2 yıllık evliyim. Severek evlendik ne zorluklarla evlendim eşimle, baba evinde maddi yönden çok rahat bir kızdım. Bu rahatlığımı bozup geliri fazla olmayan eşimle evlendim. İnanın oruçluyum şu an paramız yok orucumu ‘ekmek arası domatesle’ açıyorum. Ama hiç sesim çıkmıyor şükür diyorum. Ama eşim sürekli çıplak kadınları izliyor kendimden nefret ettim artık 😭 sürekli yabancı şarkılarda ki kıvırtan kadınlara bakıyor kaç kez ağladım uyardım anlamıyor😢 Spor yapmaya başladı, kilo alıcam demeye başladı. Rüyasın da gülümsüyor, kaç kez evde kaldı oruç tutmuyor? Az önce kavga ettim günaha giriyorsun diye. Sürekli Rüyasın da ilişkiye girdiğini akıntı geldiğinden dolayı tutmadığını söylüyor. Kafayı mı yedin ya sen? Bana nasıl diyor bunu! Bozmuyor devam edebilirsin oruca dememe rağmen aynı şeyi tekrar ettiriyor. Dün youtube geçmişine bakıcam aç dedim, ‘tatsızlık çıkmasın git’ dedi açmadı.
Cevabın nedir?
Hanımefendi sizde kendinizden ödün vererek bir yaşam şekli seçmişsiniz. Normal şartlarda bu sizin olgunluğunuzu gösterirken karşı tarafta da değerinizi artırması gerekirken suistimale uğruyorsunuz ki bu durum nahoş bir durum.
Ayrıca insanımızın yaptığı bir yanlış var. Aza kanaat getirmişsiniz çok güzel fakat aza kanaat için Allaha Şükür derseniz durumunuzdan memnun ve daimi olmasını talep edersiniz.
Siz Hamd edeceksiniz.
Misal: Bir büyük bir kaza geçirdiniz ama siz ufak çiziklerle atlattınız. Buna şükür edilmez hamd edilir. Şükür ederseniz bela başınızdan eksik olmaz.
Belirttiğiniz konuları atlayarak gidyorum fakat hepsine değinmeye çalışacağım. Hangi şartlarda olursa olsun insanın rüyalarına müdahale etme imkanı yoktur (İstisnai kişileri buraya eklemiyorum). Rüyasında başka kadınlarla birlikte olması sizi sevmediği anlamına gelmez. Aynı şekilde sizde rüyanızda başka kişilerle aynı durumu yaşayabilirsiniz. O kadar saçma aklınıza getirmeye haya ettiğiniz şeyleri rüyanızda görebilirsiniz bunda da hiçbir vebal ve beis yoktur.
Bir kitap okuyordum Ramazandan önce 3/4 i bitti fakat ramazan geldiği için bıraktım. İlk etapta okuyanlar farklı göz ve düşünceyle bakabilir fakat sizin ve birçok kişinin yaşadığı mutsuzluğun önüne geçmek için ilişki içerisinde yapılması gereken adımları anlatıyor.
Kocanızın dışarıya bakmasının belli başlı sebepleri var.
1-Ya kocanız doyumsuz, nefsi olarak af buyurun kudurmuş durumda. (Oruçlarını tutsa ve iftarda 2-3 hurma ve 2-3 avuç kuru yemiş yese cinsel arzularında azalma olacaktır. Bizzat kendi tecrübemdir. Nefsi olarak hissiyat ya da istek yok fakat uzun dönem sonra vücut ve beyin istiyor)
2-Eşiniz cinsellikte aradığı şeyi sizde bulamıyor buna binaen dışarıda arıyor. (Bu madde de KESİN OLMAMAKLA beraber şu ihtimalleri getiriyor. Hayatı boyunca ilişki yaşamayan biri için bir cinsel birliktelik kişi için nirvanadır. Ama bunu sıradanlaştıran bir çok kişi ile yapan birisinin bu konuda tecrübesi olmayan birisine karşı mutlu ve sadık olması zor.)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
nefsinin kopegi olmuş bu adama sabret egerki boyle olmaya devam ederse kolay degil biliyorum ama onunla devam etme çunku hayvanlasmis bu insanin ne sana ne cocuklarina faydasi olur Allaha sikayetini bildir burda kafan karisir. egerki biraz akli anlayabilme kapasitesi varsa bunlar duzelir. birde kocanizin egitim durumu ve meslegi nedir. merak ettim unutmayin dort dortluk kimse olamaz yeterki birbirinizi anlayabilcek kafalarda olun keşke evlenirken kultur inanc beklenti ďusunce faktorlerinide ele alabilseydin
01 Yorumla- +1 yıl
erkeklere kadinlarin suslu gosterildigini bu konuda zaafiyetlerininin oldugunu kurani kerimde de gecmektedir. Bunu onlemek icinde kadinlarin ortunmesi erkeklerinde gozlerini korumasinida acikca Allah bildirmistir. Hepimizin hatalari var eksikleri var hic olmasa bari senin degerli oldugunu en guzelinin sen oldugunu bunun icinde seni sectigini erkeklerinde goatermesi gerekiyor. bunlarda konusarak cozulur. telefonunuda karistirma derim hosuna gitmicek seylerle karsilasabilirsin daha cok uzulursun buda sizi daha cok yipratir. basta cok sert tepki verdim uzuldugum icin yoksa hic birimiz dort dortluk degiliz onu elinden geldigince kazanmaya calis baktin olmadi sen faima ailenin kizisin evli bile olsan once Allah var sonra ailen yalniz degilsin
+1 yılParadan şikayet ediyosun da sen çalışıyo musun? Muhtemelen hayır. Evde oturup çalışan adamın parasına laf etmeye hakkın yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇalıştırmıyor beni çalıştırmıyor! Allah aşkına kendim de değilim zaten önyargılı davranmayın! Bıktım herşeyden!
