- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş kimseyi ilgilendirmez gibi sözler milletin ağzına sakız olmuş. Hayır neden ilgilendirmesin sonuçta karşıdakinin işini, birikimini, daha önce suç işlemiş mi vb gibi şeyleri araştırıp evlilik yoluna çıkılıyor da hayatından kimler geçmiş ve ne seviyede olmuş bunları sorgulamak mı hata cidden modern gözükmek ayağına saçmalayan insan çok.
Eğer kafanda acaba şüphesi varsa ki soruyu sormuşsun sen bu meseleye takılıyorsun belli ki.
İlişkinin geleceğine yön vermek için çok kolay bir taktik yapabilirsin. Mesela sen birileriyle bir şey yapsaydın o seni ister miydi diye düşünüp ona göre karar verebilirsin.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendisi bana söylemişse, böyle kahramanlık hikayesiymiş gibi anlatmışsa, arsız biridir demektir, hemen vazgeçerim ondan. Ben sormuşsam evet olmuş senden önce ilişkim (yalan söylememek anlamında) demiş ama lafı uzatıp o, şu diye saymamış, detaylara girmemiş ise sorun yok. Eğer ciddi ilişki istiyorsak, ondan şundan duymuşum, ama kendisi bir kelime dahi etmemişse, saygılı ilişkim varsa, devam ederim. Sonrasına bakarım. Ben hayatında varken ne yapıyor o önemli.
42 Yorumla- +1 yıl
Kahranamnca anlatsın ablağ nolcak ki fikir vermiş oluyor orada nasıl olduguna dair mesela işte şey dese ben geç boşalıyordum bu yüzden eski ilişkilerim çok uzun sürdü sekste çok iyiyim dese kötü mü
- +1 yıl
@Musty_Gregor Ben kendi aklıma uygun yorum yazdım. İlişkinin başinda öyle açık konuşmalar iyi değildir bence.
Gizli Üye(18-24)+1 yılSorun etmeli miyim diye soru olmaz. Sen daha önce biriyle cinsellik yaşadın mı? Sen temizsen başka kızlarla gayrimeşru cinsel ilişki yaşamış birini kabul edebilir misin? İleride onu eşin olarak görebilir misin? İlişkin nereye gitsin istiyorsun, evlilik odaklı mısın? Bu soruları sor kendine. Kafanda netleştir ve devam edip etmeyeceğine öyle karar ver. Önceki ilişkilerinde cinsellik yaşamış biri bunu senden de talep edecektir, bunu da göz önünde bulundur.
22 Yorumla
Soran+1 yılBen yaşamadım yaşasam sorun etmen zaten
Cevap sahibi+1 yılKendin temiz olduğuna göre temiz birine layıksın, devam ettirme ilişkini. Kendine bu kötülüğü yapma. Temiz ve namuslu biriyle birlikte olmak asıl senin hakkın, o seni hak etmiyor.
+1 yılSana söylediğine göre ciddi düşünüyor senin ile açıkçası bana söylese sorun etmezdim. Onun problemi. Ama her önüne gelenle yatanı da istemezdim. Bende yapmadım çünkü. Bilmiyorum ya çok kişiyle yatmışsa kötü gerçekten. Ama bir iki taneden bir şey olmaz. Yine de benim aklımı kurcalardı çünkü ben hiçbir şey yaşamadım.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu sorun edilecek bir şey değil inan bana.
10 Yorumla
+1 yılBize birşeyi sorun edip etmemeyi sormanı garipsedim açıkcası. Senin bu konuyla ilgili bir fikrin vardır illaki. Bu bilgiyi duyduğunda ne hissettin? Rahatsız mı oldun yoksa umrunda olmadı mı? Kendini dinlersen sorunun en doğru cevabını bulursun. burada onun bunun cevabı ve aklıyla hareket etme derim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen yapmadiysan hiç sorun etmelisin ama yok yaptiysan sen de sorun etmeye gerek yok benim kabul edebilecegim bir sey degil ben yapmadigim icin yapani asla kabul etmem cinsellik olmasa dahi etmem flört etmiş sevgili yapmis el ele tutusmus yanaktan opturmus dudaktan opturmus olsa dahi sadece flörtken basliyor kizlar cinsellik yasamaya sevgili demek sevmek sevilmek aşık olmak aşk yaşamak icin degil cinsellik yasamak icin var sadece
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Sane senden öncekilerden bu devirde kız oğlan kız yok bakir erkek pesinemi düştün bu yaşta
60 Yorumla
+1 yılYapmadım diyip sonradan itiraf ederse ayrılırım. En baştan söylerse aşırı mide bulandırıcı bir şey yoksa evli biriyle veya hayat kadınıyla vs olmamışsa sıkıntı yok.
