Karımla artık ilişkiye girmek istemiyorum, sizce haklı değil miyim?

Biz evleneli 1 sene oldu bu olay yaklaşık 2 ay önce oldu ben kendisiyle bir kaç sefer cinsel ilişkiye girmek istedim bende sorun yoktu kendisi başım ağrıyor diyip geçiştirdi bunu bir kaç kere yaptıktan sonra gene ilişkiye girmek istedim bana tokat attı bağırmaya başladı bana hakaretler etti ağzına ne gelirse söyledi aşağıladı beni siz erkekler seks dışından başka bir şey den anlamazsınız siz şöylesiniz siz böylesiniz diye bana bağırdı keşke seninle evlenmeseydim dedi işte o zaman gururum kırıldı artık 2 aydır kendisine dokunmuyorum mastürbasyon yapıyorum bu olaydan 2 hafta sonra kendisi de bu durumu fark etti bana yaklaşmaya çalışıyor artık ben ona yüz vermiyorum ben kanepe de otururken koltuk altıma yaslanıp beni öpmeye çalışıyor tepki vermiyorum benim üstüme çıkıyor üstümden atıyorum bana sarılmak istiyor ben kendisini ittiriyorum birde gecelik almış kendisi yatakta yatarken bana sürtünmeye çalışıyor ben arkamı dönüyorum nedense artık karıma karşı bu olaydan sonra haz hissetmeme ye başladım kendisiyle 2 aydır ilişkiye girmedim bu olaydan sonra geçen gün karım benden özür diledi ilişkiye girmek istedi kabul etmedim artık karım istese de onunla cinsel ilişkiye girmek istemiyorum haklı değil miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar karımın beni aldattığını düşünmeye başlamıştım ama beni aldatmamış geçen gün telefon da arkadaşıyla konuşurken duydum uyuyormuş numarası yaptım hatta o arkadaşını bende tanıyorum arkadaşı telefonla konuşurken doğruyu söyle aldattın mı da kocanla ilişkiye girmek istemedin dedi karım da hayır ne olursa olsun kocamı aldatmam onu çok seviyorum o gün kendisine tokat attığım için pişmanım ellerim kırılsaydı keşke dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Bende dün yanına gittim beni geri çevirmelerinin sebebi eski bir arkadaşı var onunla kavga etmiş stresten dolayı ilişkiye girmek istememiş bir daha seni geri çevirirsem ben şöyleyim falan dedin sonra boynuma sarılıp beni öpmeye başladı ağlayarak beni çok sevdiğini kaybetmek istemediğini söyledi ilişkiye girmeye çalıştık şu an da bende ereksiyon sorunu oluştu attığı tokat dan dolayı bunun için psikoloğa gideceğiz
Karımla artık ilişkiye girmek istemiyorum, sizce haklı değil miyim?