Sevgiliyken evlenmeden olmaz dedi. Evlendiğimiz gece de korktu yine olmadı. Ertesi gün o istedi bu sefer de ben istemiyorum dedim. Çok inat Tam 8 aydır kardeş gibi yaşıyoruz. Bugün anlaştık 1 sene dolunca boşanıcaz. Sizce inat etmekte haksız mıyım?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Haksızsın. Gül gibi eşin var. Eş arayan nice bekarlar var. Haline şükret ve bugün ya da yarın ilk cinselliğinizi yaşayın İnşaallah. Devamıda gelir biiznillah.
İnşaallahhhhhhhh biznillahu isbike rabbüsenatül muttəalim ecmâin. Türkçe konuş Türkçeeeeeeeee
Türkçe konuştum zaten. Sen anlama özü*lüsüysen ben ne yapabilirim?
O zaman sen Türkçe konuşma aptal kardeşim
Tamam sayın aşırı zeki bey. Türkçeyi bu kadar önemsiyorsanız lütfen köktürk alfabesi ve öztürkçe ile konuşunuz.
Günümüz Türkçe'si yeterli. Ota boka arapça kelimeler ekleyenler aşırı itici geliyor. O arapça kelimelerin hepsinin günümüz Türkçe'si ile karşılığı var.
Mesela?
İnşallah yerine umarım diyebilirsin. kelime anlamı umuyorum, isterim ki , veya Allah izin verirse gibi anlamları var. İnşallah sınavdan 100 alırım = Umarım sınavdan 100 alırım.
Alakası yok. Ebced hesabı var, Allahın onu arapça olarak seçmesi var, mana bozukluğu var. Varda var. Doktorlar, bilim adamları, vb. niye yabancı isimler kullanıyorlar? Herkes kendi dilinde kullansın. Nasıl ki dünyada ver her alanda ortak bir dil var, İslamında ortak dili arapçadır.
Eşinin yerinde olsam 1 yıl dolmasını beklemezdim.
Bu ne saçma sapan bir trip, anlayışsız bir odun hareketiymiş.
1 yıl dolmasını bekleyen biz değiliz zaten , devlet bekletiyor.
Avukata evliliğin iptalini sağlayabilir miyiz diye sordunuz mu?
1 yıldan önce boşanma gerçekleşmiyor.
Bu 1 yıl kuralı sadece anlaşmalı boşanmalar için geçerli. Siz çekişmeli boşanma davası açıp cevap dilekçeleriyle süreci hızlandırıp öncesinde boşanabilirsiniz.
Çekişmeli değil , anlaşmalı boşanma olacak. Ortada çekişmeli boşanma gerektirecek bir neden yok.
Maksat boşanmak olduktan sonra beklemeden nasıl çözebileceğini yazıyorum. Düzgün bir avukat sizi 1 ay içerisinde boşar.
Ben avukatım zaten çekişmeli boşanma istemiyorum.
Avukatsan 1 yıldan önce boşanma olmaz diye yalan yanlış mesajlar yazman ne kadar doğru acaba?
Çekişmeli boşanma istemiyorum kardeşim neyini anlamıyorsun acaba?
Ne talep edecek benden? Hiçbir şey talep etmediği takdirde anlaşmalı boşanma olmuş oluyor. bir şey talep ettiğinde de ben vermeyecem. Sonuç anlaşmalı boşanma. Tamam mı kuzum?
Yapma ya o kız yapılmadan bırakılmaz bence sen ne yap yap gönlünü yap işini bitir belki hersey düzelir
Hiçbir şey düzelmez.
Kadınlarda ilk gece korkusu var o korkuyu alttan girip üsten girip şakayla karışık halledebilirsin inatlaşma ile bir yere varılmaz. Burada 7 aydır birlikte olamayan bir kıza yardımcı oldum sonuçta başardılar. Bazıları kilitliyor kasiki kalıyor o kiliti erkek açmalı. Gerekirse terapisti beraber gidip çözebilirsiniz. Oda bu iş olmadı diye sağa sola sorup işi bu raddeye getirmiş. Hayırlısı inatla bir yere varilmaz
Reis hatuny bulmussun bu seferde cinsel sorunlarınmı var 🥲😝
Cinsel sorunlarım olup olmadığını bilmiyorum.
Sen kaciyorsun o kovaliyor sen kovaliyorsun o kaciyor cinsellikte sikintin oldugun buradan belli 🤣
Ben hiç kovalamadım
Sen kovaladin abicim 🤣 o istemedi diyorsun bu sefer o isteyince sen istemedigini soyluyorsun
1 sefer denedim korkunca daha denemedim. Bunun neresi kovalamak reis
Ayrıca kızların yorumlarına salça olmazsan sevinirim.
Birincisi diyorsunki esimle birlikte olamiyorum diyorsun evlenmeden olmaz demis evlenirkende istemedigini belirtmissin yani buradaki kovalayan sen oluyorsun sonra sogukluk girdi sen istemedin o simdi istiyor yani buradaki kacan kovalanir kismi giriyor sen kovaladin o kacti simdi o kovaliyor sen kaciyorsun
İkincisi istedigim kizin yorumumu yapmakta ozgurum hakaret veya taciz sozler soylemedigim surece eger karsi taraf istemiyorsa yorumu devredisi birakabilir
İstedigim kizin yorumunu yapmakta*
Burası benim sorum. Özgür falan değilsin.
Ozgurum sana soracak degilim😎 bari o kizi sen kapmayacaktin seveni ayirmak buyuk gunah kismetimi elimden almak buyuk gunah
Bu saatten sonra istediğini yapabilirsin
Çok talihsizlik bence bir kere deneyin belki birbirinize bağlanırsınız birleşerek
Yok ben istemiyorum. İstesem şuanda bile olur.
Bence dene cidden bir şey kaybetmezsin nasıl olsa evlisin ama korun çocuk falan olmasın şimdi
Yapmıcam.
Ne kaybedersin bak bu yaşanan şey sizi yakınlaştırabilir bir şey kaybetmezsin belki evliliğiniz bile kurtulabilir
Gururumu ayaklar altına alacak değilim. Şurda 4 ay daha sabrederim sonra gitsin kimle yapmak istiyorsa yapsın.
doğru olan bu evlenmeden olmaz zina büyük gunah korkuyorum
Evlenince de olmuyor zaten merak etme. Zinadan evlenince de uzak duruyorsun.
değişik duygu hayırlısı olsun hakkında
Haksızsın MK.
Ne var yani olabilir anlayışlı ol
Olamaz
neyın ınadı yahu bu
Evlenince olacak diyip evlendiğimiz halde olmayınca inat ettim ve inadımda da son derece haklıyım.
yoo bu ınatlık degıl basbaya enayılık
Enayi olan o.
Beni kaybetti
Hiç hoşlanmıyorum böyle kadınlardan
1 sene dolar dolmaz boşanıyorum.
Boşan
İnatla bir yere varılmaz hata ediyorsunuz
Boşanıcaz işte benden sonra kimle yapıyorsa yapsın.
Kendi elinizle hiç ettiğiniz bir hayat.
Ben ne yaptım? Ayrıca hayat değil 1 yıl yalnızca.
2 sorum olacak.
1. Evlenirken usullerle uygun düğün yaptınız mı?
2. Burcunuz ne
Isterseniz cevaplamayabilirsiniz
Usüllere uygun derken? Normal devlet nikahı + düğün salonunda düğün işte.
2. Burcum terazi ama inanmıyorum burçlara falan palavra alayı.
Ben karışmam kendi aranızda halledin
İyi de haksız mıyım?
Haklı olsan ne yazar, boşanmaya gidiyor, zorla al at yatağa memnun et
Manyak mısın? Birlikte olmak istemeyen o değil benim.
Niye evlendin o zaman boşan gitsin
1 sene dolunca boşanacaz zaten.
Siz bilirsiniz
8 aydır nasıl olmaz
8 ay nasıl olmaz değil , ilk 5 gün olmayınca zaten kimse diğerine yaklaşmıyor.
Eşin de mı istemedi hiç
O istedi ben istemedim. Sonradan çok kavga ettik bunun üzerine. Komşularımız da var yeni evlenen. O kadınlarla bu konuları konuşuyormuş. Onlar haftada 5-6 defa yapıyormuş , biz hiç yapmadık demiş bir de komşulara rezil etmiş bizi. Bu yüzden tokat atmıştım hatta. Eşim olduğunu bildikleri halde kardeşinize selam söyleyin falan diye şaka yapıyorlardı.
İşler karışık desene
Yok artik evlilikte cinsellik olmazsa yürümez
Yürümedi zaten 1 sene dolunca boşanacaz.
Boşa gitsin öyle kadını
1 sene dolunca boşanıcaz bakalım. Herkes kendi yoluna.
Haklısın ama başka yol yok mu
8 ay oldu artık , şimdi birlikte olamayız. Boşanırız herkes kendi yoluna bakar. Bir daha evleniyorsa evlenir yapar istediğiyle.
At yalanı
Yalan ya da doğru olduğunu kanıtlayacak bir şey yok ortada. İnanmıyorsan yorum yapmayabilirsin. Ya da gidip anneni birilerine verebilirsin
Ciddi misin çok saçma
Neresi saçma?
Kadına anlayışla yaklaşman gerekirken inada bindirmişsin işi az anlayışlı ol
Kaldı 4 ay. 4 ay sonra kim anlayışlı oluyorsa olsun.
İnatçı olan sensin. Kadının ilk gece korkması normal nasıl bir toplumda yaşadığımızı bilmiyorsun sanki. Erkek olunca farkındalık düşüyor tabii
Evet inatçıyım. Ben bir şeyi istiyorsam ya istediğim an olacak , ya da hiç olmayacak. Sırf birlikte olmuyoruz diye kavga eden de o , gidip komşulara özelimizi açan da o. Komşu kadınlar " kardeşinize selam söyleyin" diye alay ediyor benimle. Gelip gidip komşu bilmem kim haftada kocasıyla 4-5 kere yapıyormuş falan diyordu. Bana ne elalemin seks hayatından?
Hahahaha boşanın bence de kadın senden kurtulmuş olur
Kurtulan benim
Haklısın
Teşekkürler