Şöyle ki biz tanıştık bir hafta falan konuştuk buluştuk ilk buluşmada beraberliğimiz oldu bir yılı geçti hala konuşuyoruz ama çoğu buluşmamızın sonunda neredeyse beraberlik oluyor ama hiç ayrılmadık sizce ciddi düşünüyormudur seviyomudur ( bu ayrı soru: bazen mesajlarıma geç dönüş yapıyo canım canım cevap veriyor ama günün sonunda yine anlaşıyoruz tatlıya bağlıyoruz geç cevap vermelerinden şüphelenmelimiyim)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 ayYani açık konuşayım ilişki bu kadar yüksek seviyede devam ettiyse ve bu kadar uzun zamandır hala devam ediyorsa kesinlikle ciddi bir şekilde bir niyeti vardır yani ciddiyeti olmayan insan Bir ilişkiyi hiçbir zaman boyutta uzatmaz gibime geliyor yaşlariniz kaçtı peki
07 Yorumla
Soran11 ay27-27 evlilik konusuna da gelince eğer ben laf açarsam direk değilde dolaylı yoldan düşünmüyorum falan diyo kapatıyo konuyu ama kırmadan aklı sıra kendi konuşunca konuşuyor ama yok düğünümüzde şöyle yaparız böyle yaparız diye ilişkimiz bu kadarda birazda onun sayesinde uzadı ama ben bunu çok yaşadığımız için sorguluyorum acaba diyorum eğlenmek içinmi benle vakit geçirmek için mi
- 11 ay
Peki evlilik düşünmüyorum gibisine konuşuyor da ne işle meşgulsünüz nasıl bir ortamda tanışıp bir anda Her şey bu şekilde gelişti bana bir çok böyle bir detaylı bir şekilde her şeyi enine boyuna yazarak ayrıntı atlamadan yazıp bir gönderebilir misin şöyle bir okuyup bir erkek kafası ile bir analiz yapayım bakalım
Soran11 ayEmniyet mensubu bende devlet dairesinde yine part time çalışıyorum sosyal medyadan tanıştık valla o uğraştı epey o yalnız yaşıyor burada ben ailemle ilk başlarda daha sık görüşürdük son bi kaç aydır işleri yoğunmuş öyle söylüyor daha seyrek görüşüyoruz her buluşmamızda benim gülmekten artık yanaklarım acıyo çok güzel valit geçiriyoruz oda çok tatlı yanyanayken ayrıykende sürekli mesajda konuşuyoruz ama arada gelgitler oluyor işte evliliğide o konuşursa konuşuyoruz adımın sonuna evlenince kendi soyadımı kullanmamı istemediğini ilk dansımızın nasıl olacağını neler yapacağımızı falan söylüyo ben mi gözümde büyütüyorum
- 11 ay
Son bir soru sorduktan sonra sana kafamda canlandırmış olduğum analizi yapayım veya yorumumu görüşümü bildireyim bu kişi şöyle karşıdan baktığında görseli olarak nasıl biri böyle bir karizması veya ne bileyim şöyle bir bayan baktığında dikkat çekebiliyor mu dikkat çeker mi
Soran11 ayYani uzun boylu kilosu falan yerinde ben çok çok beğeniyorum da çevremdekiler çokda beğenmiyo normal diyolar hatta beğenmeyen bi gurupta var yani
Soran11 aySorma kanka ya sabahtan beri şunu söyle söylücem bunu söyle söylücem diyosun şimdide dm diyosun boş ver sormada söylemedw
- 11 ay
İyi o zaman dm'ye çağırmamdaki sebep bu kişinin bir görselini görebilir miyim diyecektim ona göre net bir karar vermek için görmeden de kararımi vereyim madem büyük ihtimalle bu kişi cinsel anlamda seni kullanıyor senden de memnun kaldığı için ayrılmak da istemiyor kişinin aklında evlilik namına hiçbir şey yok biz burada senin derdine derman olmaya çalışıyoruz Senin yaptığına bak ayrı bir EGO içine giriyorsun yazarsın soracağım saçma sapan bir şey gelirse basarsın engeli geçersin zor bir şey değil yani neyse bak işine ne halin varsa gör
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
11 aySiz f*ck takılıyorsunuz bebeğem 😏 alan da veren de razı 😏
02 Yorumla
Soran11 ayTam olarak öyle de değil ama başka aktivitelerde yapıyoruz
- 11 ay
Sürekli elektrik saatine şase yaptıramazsınız tabi. Arada ışında oturmak da gerek ama sizin ver geç. Ama merak ediyorum. Bu süreçte kaçak elektrik kullandığınızda oluyor mu hiç
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 aySadece cinsel arkadaşlık var her seferinde cinsellik olmaz olmamalı
02 Yorumla
Soran11 aySevgiliyizde aynı zamanda sıkıntılarımızı zor anlarımızı da paylaşıyoruz ya da tek yaşıyor yemekler yapıp götürüyorum falanda ben mi abartıyorum bunlar normal mi sence
- 11 ay
Bence cok da normal değil.
Gizli Üye(30-35)11 ayHayır da evlenmek için vermeseydin vermek verseydin sen yanlış dusunmussun
04 Yorumla
Soran11 ayNasıl yani
Cevap sahibi11 ayBsover sanki trol soru ama neyse iyi geceler
Soran11 ayDeğil ya iyi geceler
Cevap sahibi11 aySenin soruna cvp verende hepsi avel garip bir şey bu
11 ayİkinizde istiyorsanız cinsellik olmasında sorun yok..
04 Yorumla
Soran11 ayEvet ama evlilik olur mu işte
- 11 ay
Neden olmasın. Partnerinle seks dışında bir paylaşımınız yok mu?
Soran11 ayVar ama genelde o paylaşımlarımızın sonunda bunuda yaşıyoruz
- 11 ay
Sen istemiyor musun?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
11 ayYani sizinkisi fb gibi
12 Yorumla
Soran11 ayÖyle mi dersin
- 11 ay
Öyle tabii ki olabilir yani bu tarz şeyler
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seni kullanmak için öyle davranıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayHer iliskide olur normal bence ihtiyac
33 Yorumla
Soran11 aySonrası olur mu işte sorun o
Cevap sahibi11 ayOlur tabi sana daha cok baglanir
Soran11 ayUmarım öyle olur
11 ayŞüphelenmekisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayFb ilişkisi gibi olmuş sanki
00 Yorumla
11 ayÇok ümitli olma sen
00 Yorumla