- Cinsel Yaşam konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılEşine çok yüz vermişsin kaybetme korkusu ver biraz gözünü korkut.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
74Cevap
yaşınız küçük bence tahminen ama bisey anlaticam bende evliydim 10 yil evli kaldim esimin bana ilgisizliğinden dolayi ayrildik ama şunu söylim eşine kötu gozle bakma Allah ıslah etsin de onun için dua et ama birsey daha var peygamber efendimizin kadinlar hakkindaki cinsel. konulara riayet et onlari oku ve uygula eşini cinsel konuda ihmal etme eminimki düzelecek ona sahip çik o daha fazla sana sahip çikacak eminim oruc konusu şahsi ibadet o konuda da ustune gitme önemli olan mutlu bir aile ömür boyu beraber olacaksiniz herkez ayni görüş te olmayabilir ama ben 10 yil dayandim sonunda beni dışarda harama sevk etti esim ben ona bu konuda hakkimi helal etmiyorum kadinlarin yuzde 60-70 i isteksiz oluyo o konuda lütfen eşinizi harama sevk etmeyin onun ihtiyacini evinizde karsilayin harama sevk etmeyin
24 YorumlaBak sevgili arkadasim evlilik zor zaanat saygi bitmisse sevgi yasayamaz heleki esinin kendine saygisi bitmis senin dediklerin onu ne uzer nede umrunda olur. Tepkini koy allaha dua et duzelmesi icin konismaya calis pskolojik ya da tibbi bir sorunumu var ogrenmeye calis ve eger bu durum devam eder artik dayanilmaz bir hal alirsa ailenle konus ayril boyle devam eden bir adamla cocuk yapipda kendini hepten baglama sen ac gozluluk yapip ya da yanlis seyler isteyen yapan biri degilsin aksine dogru yola gelmesine ugrasiyorsun yani haklisin bu yuzden dik dur kemdini ezdirme litfen olurmu
00 Yorumla
+1 yılÖzür dileyerek cümlelerimi söylemek istiyorum. Böyle bir adamı bulurken çok aradın mı gerçekten? Yoksa sevgi ile herşeyi aşacağınızı mı düşündünüz? Tamam hadi maddi gelir herşey değildir ayağı yorgana göre uzatılarak bir şeyler halledilir. Fakat bu iğrençlik nedir ya böyle bir adama (!), adam derken bile utandım; 2 yıl nasıl katlandın, seni dinlemeyip değer vermeyen birine daha ne kadar daha katlanmayı düşünüyorsun?
10 YorumlaSeni anlıyorum. Sen gerçekten çok anlayışlı ve inançlı birisin. Sen bir şerefsizin eline düşmüşsün. Öyle erkeği dövmek gerekir. Onunla evlenerek büyük bir hata yapmışsın. İnşallah çocuğunuz yoktur. Sapık ve inancsiz serseri bir adama karı olmuşsun yazık Sana. Ununla bir ömür geçmez. Tüm hukuki işlemlerinde yardimci oluruz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİşte maddiyata bakan kızlara cırlayan beyler. Kız
zengin hayatı bırakıp paraya bakmayip aşkının peşinden gidiyo. Sogan ekmek yiyyo. Kıymeti biliniyor mu. Erkekler hep kötü ruhlu kadınları sever Bunun gibi güzel yürekli kızları da üzerler.54 Yorumla- +1 yıl
Allahin imtihanı iste. Boyle iyi hanımlar iyi erkeklerle evlenmek nasip olmuyor
- +1 yıl
Çünkü temiz kalpliler farkedemiyorlar. Nerede iti çakalı var böyle kızların peşinde.