25 Yorumla- +1 yıl
@MaviTürk1 Evet bi sorun para verip herhangi biriyle olabilen biri benim sevgilim olamaz.
- +1 yıl
Sizin gibi çöp midelilerin anlamadığı ve anlamayacağı şey şu, iki insan arasında ortak bir paylaşım ve bağ gerektiren bir şeyi parayla elde etmeye çalışan bir zavallı benim hayatımda olamaz. Sizi ilgilendiren bir şey de yok hadi naş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eşim onlarca kadınla ilişkisi olmuş uzun süre dul yaşamış ve hiç önemli değil benden önceki hayatı ve yanımdan hiç ayrılmıyor şimdi. benimle olan ilişkisine bakarım.
58 Yorumla- +1 yıl
Kac yıldır evlisin
Cevap sahibi+1 yıl3 yıldır
Cevap sahibi+1 yılBurada sorabilirsin
- +1 yıl
Burdan hersey sorulmaz herkes bakiyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman by
- +1 yıl
Tesekkurler yinede
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma birkaç o.. C.. İle görüştüm burada kimseyle özel görüşmem artık
- +1 yıl
Önemli değil
+1 yılEtmelisin. Zaten neden sevgili olmadan bunu sormuyorsunuz? Ondan ayrılırsan senin de geçmişinde bir erkek arkadaşın olmuş olarak kalacak. Şaka mısınız siz
10 YorumlaÖnemli olan hastalık kapmaması ve gayrimeşru çocuğu olmaması.
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerden yaşamayan mı var? Çıktığı kızlarla ise kızlar müsade etmiş yapmıştır. Çok takılma böyle şeylere önünüzw bakın ve açık sözlü birini zor bulursun kaçırma.
03 Yorumla- +1 yıl
Bakire kız istemeyin ben zaman
- +1 yıl
O zaman *
- +1 yıl
Tamam
Yaşamayan yoktur diye düşünüyorum. Sorun etme
30 Yorumlaeğer evlenip boşandı ise bir kaç kişi ile problem değil, ancak evlilik dışı bir ilişki ise kesinlikle bir sorun
10 Yorumla
+1 yılErkekler işte bir İlişki yaşamayanini duymadim görmedim daha
23 Yorumla- +1 yıl
Inanmam
+1 yılInsan kendisi gibi birini hayatinda isteye bilir bu mumkundur
20 Yorumla
+1 yılSeni geçmiş ilgilendirmez. Takma bileee.. Geleceğe odaklan
22 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 👍👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki kişiye kalmış bi durum ama cinsellik doğal bi şey aslında bi ihtiyaç öncesine bakmamak lazım geçmişi düşünürsen geleceği göremezsin bence çok sorun etmemek gerek sonuçta olan olmuş dünde kalmış gerçekten seviyosan önüne bakmalısın
00 Yorumla
+1 yılBakir yok arama kızlar zorla erkeğe yapışıyorken ilişkiye girmemiş arama eski eskide kaldı seninle olduktan sonra ki hali önemli
00 YorumlaBir iki dedi ise o on onbestir. Tecrübeye dayalı. Bir kız bana onu demişti. Sonra öğrendim onu oda kabul etti.
00 Yorumla
+1 yılBunda bir yapacak bir durum yok normal çünkü günümüz dunyasinda bunu yaşamayan erkeği çok nadir ötesi bulabilirsiniz efendim
00 YorumlaBu devirde normal, normal olmayan şey sana anlatması
04 Yorumla
Soran+1 yılBen sordum
Soran+1 yılBaskılayarak sordum o da birkaç kişiyle yaptığını söyledi
+1 yılYaşaması doğal değil mi? Sende yaşayabilirdin sonuçta ihtiyaç bu
09 Yorumla
Soran+1 yılAklına belki onlar gelcek
- +1 yıl
Kendine güven bence. Onları getirtmeyecek kadar iyi olabilirsin
Soran+1 yılTam tersi duyunca soğuma geldi
- +1 yıl
Bu zamanda bakir erkek bulamazsın ki ama
Soran+1 yılBilmiyorum ama duyunca soğuma geldi kendi bakire arıyormuş 😂
- +1 yıl
Evet bencede soğu. Kendi yapıp bakire arayan karaktersizlerden uzak dur
Soran+1 yılBakıre olmayanla evlenmez takılırmış ve bu yüzden benle evlenirmiş onu da diyor 😂
- +1 yıl
Daha fazla konuşturma karşı tarafı bence
- +1 yıl
Böyle biriyle hala beraber isen yazık
+1 yılNormal yani seks yapmamış erkek var mı diye sorguladin mı hiç
06 Yorumla
Soran+1 yılBundan öncekiler yaşamadım diyordu
- +1 yıl
Her denilene inanma
- +1 yıl
Beni sorsan sayısız kişiyle seks yapmışlığım var
Soran+1 yılYaş kaç
- +1 yıl
28 sen
etmelisin tabii bakir olmayan biriyle olmak seninde hakkın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hiç bir kızla olmadım ama isterimki karşıma benim gibi birinin çıkmasını erkek arkadaşın milletin namusu kızını bozmuş hayalleri ile oynamış bacım yol ver bu adamdan hayır gelmez sana..
10 YorumlaYani eski sonuçta benimle olduğu zaman ki sadıklığı önemli
10 YorumlaKarakterine bakın öncelikle sizin kararınız hâlâ böyle şeylere dikkat edilmesi hoş bir durum
12 Yorumla
+1 yılYani bunu yapmayan erkek kalmadi cok azdir yani bence seviyosan sevgisinede inaniyosyn sorun etme
01 Yorumla
+1 yılhaha yani bunu sorun edersen mutlu olamazsin emin ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani eskiden yaşanmış şeyler sonuç olarak, zamanı değiştiremezsin yani.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. yaşamamış olanı zor bulursun.. bence sorun etmemelisin...
00 Yorumlaeğer şu an sana güven veriyor ve sadece seni sevdiğini hissediyorsan etme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılSorun etmemelisin. Yaşamadıysa emin ol ileri de daha çok sorun edeceksin.
00 Yorumla Eskiyi anlatacak kadar gamsız sa et amacı cinsellik başka bir şeyi yok
00 YorumlaSenden önce olmuş bitmiş şeyleri dert edinme kendine🙏
00 Yorumla
+1 yılKendince kuralların olmalı kabul edebileceğin durumlar vardır edemiyeceğin seçim senin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtmelisin tabiki ortalık malı olmuş erkekten baba olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar gibi evlendikten sonra söyleseydi daha mı hoş olurdu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun ederseniz uzun sürmeyen bir sıkıntılı kısır döngüde yıpranırsınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim erkek arkadasım yasamamis ama beraber uyudugu olmus. Baya uzulmüstüm
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@MaviTürk1 tamam
+1 yılEskiden temiz aranrd8 şimdi gecmete ilişkisi olmamış diye sorun yapılıyor çağ değişiyo.
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu nasıl bi soru? sorun et ya da etme sana kalmış biz nasıl bilelim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkası olsa ne yapardı değil sen ne yaparsın ona bak
00 Yorumla sence sorun edilmeyecek gibi mi
40 YorumlaKız arkadaşım öyle olsa artık sadece cinsellik olur. Sevgi veya bağlılık olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok taktıysan sende sayıyı eşitle onun sayıyla 🤔
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Olan olmuş, çokta şey yapmamak lazım
20 Yorumla
+1 yılSu zamanda normal ama keske olmasa.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende bilerek bende 5 kişiyle ilişkiye girdim de bakalım tepkisi ne olck ona göre sende yolunu çiz
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yaşamamış insan çok az zaten 1000 de bir belki
02 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin?
+1 yılBu devirde zaten cinsellik yaşamamış erkek yok
10 Yorumla
+1 yıleğer sen yaşamadıysan sorun edebilirsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSende yaşadıysan etmemelisin
10 Yorumla Geçmişte kalırsan gelecek kuramazssun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmişi takarsan geleceğe adım atamazsın
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaş 35 sorduğu soruya bak
00 YorumlaYaşayabilir bunda ne var
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş geçmiştir gereksiz bir sorun olur
00 YorumlaOna guveniyorsan etme
00 YorumlaEvet sorun edersin
00 Yorumlasen yaşamadı isen bu belki sorun olabilir
00 Yorumla
+1 yılKimsenin günahına sevabina ortak değiliz
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?