Eşim ilgisiz, yanlış mı yapıyorum?

Eşin aşırı yoğun çalışıyor. Hem antrenör hem de müzisyen tura çıkıyor eve her geldiğinde yorgun oluyor cilveleşiyor ama gerisi yok. Sabah beşte kalkıp koşu yapacak enerjisi oluyor ama ne hikmetse. Beni çok sevdiğini vs söylüyor hissettiriyor ama bu da ihtiyaç ve karşılamıyor bunu. Koskoca iki ay yapmadık iki hafta önce gece çok sırnaştım kucağındaydım o sırada arkadaşı aradı zaten hep hayatımızın içinde bu spor arkadaşları. beş dakikaya geliyorum dedi ben de yatağa gidip ağlaya ağlaya uyudum. Sabahınada hissettim ben beni bir kaç kere öptü ve çıktı bir buçuk aylık tura çıktılar. Sabah günaydın bebeğim yazmış sadece günaydın yazdım. Ben de yokluğunda tatile çıktım arkadaşlarımla kafa dağıtıyorum sürekli beni arıyor ben görüntülü bile konuşmuyorum geç cevap veriyorum ve asla ben aramıyorum. Çok dişime dokundu yüzünü göresin yok. ben işim gereği yurt dışına seyahat ediyorum ve orada konaklıyorum. Eşimin geleceği vakte denk getirip uzaklaşacağım biraz. Zaten kendisinden çok soğudum. Kalben ona inanılmaz uzağım şu an kendisi benimle çok konuşmak istiyor ve kızıyor ama kadınlık gururuma dokunduğu için biraz sürünsün istiyorum hatta ayrılmak istiyorum ne diyorsunuz?

Eşim ilgisiz, yanlış mı yapıyorum?