- +1 yıl
Bu kadinin sorusunun troll olmadigini kanitlayabilir misin? Hemen erkeklere laf sokmaya calisiyosun kafan mi guzel ne gocunmuşsun oyle..
- +1 yıl
Kadın da sorusu da troll olabilir evet. Ama böyle şeyler yaşanmıyor değil. Çok sık yaşanıyor hem de
Cinsel Yaşam konusunda 32,8b cevap paylaştı. Şimdi kişin oruç tutması kendin bağlar. Bu ibadet işleri zorla olmaz tutmazsa kendine günahıdır. Ama diğer konularda size ilgisi var mı sevgisi var mı
Bu önemlidir asıl.
Ayrıca baban size yardımda bulunabilir maddi olarak
Çocuk da yapmayın eğer yoksa00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılbakımsızlıktan beynine vitamin gitmiyor belli ki, yaptığı hareketler normal bir insanın yapacağı hareketler asla değil... Onun en erken düzelmesi süresi 3-5 yıl bu süredede seni delirtir, ondan daha beter hale gelirsin... Yapman gereken boşanmak başka çaren yok Allah kolaylık versin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşerefsiz adiii boşan gitsin senin bir şerefin var o şerefi kaybetme dünya eşinin üzerinde dönmüyor durusunu sergile bence
ama iyi düşün kararını iyi ver yaptığı şey adilik ve şerefsizliktirr
sen boşansan neden boşandım demem sana
seni CİNSEL OBJE OLARAK KÖLE olarak görmekten başka bir işi yok şerefsizinnnnn10 YorumlaHikaye de
- Ajitasyon
-Ekonomik sebepler
-ilgisizlik
-sevgisizlik var.
1-Dini ritüeller kişinin kendısını bağlar zorla olmaz
2-Paraya bu kadar önem veriyorsan sana evlenmemelıydın.
3-Şükür diyorsun ama bir taraftan ilişkide temelinde ekonomik sebepler yuzunden ajitasyon yapıyorsun.
4-ilgisizlik var ve eşin başka şeylere yönelmış
Hakk dedığımız sey oyle kolay helal etmem demekle olmaz10 Yorumla
+1 yılHahaha ulan ne alem kızsın yaa sesli güldüm 😃haha olm bunu nie takion sende izle erkekleri falan bakalım o ne tepki vericek 😄domates ekmegi begenmionmu onu bulamayanda var 😄eşine sahip çık muabbet edin sohbet edin eşin uçkuruna düşkün farklılık ario heralde değişik 🙂
42 Yorumla- +1 yıl
Aynen bence de cano🙂
+1 yılHakikaten durumunuz fena. Aile danışmanı veya büyüklerin acilen bu duruma el atmaları gerekir bence. Rabbim size ferahlık versin. Lütfen alınmayın ama hayatı kadın-erkek ilişkisinden ibaret görenlere de yere sağlam basmak adına çok büyük ders olsun.
00 YorumlaSen buna hala esim mi diyorsun? Ya ALLAH askina birak su pisligi izledigi kandinlarla cehennemin dibine kadar yolun var de dön baba evine
30 Yorumla
+1 yılYazıklar olsun böyle erkeğe! Köle misin yahu sen kendine gel
40 Yorumlaoruç tutmaya zorlayamazsın ama oruç tutan dininde biri diye biliyorsan o başka
gerçi senin yalan söylediğini bile düşünmüyor değilim30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaa işte en iyisini anne babalar vilir. Zamaninda istemeisler siz de zar zor evlenmisiniz simdi boyle olmus eger yasin gec degilse cocuk da yoksa ortada bence bosan ilerde sana daha fena seyler yapar bak
20 YorumlaBu soytarıyı sevdiysen kabahat senin. Geldiğin gibi git baba evine.
30 YorumlaGerçekten böyle bir adama aşık oldun mu ya senin gibi birisinin böyle bir andaval ile ne işi var
33 Yorumla- +1 yıl
Sanki kızı çok tanio mk buda ayrı bir değişik 😄
- +1 yıl
Bence çıplak kadınları izlemesi normal bladerim ne var ben sevgilimle bile izliorm😄ayrıca adam rüyasiyla ilgili yalan söylüo oruç tutmamak için ilişki falan gördüğü yok 😄
+1 yılHatrı sayılır kişileri devreye sokmalısın. Eşininin karşılık veremeyeceği, kıramayacağı, boyun eğeceği kişiler
10 YorumlaAnlamadim klip izliyo ve klipteki kadinlari kiskanip agladigini mi soyluyosun ben mi yanlis okuyorum🙄😏
16 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"sürekli yabancı şarkılarda ki kıvırtan kadınlara bakıyor kaç kez ağladım uyardım anlamıyor" Çok abartıyorsun. Bence suç sende, eşine böyle davranırsan tabi seni sevmez, uzak kalır. Adamı bu kadar sıkma.
10 YorumlaO kızlara bakıyor ama sonuçta gelip seni skiiyor. Neyin davası bu? Ayrıca bir. mcik için oruç tutulmaz.
10 YorumlaNe oluyor boyleya insanlik nereye gidiyor... Allah senin yar ve yardimcin olsun.. Allah sabredenlerle beraberdir sabret bakalim illaki bir kapi acacaktir sana
30 YorumlaBu sitede de herkes evli herhalde hiç bekar yok maşallah. Onu boşanmayla tehdit et ve bir süre ailenin yanında kal
10 Yorumla
+1 yılArada bir sevgi mutluluk olsa diyecemki kuru soğanda yesen mutluluğunu bozma ama öyle bişey yok adam başka mutluluklar arıyo bence biraz ayrı kal boşanma sensizliğin zorluğunu yaşasın çıplak kadınlar rüyasındaki kadınlar ona baksınlar
20 Yorumla
+1 yılÇocugun yoksa, ailen seni kabul edecekse veya kendi ayakların üzerinde durabileceksen boşan..
24 Yorumla- +1 yıl
güzel bir tespit ve yorum
- +1 yıl
@sadakat-mm Teşekkür ederim.
- +1 yıl
estağfirullah :) okuyor musun
- +1 yıl
sohbet edebilir miyiz
+1 yılAllah yardımcın olsn zor elinden geliyosa boşa gelmiyosa çocuk falan yapma ondan ben güvenmem ole insana
30 YorumlaBaşka kadınlar ilgisini çekiyosa bir sıkıntı vardır zaten boşan yani daha iyi
20 Yorumla
+1 yılPara yok diyorsun İnternete nasıl giriyorsun?
Aç adam kilo mu alır?
Başka kapıya canım hadi211 Yorumla- +1 yıl
Senaryo mu diyorsun
- +1 yıl
@charliecroker %100 senaryo. Harcanıyor burada
- +1 yıl
Napmasi lazım bı akıl ver bakim kiza
- +1 yıl
- +1 yıl
De bakım😂
- +1 yıl
Dilensin. Ağzı iyi laf yapar bunun 😄
- +1 yıl
Öyle demesen iyiydi😂
- +1 yıl
@charliecroker kız tam dümenci napim 😄
- +1 yıl
Hahaha 😂
- +1 yıl
Az özelden yazar mısın bişey Dicem sana
- +1 yıl
alemsin cok guldum :)
Orucu kimseye zorla tutturamazsın sen tutuyormuşsun Allah kabul etsin ama onu zorlamak nedir? Sen uyarını yap yeterlidir
10 Yorumlao kadar sıkıntı çekmişsin seviyorsun bence bir yolunu bul halletme çalış elinden ne geliyorsa sonra aklında kalmasın keşkelere düşme. eve dön sen bile artık herşey farklı olur
00 Yorumla
+1 yılSitede bu ara popüler olan soru tarzı bu mu? Yoksa çiftler arasında yeni trend bu mu? Iki gün içerisinde kaçıncı aynı tarzda soru bu böyle.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılBu anlattıklarına göre eşin şeref yoksunu ayrıl ve babanın evinde ki keyfine devam et aklı başına gelsin o neyse ağzımı bozmiyim
01 Yorumla- +1 yıl
Şampiyon sakin ol
Adam uçmuş hem maddi hem maneviyat yoksulu üstelik aklı yok git ailen yanına o adamdan çocuk falan yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonunla hala evli olman hata. boşan gitsin ya senin hayatın çöplük mü? aklı başında hiç kimse böyle birine tahammül etmez
35 Yorumla- +1 yıl
Annesi babası vermek istememiş zor bir durum
Cevap sahibi+1 yıl@charliecroker hiçbir anne baba evladının bu durumunu bilerek ona mahkum bırakmaz. gidip konuşarak durumu olduğu gibi anlatarak çözülebilir
- +1 yıl
Olan olmuş kız evlenmiş belki çocukta var
Cevap sahibi+1 yıl@charliecroker ne demek olan olmuş? çocuğu olup boşanan bir sürü çift var. kimse kimsenin iğrençliğine tahammül etmek zorunda değil
- +1 yıl
Evlenmiş yani
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Allah yardım etsin.
