Erkek arkadaşım cinsellik olmazsa ilişkimiz biter dedi, benimle sadece cinsellik için mi birlikte?

İkimizin de libidosu yüksek bunun farkındayız. Çok fazla şey yaşamadık hatta sadece öpüşüyoruz ama bu sırada eller farklı yerlere gidebiliyor tabii... Geçen gün bir şey söyledi bunun üstüne "Diyelim buluşuyoruz ama hiçbir şey yapmıyoruz öpmüyorum bile seni böyle oturup sohbet edip gidiyoruz o zaman biter mi yani?" dedim. Biter tabii dedi şok oldum gerçekten bir an her şey cinsellik mi diye düşündüm ama sonrasında "Cinsel olarak bir şey yaşamıcaksak ayrılırız muhabbeti değil bu. Sevginin içinde bu da var sonuçta ve hiçbir şey yaşamamak sana sarılmak için bile dokunamamak bir yerden sonra aramızda soğukluğa yol açar bu soğukluk ayırır." dedi. Hatta sonrasında ben ona yakınlaşınca "Eğer az önceki konuşmamızdan dolayı bunu yapıyorsan lütfen yapma benim için önemli olan sensin, eve giderken, evde ya da sonrasında üzülmemen benim için daha önemli bu tür şeylerden." dedi. Ailemden biriyle tanıştı, ailesi beni biliyor, tüm arkadaşlarını tanıyorum hepsi de beni biliyor, birlikte fotoğrafımızı paylaşmayı ve paylaşmamı falan önemsiyor oynatıyor ya da kullanıyor olsa bunları yapmazdı diye düşünüyorum bir yandan da... Siz ne dersiniz?:(
Güncellemeler
+1 yıl
Bunu ona da yansıttım öyle bir amacım olsa etrafta bir sürü tek derdi cinsellik olan kızlar var neden senin duygularınla oynayayım ya da neden sana saatlerce açıklama yapayım ki falan dedi e bu konuda da hak veriyorum bilemedim yani.
Erkek arkadaşım cinsellik olmazsa ilişkimiz biter dedi, benimle sadece cinsellik için mi birlikte?