmsks
Soran+1 yılSorun değil
+1 yılHiç takma kendi yoluna bak sen de
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi yoluma bakıyorum yas tutamam
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle tiplerden uzak dur derim
02 Yorumla
Soran+1 yılKendisi bu iyiliği yapıp uzaklaştı
- +1 yıl
Cok güzel sevindim senin adına
- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılSeni kullanmak istemiş ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık zaten
- +1 yıl
İyi yapmışsın
Sonuçtan evli değilsin değil mi
09 Yorumla
Soran+1 yılEvli değilim. Niyeti ilk başta bu değildi bende anlayamadım. Sözde ilişkiyi ilerletecektik ama kafamı toparlamama müsaade et diyordu. Niyeti bozmuş kısacası
Soran+1 yılBaşka bir erkek isteyeceğimi sanmıyorum soğudum
Soran+1 yılKeşke herkes böyle düşünse yani kendi düşüncem tabi saygı duyan olur duymayan olur bir şey diyemem fakat evlenmeden cinselliğe bende karşıyım. Art niyetli insanlar çok var evlenmeden isteyip yapıyorlar sonrada çok özür dileyerek söylüyorum ama tekmeyi basıyorlar. Böyle şeylere maruz kalmamak için en iyisi nikahlı olmak bence
+1 yıldeğil , adamın niyeti belli tek derdi sevişmek
01 Yorumla
Soran+1 yılGitsin ne hali varsa görsün
+1 yılOlmayınca olmuyor ama sevende biraz sabreder yani
07 Yorumla
Soran+1 yılSevseydi sabrederdi nikahı kıyar ne istersek yapardık
- +1 yıl
Nikaha ne kadar vardı?
Soran+1 yılNikah kıymak mevzusunu bile açmadı yani gün almadık. Sadece dini nikah kıyarız diyordu
- +1 yıl
Seven biri olsa önce bu konuyu açardı sanırım haklısın
Soran+1 yılİşte onu söylüyorum güven vermiyordu kızlığımı veremezdim
- +1 yıl
Şu kızlık muhabbeti çok önemli bir olgu değil. Ama sevmek önemli bir olay
Soran+1 yılKendisi kızlığa önem veren biri diye öyle söyledim. Kızlığımı istiyor hem de nikah kiymiyor ne güzel dünya. İş bittikten sonra kız değilsin diyip terk edip gidecekti yine
Ne alaka boş ver ayrıl
013 Yorumla
Soran+1 yılGerek kalmadan o yaptı engeli bastı
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılÜniversite hazırlık
Soran+1 yılLise mezunuyum
Soran+1 yılAnadolu lisesi mezunuyum.
Soran+1 yılAçık veya kapalı olmamla ne ilgisi var? Evde çalışıyorum
+1 yılzorunda değil tabiki zorla olmuyor bu isler
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabi yani kalkıpta erkeği elde tutmasını bilmiyorsun ne demek ayıp
- +1 yıl
çok ayıp etmiş
Soran+1 yılCevabını vermek lazım da neyse
- +1 yıl
büyüklük sende kalsın
Soran+1 yılUğraşamam zaten onunla
Kov gitsin ciddi değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılO beni kovdu sağolsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılKenidini kocana saklıyorsan saklamaya dev et.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet saklıyorum ve onunla hayaller kuruyordum. Bir yola girecez diye ümit ediyordum ama maalesef onun niyet farklıymış sanırım
Cevap sahibi+1 yılEvet
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılvurup gececek sonra yoluna bakacak
010 Yorumla
Soran+1 yılRüyasında görür o
Cevap sahibi+1 yılbilemem o kadarını vurursa gecer gider benden demesi
Soran+1 yılOnu bende biliyorum o yüzden istemiyorum diye belirttim zaten ama konuşmayı kesti ve önümüzdeki zamanda kimse onu tutamayacakmış
Cevap sahibi+1 yılne kadarlık ilşki d... m... den at bi
Soran+1 yıl5 sene
Cevap sahibi+1 yılsurede varmış bayaga haklı cocuk
Soran+1 yılAma dinlemeden hemen hak vermeyin ona. 5 sene gayet uzun bir süre evet ama sonuç olarak beni istediğini ve duygusal olarak birşeyler hissettiğini söyledi ee neden bir yola girmiyor öyleyse? Üstelik sürekli gidip gidip gelen birisiydi nasıl güvenip kızlığımı verecektim?
Cevap sahibi+1 yılbi ö. z. e. el. d. e. n yazda tartışalım bu konuyu
Soran+1 yılTartışacak bir durum değil bence bu açık açık yazdım karşı tarafı haklı mı çıkaracaksın birde bu yazdıklarıma rağmen
Cevap sahibi+1 yılsen yaz bi kimseyi haklı cıkartmıycam ben
- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşın cinsellik istiyormus
04 Yorumla
Soran+1 yılBelli ettirdi zaten
- +1 yıl
Bundan sonra ilişkilerine dikkat ederseniz umarım
Soran+1 yılNormalde dikkat ediyorum da böylesi denk geldiyse suçum yok
- +1 yıl
Haklısınız bundan sonra dikkat ederseniz
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil tabiki
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de değil
+1 yılİyi yapmış.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen tm
Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlar kaç ve kaç yıllık iliskin
010 Yorumla
Soran+1 yıl22 ben o da 26. 5 yıllık ilişki
Cevap sahibi+1 yılE peki kaç yıldır ilişkiye giriyorsunuz? Ayda kaç defa ilişkiye girerdiniz normaldeki şu an darıldı sana
Soran+1 yılHiç girmedik
Cevap sahibi+1 yılHa ilk defa yapicakti seninle dimi? Peki neden bu ana kadar bekleniz ki istemiyor musun o senin ilkin mi olcak?
Soran+1 yılDaha önce bir ilişkim olmadı ilk olacaktı.
Cevap sahibi+1 yılVerme sakin boş ver isteyen evlenir zaten.. kaç yıldır ben olsam evlenirdim
Soran+1 yıl5 yıl gerçekten az bir zaman değil ya. Sonuçta iyi kötü tanıyor beni
Cevap sahibi+1 yılİyi kötü tanimayi bırak insan gelir Nişan yapar
Soran+1 yılNerdee o anca gizli gizli görüşmek istesin
Cevap sahibi+1 yılNiye gizli gizli istiyor bu arada? Evine vs hiç gittin mi ya da otele onunla
+1 yılKız Allah kurtarmış
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç sorma vallaha
+1 yılO kaybeder aşkoo
02 Yorumla
Soran+1 yılKaybetti mi bilmiyorum da sürünsün
- +1 yıl
Kaybetti kaybetti versen nefessiz sever şimdi bile
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek arkadaşım sırf onunla ilişki yaşamadım diye konuşmayı kesti. Herkes cinsellik yaşamayı kabul etmek zorunda mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler