Hamile kaldığımdan beri benimle beraber olmadı. Çocuğa birşey olur diye halbuki risk yoktu doktor yapbilirsiniz demişti. Doğum yaptım 40ın çıksın dedi 40kim çıktı tık yok. Kendisi videolar izleyip boşailiyor ve bu yüzden sürekli yüzüm aşık tripliyim. Çok sabrettim hep içime attım onunla çok konuştum kadınlık grurumu ayaklar altına da aldım ama yok. Ben napiçam yaşım daha 21. Kendisine bahsettiğim zaman ya konuyu kapatıyor ya da rahatsızım düzene giricek merak etme diyor ama 1 yıl oldu. Artık ona karşı yabancılaştım. Yanında giyinmem soyunmam. O giyinince odaya girmem. Sevf8 konusunda ise çok seviyor üstüme çok düşüyo ama bu konuda çok mutsuzum hergün ağlıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÜzüldüm hanımefendi özellikle böyle bir günde yazdıklarınızı okuyunca. Size sabır ve kolaylıklar diliyorum. Bekara karı boşamak kolay derler diye ve 40 günlük bebek nedeni ile boşanın diyemiyorum. Peki senden soğuduysa çocuk neden yaptı, iş mi şimdi bu yaptığı.
Ya bu sitenin bir amacı da aslında yakın çevrene soramadığın soru ve sorunları sorup bilgilenmek, problemine çözüm bulmak. Gel gör ki her gün kadın olsun erkek olsun öyle problemler okuyoruz ki insanlar evlilikten korkuyor, soğuyor ikili ilişkilere girmekten kaçıyor. Sizin ki de böyle bir şey şimdi bu sorununuzu okuyan bir çok kadın, kız ya benim başıma da gelirse tedirginliği yaşayacak. O kadar çok ki böyle dengesiz insanların ibretlik yaşantıları yorumlarda genelleme yapacak seviyeye gelmiş neredeyse.
Umarım kırılan kadınlık gururunuz ve kalbiniz kısa sürede düzelir her şey istediğiniz gibi olur.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yıl19-20 yaşında evlenirseniz müstahak, başınıza tabii bu gelir. Eğer aldatma durumu gerçekten yoksa muhtemelen kilo alınca seni beğenmedi, karnında bebek olunca da tiksindi, şimdi de bekar genç bir kız değil de anne gibi görüyor seni, cinsel anlamda tamamen soğudu ve sana bu konu hakkında açık bile davranamıyor. Yarın bir gün boşanma durumuna gelirseniz jarnjndskş bebeğim sen düşüneceksin, evlilik ve çocuk yapmak çocuk oyuncağı değil. Daha kendiniz çocuksunuz, neyinize güvenip çocuk yapıyorsunuz, kaldı ki pandemide, bu ekonomide, ülke eğitim anlamında bu haldeyken ve Suriyeliler, Araplar etrafı sarmışken. 3. Dünya Savaşı çıksa bakalım o çocuğun hesabını hanginiz, ne kadar verecek. Erken evlilik ve çocuk yapanların alayı aptal, küçük bir fanusa kapatıp kendimizi, hep aynı sorunları döndüre döndüre yaşayıp duruyorsunuz. Yok kocam soğuk, yok kocam istekli, yok kaynanam bana düşman, yok kaynanam beni seviyor ama evimize bu kadar sık gelmesi normal mi bunaldım, dünya yanıyor, bunlar tarak derdinde.
311 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yorum
- +1 yıl
Daha güzeli de vardı ama ya hanımefendinin ya başka birisi şikayet edip sildirdi. Halbuki özet geçmiştim.
- +1 yıl
Sen okumuş ol, kocan seni görünce s*ki bile kalkmıyor ama p*rno kadına boşalıyor dedim. Acı gerçekler. Yorum sildirmeye gerek yok. İnsanları uyandırmak da yasak. Mal olmaya gerek yok. İnsan olarak seviyor demek ki, ama o kadar.