Onada akıl fikir versin inşallah.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılBoşa niye çekiyorsun ablacım gitsin çıplaklara takılsın
10 Yorumla Erken yaşta iyice tanımadan evlenmenin sonuçları tüm bunlar..
10 Yorumla
+1 yılBoşanmak senin için sorun olmazsa bence boşanmalısın boyle bir esle hayrını heba etme derhal boşan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16b cevap paylaştı. yazık etmişsin kendine :( inan üzüldüm şu an. çocuğun yoksa kurtar kendini bundan.
10 YorumlaSende onunla otur izle birlikde izleyin sana daha çok bağlanır
10 Yorumla
+1 yılBen olsam ayrılırdım bu ne böyle gözü dışarda olacaksa neden seninle evleniyor?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun işin zor. Ben olsam hakkımı helal etmem.
00 Yorumla İnanın her evlilikte buna benzer sorunlu dönemler oluyor. Biraz sabır şart.
00 Yorumla
+1 yılKizim sagligini kaybedersin boyle uzulerek vakit kaybetme ayril daha cok gencsin
00 YorumlaSen boşa onu aldatirdir da seni ahleksiz teebiyesiz adam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh be güzelim, bir hevesle evleniyorsunuz erken yaşta tanımadığınız adamlarla ondan sonra sonuçları böyle oluyor. Domates ekmek yemene nasıl razısı oluyor anlamıyorum, Allah ıslah etsin, sanada sabır versin.
00 Yorumlahaklsn kardeş yerden 7 kat göğe kadar. Fırsat olsa eşine bir sopa atardk haketmiyor değil yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 657 cevap paylaştı. Bu evlilik sürmez öyle iğrenç bir insanla ömür geçmez.
00 Yorumla
+1 yılseksi giyin, yırtmaçlı etekler ile bacaklarını frikik ver. dayanamaz saldırır, köpekler gibi sevişirsiniz, sana evine bağlı biri olur.
34 Yorumla- +1 yıl
@ruslanbey hadi ordan köpek, sen ancak karını boğazlamayı bilirsin!
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın. Yalnız bunlarda yeterli değildir. Şunu diyebilirsiniz. Siz erkekler amma da çok şey istiyorsunuz. Hayır aynı şeyleri kadınlarda istiyor ve çok tabii bir durum. Kadınların istekleri gibi erkeklerinde istekleri vardır. Kadın duygusal bağlamda çok talepte bulunurken erkek cinsel bağlamda çok talepte bulunur.
ruslanbey gibi talep ve duygu konusunda noksanlıklar yaşayan ve etrafa hakaret saçan kişiler olduğu sürece daha çok bayan mutsuz olacaktır.
Bende 3 yıllık evliyim kardeşim. Böyle birseye asla göz yumulamaz. Sen sustukça kendine yazık edersin. Böyleleri de susuldukca daha azar.
O yüzden korkutmanin vakti gelmiş de geçiyor ayrılacam de. Anlatıcam herkese de01 Yorumla
+1 yılBen diyorum iskandinav zengin erkeklerle evlenin ortadoğu ayıların kanı beş para etmez
32 YorumlaOro spu çocuğunun biriyle evlenmişsiniz. Geçmiş olsun.
32 Yorumla- +1 yıl
Aman ya
- +1 yıl
aman aman dogru soz
+1 yılBelki sen isteklerine cevap vermiyorsun. Biras oynaş onunla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikolojik şiddet dedikleri bu olsa gerek sabret demek geliyor içimden ama sabrederek birşey de yok Allah yardımcın olsun
10 Yorumla
+1 yılallah 'ın sınavı kimi kimler ile sınıyor bilemiyorsun çocuğun yoksa evlilik nasıl hak ise boşanmada öyle
00 Yorumla
+1 yılSen ilişkiye yanaşmıyor musun neden böyle yapıyor ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bu adami sevdiysen senin sucun aa pardon adam dedim yanlis oldu kusura bakmada kendimi övmek istemiyorum fakat ben 18 yasındayim sevdigim kiz beni sevmiyor baskasini seviyor onun icin agliyor ben dönüp baskasina bakmazken evli adamin bakmasi
10 YorumlaÇık babanın evine git bosan bu rezillik yaşamak için dünyaya gelmedin sen
10 YorumlaHakkını helal etmemek yerine hazır yol yakınken boşanmayı mı denesen acaba
10 YorumlaBaska bir sorun var bence eksigin var yani eminimm net anlatirsan belki bisey anlariz
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem