Bazı insanlar cinlerle ilişkiye girdiklerini iddaa ediyorlar, cinler birbirleriye ilişkiye giriyor mu?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tabiki onlarinda dini var cinsiyeti var cocuklari var su sekilde dusun goremedigin bir yasam var onlarin seni gordugu hatta insanlara asik olanlar var
Kîuranı kerimde ve hadislede gecyrlar aynı insanlar gibi cogalıp cinsellik yasıyolar insanlarla bile giren var diyolar nekadar gercek bilemem
Cin diye bir şey yok bunlar hep yaşanan ve bilinen psikolojik rahatsızlıklar. Yaşadığı psikolojik rahatsızlığı doğaüstü varlıklar ile adlandırmış insanlar
Cin diye bir şey git kuran kerime cin süresinin mealini oku
@Prensesbirkiz31 Kuranı kerim de insanların yazdığı bir kitap
Tövbe tövbe kızım iyimisin
Allah gelen kitap
Vahi yoluyla gelmiş ayetler gelmiş peygamber efendimize
@Prensesbirkiz31 Gördün mü? nasıl böyle emin olabildin elinde öyle olduğuna dair bir kanıt var mı
Kuran kerim bize anlatıyor bir sürü kitaplarda anlatılmış senden daha bilgili yok bu konuda
@Prensesbirkiz31 Anlatılan her kitaba inanmıyorsun. Buda'ya Zeus'a Odin'e diğer tanrılara inanmıyorsun peki neden buna inanıyorsun? Elinde çok net bir kanıt olmalı bunu onlardan ayıran onu merak ediyorum
Peygamber efendimiz mucizeleri onun anlattıkları 🙄
Allah'a iman.
Meleklere iman.
Kitaplara iman.
Peygamberlere imân.
Ahirete iman.
Kadere iman
Bunların hepside var
@Prensesbirkiz31 Ya söyledikleri, diğer inanmadığın sahte peygamberler gibi yalansa bunu hiç düşündün mü? Günümüzde bile bir çok yalana inanıyoruz topluca milyonlarca insanlar olarak, sonradan doğrusu çıkınca aa kandırılmışız bizi senelerce kandırmışlar diyoruz. İnsanın birisine ve birilerine inanması böyle kolay bir şey iken nasıl emin olabildiniz onu merak ettim
Kuranı kerimimiz bunu bize anlatıyor ve peygamber efendimiz mucizeride anlatıyor
Hadi bu gece bir deneme yapalım gusulsuz ve çıplak yat gece kabus gormessen çinler görmezsen gel bana böyle de gece hiç bir şey olmadi söylediklerimi alacağım yok eğer cinler musallat olup seni hamile bırakırsa dediklerine inanırsın ve benden özür dilerim 🤝🤝
Hadi vesselam iyi gunler
@Prensesbirkiz31 İşte ben de diyorum nasıl böyle kolayca inanabildin 1500 yıl önce tanımadığın insanların dedikleri şeylere? Mesela yunan mitolojisinde de Zeus gücünü ve kudretini anlatıyor, antik yunanda insanlar bunlara inanıyordu. Sen ona değil de buna nasıl böyle kolayca inanabildin? Yoksa ailen sana öyle olduğunu söylediği için mi inandın? Hiç kendi mantılığınla hiç düşündün mü?
@Prensesbirkiz31 Sorgulamadan inanmayı tercih ediyorsan sen bilirsin. Ben sorgulamadan inanmayı tercih ediyorum dersin o zaman. Ben senden nasıl inandığını düşündüğün, altta yatan motivasyonu merak etmiştim.
Her türlü düşündüm ailemin anlatması okuduğum kitaplar vs vs o zaman şöyle diyelim bir erkek arkadaş gece yürüyorsun ve musallat oluyor Zeus dua edersin yoksa Allah'a mi hangisi kurtarır soruma cevap
İnandığım. Şeyler bahsettim kardeşim ve bunda da sorgulama dusuncesi duymuyorum
@Prensesbirkiz31 Birisi gece bana musallat olsa Allah'a dua edince bana yardımcı olacağını mı söylüyorsun şu an? O zaman başına kötü bir şey gelen bütün kadınlar Allah'a dua ederdi ve o durumdan kurtulurduk ama niye böyle olmuyor? Gerçekte yaşananlar ve senin inandıkların arasında korelasyon bulamıyorum şu an beni aydınlatır mısın
Kız kafamı allak bullak yaptın bir dakika özele gelsene oradan devam edek
@Prensesbirkiz31 tamam peki
tövbe tövbe :D ölüyü diriyi s. ktiler gözü oraya mı diktiler :D
benim uzaylıyla birebir sevişen arkadaşım var hahahha :D
Hem de gece gündüz her zaman Sen yaşadın mı
Cinlerin penis boyu nedir acaba
Evet cinlerin aleminde tipki biz insanlar gibidir
Cinlerle insanları bilmemde cinler cinler le EVET
Cin mi ne cini ne ilşkisi
evet
Girer
Evet