- +1 yıl
Yarın bir gün mastürbasyon yapmak yetmediğinde ne yapacağını düşünsün.
Soran+1 yılCok haklısın kendisi benden buyuk bunu bile bile evlendim. Cunku sevgi iken dibimden ayrilmazdi. Kandim iste kendim ettim kendim buldum
- +1 yıl
Ben yaşıt anladım. Sonuç olarak yazım sana rehber olsun, en azından birbirinize karşı bu anlamda açık olun. Ne bileyim, benimle hiç birlikte olmayabilirsin, buna alıştım, aseksüel de olabilirim ama ama sana ne olduğunu bilmediğim için ve sen bekle dedikçe beklentiye girdim, bana neden böyle olduğunu açıkça anlatırsan en azından bileyim, yolumuza sağlıklı şekilde devam edelim, ortada bir çocuğumuz var, hiçbir şey olmasa da iletişimimiz açık ve net olmak zorunda, de. Yani temiz kafayla git, sanki sen 1 gecede değişmişsin, cinsellik senin için önemli değilmiş, gibi davran. Hatta istersen askerlik arkadaşı gibi davran. Çünkü bu buna çıkıyor biraz. Ve umarım dışarıda seni aldatmıyordur, bu ihtimali de göz ardı etme, adamın yaşı büyük olup da bu kadar genç kız aldıysa kendine karı diye, neden dokunmasın, dokunmak istemesin, o da absürt bir şey. Yani sen, o sana açılabilsin diye yüklerini kaldır omuzlarından, hislerin gerçek de yalan da olsa, ve sana erkek mi yok. Diyelim mi soğudu, tiksindi, bu çok uzun bir konu. Sen mi suçlusun yani? Evlilik zaten yuva kurmak için yapılır, bir de kişilerden biri öldüğünde mirası diğerine kalır, bir de yurt dışında oturum alabilmek için yapılır, bunun haricinde bir manası yoktur. O da biliyordu, korumsaydı, alınsaydı, çocuk oldu. Regl kanından tiksinen, karnında bebeğini taşıyan kadından tiksinen, kilo alınca kadınından tiksinen adamdan hayır gelmez. Bu seninle ilgili değil, tamamen onun eksikliği, bozuk ve defolu oluşu. Sana erkek mi yok. Bunların farkında ol.
- +1 yıl
Ağzından laf almaya bak, benden okudun zaten olabilecek senaryoları. Belki ölümü görüp sıtmaya razı olursun, belki ortada böyle bir sorun yoktur. Ama ne bileyim, bir kadınla bir erkek genelde düzenli cinsellik için de evlenir. 1 sene boyunca sana dokunmaması saçma yani. Çünkü öpüşsen bile bir noktada devamı gelir. O yüzden kötü bir yazı okudun belki ama senin yararına yazıldı, ağzından lafı almaya bak, çünkü belirsizlik seni yoran, bu daha kötü bir yere gitmeden, içki içir gerekirse ama ağzından lafları al. Nerdeyse 3 senelik pandemi kabusundan sonra sonunda yaz geliyor içim cıvıl cıvıl bunu kutlamak istiyorum de, o içme taraftarı değilse, izin gününe denk getir, ortam hazırla, al ama bir şekilde ağzından lafları. Kanka gibi davranırsan daha rahat kandırırsın. Yoksa bu seni böyle idare edecek vakti geldiğinde dışarıda kadınlar da araklayıp.
- +1 yıl
Kadınlar, kriterine uymayan erkekle birlikte olabilirken, hatta fit ve yakışıklı adamla evlenip sonra o adam obez olacak şekilde bozulurken bile yanında duruyor, boşamıyor sırf kilo aldı eskisi gibi görünmüyor diye, sevmeye devam ediyor. Süzgeci olmadığından değil, sevgi şeklini değiştiriyor ama yine de sevmeye ve değer vermeye devam ediyor. Erkekler ise, seks robotu veya şişme bebek gibi bakıyor kadına, öyle olmayınca da soğuyor, sen kilo alsan n'olur, karnın şişse n'olur, doğurmuş olsan n'olur. Her şeyi dar bir *ma, diri bir memeye indirgiyorlar. Sen saf, duru güzel olsan bu sefer dışarıda estetik güzelliklerine bakacak, her yeri yapma, doldurma, göğüslerine, hatta g*tüne kadar, sen böyle olsan bu sefer saf, doğal güzel arayacak. Sen varsın yanında ama telefondan p*rno yıldızlarına bakmayı tercih ediyor şu an. Telefonuna bakmakta da fayda var. Sana nasıl davranıyor bilmem, aranız güzelse ye iç yat, ben burada hiçbir kadına kocanı aldat demedim ama gerekirse sen aidat, çünkü böyle bir evlilik ve ilişkide yapılan şeyin "aldatma" olmuş olması mümkün değil gibi görünüyor. Ya da başkalarına bunu yapamam, evli insanla beraber olduramam dersen haklısın, ayrılık davası aşarsın, 1 sene en azından hayatını yaşarsın. Ya kocana açık ilişkiyi sor, ya da başkalarına evli olduğundan söz etme. "Evli bir kadınla takıldım" mottosunu da sevmiyorum ben, insanlar bunu farklılık olsun diye fantezi amaçlı yapmaya başladı.
- +1 yıl
Doğru söylüyor cidden artık her şeyi konuşuyor anlaşıyor olabilmeniz lazım zaten eğer olmuyor karşına al bu böyle olmaz de kadının da gereksinimi var sonuçta yaa gerekirse duşa gir yani bunu anlatmak saçma ama tut elinle istiyorum de yaa... uyurken soyun üstüne çık ne bileyim sonuçta yanında yatıyor çıplak yat sürttür yani
- +1 yıl
Şunu demek isterim ki bir kadın eşini nasıl istekli hale getirir bilemiyorsa onu arzulatmayi başaramıyorsa bir sıkıntı var bence... erkek bu ya %90 beyni s. kinde geziyor zaten neyi basaramiyon yani
- +1 yıl
Boş konuşma. Tahrik olmak için tahrik etmeye gerek yok. Böyle şeyler zorla olmaz. Adam yatağında kadın varken p*rno izleyip mastürbasyon yapıyorsa bu onun tercihi. Sinirlendirmeyin insanı. Erkekler olarak dininiz imanınız seks olmuş zaten. Sapık, abazan halinizle kadını tahrik etmeyi bile bilmiyorsunuz ki tatmin edebilin.
+1 yılSanırım eşinin ya bir cinsel sağlık sorunu oluştu sana anlatmaya çekiniyor ya da hamile kaldığında vücudundaki değişimden olumsuz etkilendi ve o süreç içerisinde mastürbasyon bağımlısı oldu. Her iki ihtimalde de ortada ciddi bir sorun var demektir. Bir seksoloğa görünmenizde fayda var.
02 Yorumla
Soran+1 yılIsterdim ki kendisi ilgilensin bu konuda. Ama halinden memnun gibi. Bu kadar konusmadan surat asamadan sonra hastaneye gidelim diyemem artik. Gururum kirildi
- +1 yıl
Haklısın ama bu şekilde o kendini düzeltmez çünkü hamile kalınca senden tiksindiği çok belli. Hamile vücudunu gördüğünden beri sana eskisi gibi bakamıyordur. Sonsuza kadar da mastürbasyon yapmayacak bu adam 1 senedir yapıyor olması bile pek inanılası değil açıkçası. Bekâr olsa neyse de evli erkek mastürbasyonu kolay kolay tercih etmez. Sonunda aldatılırsın.
+1 yılEğer sürekli video izliyeyip kendini tatmin ediyorsa Kompülsif mastürbasyon, kişinin takıntı halinde sürekli mastürbasyon yapmasıdır. Düzenli bir cinsel hayatı olan kişilerde, evlilerde de görülmektedir. Kişiler durumu bir rahatsızlık olarak görmemektedirler; el ve yüz yıkama gibi gündelik yaşamın bir parçası şeklinde bir kabul bulunmaktadır. Zor bir durum tabi çeşme değil ki sürekli musluk aksın üzücü genç ve istekli eşi olan bir kişi neden uzak durur cinsellikten ya aldatiyordur ya da başka bir yöne eğilimi vardır
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
61Cevap
+1 yılBi uzmana gidin bence çünkü sevismiyor diye iliskiyi bitirmek bence sacma ve olayin asil sorunun ne olduğunu iyice bir tetkik etmek lazim bazi böyle mıy mıy mıy erkekler var karima bisey olur yok çocuğa bisey olur gibi düşünen boklular var fakat bunları düşünmesi kötü değil tam tersi aşırı himayekar biri olduğundan kaynaklıdır. sunuda belirtmeden gecemeycem evlilikde cinsellik yoksa duvarlar yavas yavas yıkılmaya baslar aslinda herseyin basi cinselliktir fakat bununda bir kurali elbetde olmalidir. ama herseyi aninda karar verip önyargılı davranarak bitirmeninde vicdana sığar bir tarafi yoktur dolayısıyla doktora gidin esinizle ilgili tetkik yaptirin hatta acik acik konus cinsel hayat bittiyse kusura bakma böyle yürüyemeyiz diye blöf yap
00 Yorumla
+1 yılAcaba artik seni mi begenmiyor yani p*rno izlerken cok mu sey bekledi senden al karşına sert konus olmuyosa bi uzmana gidin kendinde degisiklikler yapabilirsin onun hoşlanacagi seyler yap tahrik et onun istemesini sagla gec karsisina sende mastürbasyon yap yani bi sekilde tahrik etmen lazim oral seks anal seks hani bunlar cinselliginizde yoksa her türlü seye acik deilseniz sizden uzaklasmasi da normal
26 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Oral seks haram değil mi?
- +1 yıl
Hayır diyanetin sayfasindan bak caiz haram değil goster bakim bi tane hadis ayet
- +1 yıl
Ben sana gösterebilirim demedim ki merak ettiğim bir şey sordum kusura bakma sinir olduysan
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sıkıntılı bir durum bu. Konuştuğunuzda size ne dedi. Rahatsızlık var ise yine birlikte çözmeniz gerekiyor zaten. Hamile olduğunuzda vücudunuzu beğenmemiş olabilir mi. BU nedenle soğuduysa o yüzden yaklaşmıyor olabilir. Video izleyip boşalıyor ve sizde isteklisiniz yapmaması için bir neden yok. Bu durum sizi elbette olumsuz etkileyecektir. Konuşmak ve iletişim gerçekten önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk olduktan sonra sana karşı artık o gözle bakmıyor şahsen bizim çocuk olmadan öncede pek olmuyordu bazı insanların içini değiştiremezsin bırak kendi ne yaparsa yapsın ama. bende evliyim karşımdaki insan bu adamın ihtiyacı varmıdır yokmudur umursamıyor evliliklerin boşanma olmasa bile bitmesine neden olan şeyler bunlar ne zamandan beri yaşıyorsunuz bu durumu özel değilse sizde erkek bizde kadın tarafı sıkıntılı olunca yorum yapmak istedim böyle.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe siz eşinizle konuşunca size karşı tepkisi cevabı ne oluyor
Soran+1 yılHep geçistiriyor hep kaciyor. Nasil korunucaz dedim mesela bakariz dedi daha da acmadi konusunu. Bende artik ne konusurm ne konusunu acarim nede yanasirim. O istesede yok bitti krsinlikle
Cevap sahibi+1 yılZaten bir sure sonra ona karşı isteseniz de istek gelmiyor kendimden biliyorum
Cevap sahibi+1 yılÇocuğunuza odaklanın karı koca ilişkisi pek kalmamış sizde de bizim gibi
Cevap sahibi+1 yılKız mı erkek mi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen bir çok şey etken olabiliyor. Öncelikle vücut durumunu iyileştir doğum kilon varsa ver. Hem düzenli beslenip spor yapıp hemde bebek emzirerek yapabilirsin. Ayrıca evliliğin gereği nefsi doyurmak sen haklısın. Kendine renk kat kocanı sen çekmeye çalış ilişkiye. fantezi kur kafanda ona göre giyin pozisyon değiştir bir çok alternatif var. Olmuyorsa kocan da ciddi bir problem vardır. Ben seni tanımadığım için naçizane fikirlerim sadece , en iyisini sen bilirsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevgi bir yere kadar yeterli ama cinsel tatmin olmayan ilişkiyi kurtarmak için maalesef yetersiz :(
Çocuk olmasa ayrılın derdim ama çocuk olunca tüm denge değişiyor.
Tıbbi ya da mental yardım alması faydalı olabilir.00 Yorumla
+1 yılHaksızsın, arkasına geçip ensesine bir yapıştıracaksın sonra ne oluyor dediğinde bir de yüzüne yumruk sonra ya sen onun üstüne ya da o senin üstüne çıkıp kavga ederken ağzına gelen bütün hakaretleri saydır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım evlilik cinsel tabanlı bir kurumdur. cinsellik yoksa boşanma hakkınız doğuyor. cinsellik sağlık için gerekli sizi sağlıksız duruma sürükleyemez. boşanın defolsun gitsin
04 Yorumla
Soran+1 yılCocugum cok kucuk. Cok bosanmak istedim ama yapamam
- +1 yıl
bakın ben de sizin gibi s a l k c a çocuk derdine düştüm 18 yıl uzattım
şimdi boşanıyorum. cocuk falan hikaye. hiç çocuk için kendini harcama. çünkü çocuk yarın sana şunu diyecek. bana ne sabretmeseydin ayrılsaydın
bunu bir çok boşanan arkadaşımdan duydum. çocuklara bir şey olmuyor. olan bize oluyor
Soran+1 yılSu zamanda yeni bir ev kurmak cok zor. Hele tek basinaysan. Babamla gorusmuyorum annem bizimle yasiyor. Hic maddi yardim alicak bir dayanagim yok. Bunu cocuguma yapamam.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir psk adayı olarak bi öneride bulunucam. Eşinle gece yatağınıza girin yatın ve çıplak olun. Ama asla birbirinize dokunmayın, sarılmak, öpmek, ten teması asla olmayacak. Sonrasında muhtemelen birleşme olacaktır. Umarım olur ve mutlu olursunuz 🙏🏻
13 Yorumla
Soran+1 yılIc camasirlimla yatsam neden cikardim diye kizar havalar soguk ya
Cevap sahibi+1 yılHayır ikiniz de çıplak yatacaksınız, sadece sen değil
Erken yaşta evlenmeyin, evlenmeden önce birlikte yaşayın diye boşuna demiyoruz. Tanımadan etmeden evleniyorsunuz sonra olan bu.
24 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeden önce birlikte olunca da çıksın kadın cinayetleri.
- +1 yıl
@knksorumolacaktı Kadın cinayetlerinin sebebi evlenmeden seks yapmak mı?
- +1 yıl
Birçok sebebi var ama böyle olunca risk artıyor.
- +1 yıl
@knksorumolacaktı Sanmıyorum. Tam tersi birbirini cinsel olarak tanımadan evlenen çiftler arasında kavga, aldatma daha fazla oluyor. Cinayet ihtimali bu durumda daha fazla artar.
Sorun eşiniz mastürbasyon bağımlısı olmuş ama bu geçici siz biraz ustelerseniz tahrik konusunda ilgisi size dönecektir bunun sizi begenmemekle alakası yok
00 Yorumla
+1 yılHaklısın sonuçta bu bir ihtiyaç acaba eşinde mi sorun var yoksa hayatında başka biri mi var? cinsel terapi alalım de bakalım belki bu fikre sıcak bakar
00 Yorumla
+1 yılSoyun git yanına üzerine de güzel jartiyerli birtakım giy ve deki şimdi yapmaz ve beni memnun edemezsen yemin ederim tüm muhite iktidarsız olduğunu yayarım. Konu komşu sana sırıtarak geçer.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik olmadan evlilik mi olur konuş bir sorun mu var genç bir kadın olarak istiyorum de ya yapsın ya da doktor psikolog vs derman bulun böyle olmaz
00 Yorumla
+1 yılVay be çok ilginç bir durum. psikoloğa git deseydin ya da muhtemelen seni aldatıyor olabilir. Nasıl bir tip öyle o
00 Yorumla
+1 yılHamilelikte şahit olduğu durum ve yaşadığı tecrübe tramva yaratmış olabilir yavaştan piskoloğa yöneltmeyi deneyebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılAldattığı gayet net, yetişkin ve evli erkek sadece mastürbasyon ile tatmin olmaz geçin bunları. Sorunu varsa da gitsin tedavi olsun
00 Yorumla
+1 yıliğrenç bir adamla evlisin. Bu arada bu kadar niye erken evlendin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBaba baskısından kactim
+1 yılhanımefendi, profesyonel bir destek almak iyidir... onun dışındaki siz evliliğinizi korumaya çalışın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla Eşinle otur ciddi ciddi konuş ve ona kadınsı oyunlar oyna
01 Yorumla
Soran+1 yılCok konustum artık pes ettim.
bazı erkekler de böyle bi durum var hamilelik cinselliği öldürüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAma kendini tatmin ediyor eliyle. Ya evde karısı var guzel alımlı. Neden bi insan bunu yapar ki kendine
+1 yılBen bu soruyu hatırlıyorum daha önce sormuştun sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet kac defa hemde
- +1 yıl
Hala yapmadı
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızları böyle erkekleri adam gibi adam diye peşinde pervane olurdu hayret.
10 Yorumla
+1 yılSiz bitmişsiniz ya. Aldatıyor mu bu seni napıyor. Takip et telefonunu karıştır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan tam bir mall bir kadın kadınlığını hissetmek ister
Hamile iken de cinsellikk oluyor bu kadını neden öyle bırakıyorsunKadını resmen Kendi kendine tatmin etmeye zorluyor 😡00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılOoooo iyi seyler yazmak istiyorum. buraya ama
..
Hayirlisi umarım düzelir00 Yorumla Vücudunda değişiklikler oldu mu? Kilo filan aldın mı? Belki bu yüzdendir 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellik olarak senden soğduysa boşanmalısın cinselliğin olmadığı evliliklerde her şey olur burdaki okuduğum soruların tecrübesine dayanarak söylüyorum
00 Yorumla
+1 yılDemek ki yatakta daha egolu biri ki artık seni istemiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılayyy bu adam seni artık beğenmiyor ve aldatıyor galiba
10 YorumlaSenin gibi bir sevgilim olsa var ya nirvanaya çıkartırdım hergün
#Hükümdar00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmastürbasyon alışkanlığı var ve o da senden soğumuş biraz da bu nedenle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla aldatsan haklı duruma çıkma derecesine gelmişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGerçekten cinsellik yaşamayı bu kadar istiyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbazi erkekler dogumdan sonra soguyor.. niye bende anlamiyorum
03 Yorumla- +1 yıl
%90 kadınlar soğuyor doğumdan sonra. Zaten ayrılıklar da çocuk doğduktan sonra yaşanıyor çoğunlukla. Evet çocuk doğurmak, bakmak zor bir şey iki kişinin de hayatı değişiyor yoruluyorlar vesaire ama bu kadının veya erkeğin ilişkide isteksiz olmasına veya yabancılaşmasına bahane değil. Kendi çevremde çok görüyorum çocuk doğduktan sonra partnerler arasındaki aşkın ve tutkunun sönüşünü. Örneğin bir arkadaşımın eşi çocuk çocuk diye yalvardı adama şimdi de bakmıyor. Arkadaşım, anneden daha çok zaman geçiriyor bebekle. Ayrıca sanki dünyaları parçalamış gibi 2 yıldır kıçını kaldırıp bir iş yapmıyor. Sanki atomu parçaladı dünyadaki tek çocuk doğuran kişi o. Aynısı erkekler için de geçerli. Kırk yılda bir bulaşıkları makineye atınca veya çocuğu parka götürünce hemen takdir edilmeyi bekliyor sanki dünyanın en iyi babasıymış gibi. Bu sorunların temelinde Türk milletinin geri kafalılığı ve sosyal olarak evrilememişliği yatıyor bence. Çok mal bir toplumuz.
Cevap sahibi+1 yıl@Fighter-L ☺️☺️
Gizli Üye(25-29)+1 yılVideolardaki kadınların şeyini izleyip boşalıyor yani
00 Yorumla
+1 yılAdam damızlıkmış, çocuğu yapmış ve çekilmiş aradan:)
00 YorumlaKocan sorunlu galiba neyi dert etmiş bu kadar çocuk doğdu lohusalık bitti ee daha ne.. neyse değmez bu erkeklere sen de takıl kendince.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu kadar erken evlenip çocuk yapmak onun da psikolojisini bozmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde kız arkadaşım öyle artık bende gözümü dışarıya kestim , aşk yaşamasan sadece bazen biriyle olmayı düşünüyorum
00 YorumlaSende kendi kendine orgazm ol sana yaklasmiyorsa sende ac video falan izle ona inat
10 Yorumlabir kere bile mi denemedi
210 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılHayir sezeryan oldum
Soran+1 yılHicbir sey yapmıyor. En cok zoruma giden de videolar izlemesi. Hani desem ki kalkmiyo da yapmiyo ama baska kadinlari izliyip kalkmasi kadinlik gururumu daha cok yipratti
Soran+1 yılSordum cinsellik olarak benden sogumus
Soran+1 yılCok zit bir karakteriz ve surekli tartisirdik cok kavga ettik. O yuzden benden sogumus
- +1 yıl
Çok kavga edip tartıştıysan seğil önden her deliğinden versen o iş bitmiş... Sen önce kıcana insan gibi davranıp onun huyundan gideceksin. İsteklerini eksizsiz edeceksşn adamın içinde bişiler yeniden ısınacak filizlenecek ondan sonra... adam senle uğraşıp dert olacağına sinir olacağına 31 çeker elini züker daha iyi... haaa aldattığını düşünme kesinlikle yapmaz işi olmaz... Lakin gerçekten senden soğumuş. Tiksinmiş bellki... Ben bu yorumu normal yazar gizlide yapabilirdim ama bu ortadaki gerçeği değiştirmeyecek... Aynı şeyi yaşayan bir erkek olarak tavsiyem artık kocanın suyundan git. Yoksa ebedi dokunmaz sana
O farklı bı durum ya toparlar kendini piskolojik o geçer yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişki terapist gidin. Ya da cinsel çapa var onu yap
02 Yorumla
Soran+1 yılO nedir?
Cevap sahibi+1 yılEsra ezmeci diye bir psikolog var. Onu takip et isntagramdan kitaplari var onlari uygula. Birsuru kadin yapti dedikelrini ve kocalarinin hepsi cok ilgili davranmaya basladi ve cinsel çapa falam anlatiyor ony yapanlar da kocalari baya istekli oluyormus. İsten erken çıkıyorlarmis karilarinin yanina kosmak icin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılp*rno alışmış seni kadın gibi görmüyor mu acaba
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok uzuluyorum bu duruma. Kendimi kadin gibi hissetmek isterdim bana yanaşsin da ben istemiyim istetdim.
- +1 yıl
haklısın. bazı erkeklerde doğumdan sonra böyle durumlar olabiliyor. yaşayan arkadaşlarım vardı. zamanla düzelme ihtimali de yüksek. ama p*rno bırakmalı.
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sebebi neymiş yani kalkmıyomu acaba
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır hatta kendisi haftada 3 gun felan duş aliyor. Videolar izliyip. Bu konudada soyledim cok kırılıyorum yapma diye benim cinsel hayatim diyo
Soran+1 yılHayir kilom ayni fizigim giy8nisim guzel. Bakimli biriyim
Soran+1 yılO zaman da haftada 1. Oda. benim zorlamamla
+1 yılBoşan ileride daha kötü olacak çocuğa yazık
110 Yorumla- +1 yıl
Ben zaten boşanmış bir anne babanın çocuğuyum
- +1 yıl
Mozvel misin nesin sensin be orangutan demeyi çok isterdim zira senin gibi yaşlı amcayı bir hayvana benzetmek hayvanlara hakaret olur o yüzden bu yaşına kadar kendini geliştirememiş uslübünla sana hayatta başarılar diliyorum :)
- +1 yıl
Boşanmanın ne demek olduğunu çok küçük yaştan tadan bir bireyim o ettiğin küfürüde anana bacına iade ediyorum şımarıksam kendime şımarığım bu arada seni ilgilendirmez seni boşamışlar galiba kuyruk acın var
- +1 yıl
ben küfür etmiyordum etmem de kendisinin kuyruk acısı olduğu belli terbiyesiz yetişmiş bir bireye ne söylesen boş
- +1 yıl
ederse de etsin çok da umurumda böyle insanları kapıma köpek diye bağlamam
- +1 yıl
Seni kullanmışlar sanırım kaç saatten beri havlıyorsun burada iğrenç biri olduğunu belirtmek isterim diyalog bile kurulmaz şimdi sana cevap vermeyeceğim çünkü yerlerde olan seviyene daha da fazla düşmek istemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılManyak mı bu senin kocan?
00 Yorumla
+1 yılHaklısın hamile olmak sekse ara vermek değil
00 Yorumla
+1 yılBoyle koca mi olur la
00 Yorumla
+1 yılkusurlu eş diye boşa sende resmen aldatıyor yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen yanaşsan yine mi yapmaz sen öpmeye falan çalış seksi kıyafetler giy
03 Yorumla- +1 yıl
Yok ya adam kafada bitirmiş belli ne yapsa da bişey olmaz o adamdan
Cevap sahibi+1 yıl@AfiliYlnzlık niye öyle ki ben bütün erkekleri istekli sanırdım
- +1 yıl
Isteklidir de adam eşini kafasında bitirmiş yani cinsel olarak istemediği birisi seksi giyinse ne olur? Evet her erkek isteklidir ama. her kadına istek duyuyo anlamına gelmez bu mesela ben fiziki olarak bi kadını beģenmediysem hiç ilgimi çekmez istediğini giysin. Ama beğendiğim kadın kot bile giyse ilgimi ceke r
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtla üstüne zorla sahip ol
20 Yorumla
+1 yılsende kendını tatmın et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha öncede aynı soruyu sordun 40 ın yeni çıkmıştı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVideo izlemek ne ya midem bulandı iğrenc
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. O nasıl iş ya eşin kaç yaşında
03 Yorumla
Soran+1 yıl40
Aldatsan haklısın bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBosanmak istiyorum ama korkuyorum da. Bebegim kucuk
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1 yil mi oldu ve hala yapmadiniz mi…
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim benimle sevişmiyor diye trip atıyorum resmen, haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler