Cinsel Yaşam Seksting cinsel ilişkiye girer mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Seksting cinsel ilişkiye girer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cinsel ilişki değil cinsel fantezidir. Hatta daha doğrusu mastürbasyondan alınan zevki bir nebze artırma çabasıdır 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Girmez ama bence sexting sonrası ilişkiye girmek çok daha zevkli 0 0 Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% +1 yıl Neden sordun aldatmış olup olunmayacagina mi varmak istiyon 0 0 Yorumla
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Piskolojik olarak giriyor ama boş olduğu için piskolojik boşluga sebep oluyor 0 0 Yorumla
Kuzyoterapi21 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yani hayalî olarak biraz pay düşer oysa ki cinsel ilişki değil ve bazen bende bunu yapıyorum 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence girmez gerçekten yapmakla alakası olmayan bir şey ve saçma 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu siteden birisiyle seksting yapmıştım ama hiç zevkli değil. Hayali bir şey sonuçta. 0 0 Yorumla
sevgiakisi Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl bence ısınma turlarına girer en fazla nudelerle reel de kimin üstünde olacağımı görüyorum onun dışında fazla bir etki bırakmıyor bende 0 0 Yorumla
Chihuahuan Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Girmez sexting ilişki değil 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. kişinin kendine ayıbı olur bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl haklısın Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kimse dokunmuyor içine girmiyor sayılmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seksting bence çok saçma bir şey. Yazışmak insana nasıl zevk verebilir ki? 0 0 Yorumla
tekbaşınakovboy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. cinsel ilişkiye girmez 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. fiziksel olarak hayır ama ruhen evet 0 0 Yorumla
BayyBilen Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. Düşünsel olarak evet. 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sexting sextinge girer 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hikayeden oluşuyor nasıl girsin ki 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Bence sadece anı yaşamak.. o yüzden girmezz 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. kedilerde bakarak kasap oluyordu zaten 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hamile bile kalabilirsin 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hayır tabiki de o işin fantezisi 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hayır girmez 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. girmez bana göre rahatlamak sadece 0 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Hamile bile kalırsın 3 1 Yorumla samedjackson +1 yıl O zamn benim tanımadığım bir sürü çocuklarım var 🤪 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Yaptın mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ben haz almıyorum seksting işinden Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Hımmm anladım olabilir doğal bir şey bu haz almak kişiden kişye degisir Yorumla burakorkii +1 yıl benimle görüntülü yapmadan karar vermeee Yorumla
mad_girl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sanmam hayali seks sonuçta 4 1 Yorumla burakorkii +1 yıl evet bence de Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Girmez 0 0 Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. He girer 🤦♂️ 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. girer bence 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. hayır tabikide 0 0 Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Girmez 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı. bayağıdır yapmıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Noldu yapıyorsun galiba 0 13 Yorumla Soran +1 yıl 1 kişiyle evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eee hoşuna gidiyor mu peki tatmin oluyor musun Yorumla Soran +1 yıl hayır sulanmıyorum bile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden yapıyorsun ki peki Yorumla Soran +1 yıl erkek arkadaşım boşalsın diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlisin sandım ben yaşından dolayi Yorumla Soran +1 yıl keşkee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Reel neden yapmiyon tatmin olmuyon madem Yorumla Soran +1 yıl onu evleneceğim kişiye saklıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm evlilik düşünmüyor musun sevgilinle Yorumla Soran +1 yıl düşünüyorum da salağın aklı karışıkmış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne konuda seni mi istemiyo Yorumla Soran +1 yıl evlenirsem nasıl olacak diye yoksa fiziğimi beğeniyor bazen gidiyor sonra geri dönüyor Yorumla
Ali3335 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Hayırrrrr 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yokk 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hayalsel olur 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. girer 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nasil girsin ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Cinsel ilişki değil cinsel fantezidir. Hatta daha doğrusu mastürbasyondan alınan zevki bir nebze artırma çabasıdır
Girmez ama bence sexting sonrası ilişkiye girmek çok daha zevkli
Neden sordun aldatmış olup olunmayacagina mi varmak istiyon
Piskolojik olarak giriyor ama boş olduğu için piskolojik boşluga sebep oluyor
Yani hayalî olarak biraz pay düşer oysa ki cinsel ilişki değil ve bazen bende bunu yapıyorum 😊
Bence girmez gerçekten yapmakla alakası olmayan bir şey ve saçma
Bu siteden birisiyle seksting yapmıştım ama hiç zevkli değil. Hayali bir şey sonuçta.
bence ısınma turlarına girer en fazla nudelerle reel de kimin üstünde olacağımı görüyorum onun dışında fazla bir etki bırakmıyor bende
Girmez sexting ilişki değil
kişinin kendine ayıbı olur bence
haklısın
Kimse dokunmuyor içine girmiyor sayılmaz
Seksting bence çok saçma bir şey. Yazışmak insana nasıl zevk verebilir ki?
Girse adı cinsel ilişki olur. :D
cinsel ilişkiye girmez
Sanalda cinsel ilişki sayılıyor
Gusül abdesti gerekli
fiziksel olarak hayır ama ruhen evet
Düşünsel olarak evet.
Sexting sextinge girer
Hikayeden oluşuyor nasıl girsin ki
Bence sadece anı yaşamak.. o yüzden girmezz
kedilerde bakarak kasap oluyordu zaten
Hamile bile kalabilirsin
Giris gibi dusun
Her türlü girer ama fiziki değil.
Yok. bos bişey de zevkli degil
Hayır tabiki de o işin fantezisi
Hayır girmez
girmez ya yapabiliriz
Yok mastürbasyona destek
Yazismayla yaptigin birsey bence girmez
Evet kısmen niye sordun
girdi dersek nolcak..
he he sanal cocukta oluyo besliyosun
girmez bana göre rahatlamak sadece
Hamile bile kalırsın
O zamn benim tanımadığım bir sürü çocuklarım var 🤪
Yaptın mi
ben haz almıyorum seksting işinden
Hımmm anladım olabilir doğal bir şey bu haz almak kişiden kişye degisir
benimle görüntülü yapmadan karar vermeee
Hayır
Sanmam hayali seks sonuçta
evet bence de
Girmez😅
Girmez
Sence girer mi?
He girer 🤦♂️
girer bence
hayır tabikide
Girmez
bayağıdır yapmıyorum
Ne açıdan baktığına bağlı
noooo
Girmez
Girmez
Hayır
Noldu yapıyorsun galiba
1 kişiyle evet
Eee hoşuna gidiyor mu peki tatmin oluyor musun
hayır sulanmıyorum bile
Neden yapıyorsun ki peki
erkek arkadaşım boşalsın diye
Evlisin sandım ben yaşından dolayi
keşkee
Reel neden yapmiyon tatmin olmuyon madem
onu evleneceğim kişiye saklıyorum
Hm evlilik düşünmüyor musun sevgilinle
düşünüyorum da salağın aklı karışıkmış
Ne konuda seni mi istemiyo
evlenirsem nasıl olacak diye yoksa fiziğimi beğeniyor bazen gidiyor sonra geri dönüyor
Hayırrrrr
Yokk
Hayalsel olur
Ne alaka ya
Girer
girer
Nasil girsin ya