Cinsel Yaşam Her ilişkide cinsellik oluyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Ben hiç ilişki yaşamadım Her ilişkide cinsellik oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. olan var olmayan var 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Her ilişkide olacak diye bir şey yok ama genel de zaman geçirdiğin bir hisse kapıldığın biri çıkarsa karşına olabilir 0 0 Yorumla
bahane1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 57% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. Bence oluyordur ki yaşadıklarımdan dolayi söylüyorum 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. İlişkinde sınırları çizersin veya herşeyi yaşarsın bu senin ilişkin senin kararın 0 0 Yorumla
e061071e Takip Et Xper 5 Yaş: 55 , eic 100% 1 yıl Yani genelde erkekler kız kadın baş başa kaldıysa cinsellikte kaçınılmaz olur 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Harikasın eşin çok şanslı olcam umarım senin gibi birini bulurum 0 0 Yorumla
Most_Wanted010 Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Olacak diye bişey yok bence karşılıklı istenirse guzel olur tek taraflı hoş olmaz bence 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı. Ben genelden farklıyım heralde yazdım sildim :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 8 sene seks olmadan sevgili olabildi sonrasında ben isteyince yaşadık yani demem o ki gerçekten seven bekler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl oluyor erkeklerin karşılıksız sevgili olacağını hiç sanmıyorum 1 3 Yorumla Sitemkarım 1 yıl Bazen duygusallık ağır basar Yorumla yeniisfikri 1 yıl Sen sanmamanla ve yalnızlığınla, kötü erkek seçimlerinle devam et Yorumla MastrClass 1 yıl geneleme yapıyorsunuz.. seçimlerinizi düzgün yapamamışsanız.. bizim ne suçumuz var Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Olmuyor. Bunu şart koşan da sevmiyordur sadece faydalanmak istiyordur. Net yani bu şaşmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl ılıskıden ılıskıye degısır bende hıc olmadı mesela senın hıc sevgılın oldumu? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Olmaz tabiki de. Ama bu sana ve partnerinin isteğine bağlı. Yaşamak isterseniz yaşarsınız... 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olmasa da konuşuluyor. 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bunu daha çok kadın belirliyor 0 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Neden korkuyormusun 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Her ilişkide olmaz çoğunda olur 0 0 Yorumla
54BULL54 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Gunumuzde cinsellik yoksa iliski yok zaten 0 0 Yorumla
Heliosphere Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Her iki taraf da isterse oluyor elbette. 0 0 Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı. yüzeyselde olsa oluyor 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Sevgiliyken genelde oluyor 0 0 Yorumla
06sevda Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 60% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Olmuyor 2 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bugün olmasa da yarın istenilecektir 0 0 Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. ilişkimi yaşamadın cinsellikmi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Komple Yorumla okan4343 1 yıl ilişkiye başlayınca komple olur ozamna Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet olur 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
core2duo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Genelde olur 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İsteyen yapar 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olur tabiki anasyada 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
phhml016 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 89% 1 yıl Olması gerek 0 1 Yorumla phhml016 1 yıl Senin yaş kaç Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Genelde oluyor 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Olan var olmayan var 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hepsinde olmuyor 0 0 Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı. Gerçekten mi 0 0 Yorumla
Askdocctoru Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl olmaması zarar verır bence 0 1 Yorumla Askdocctoru 1 yıl tamamen karsımısın Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet olmasida gerek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
olan var olmayan var
Her ilişkide olacak diye bir şey yok ama genel de zaman geçirdiğin bir hisse kapıldığın biri çıkarsa karşına olabilir
Bence oluyordur ki yaşadıklarımdan dolayi söylüyorum
İlişkinde sınırları çizersin veya herşeyi yaşarsın bu senin ilişkin senin kararın
Yani genelde erkekler kız kadın baş başa kaldıysa cinsellikte kaçınılmaz olur
Harikasın eşin çok şanslı olcam umarım senin gibi birini bulurum
Olacak diye bişey yok bence karşılıklı istenirse guzel olur tek taraflı hoş olmaz bence
Ben genelden farklıyım heralde yazdım sildim :D
8 sene seks olmadan sevgili olabildi sonrasında ben isteyince yaşadık yani demem o ki gerçekten seven bekler
oluyor erkeklerin karşılıksız sevgili olacağını hiç sanmıyorum
Bazen duygusallık ağır basar
Sen sanmamanla ve yalnızlığınla, kötü erkek seçimlerinle devam et
geneleme yapıyorsunuz.. seçimlerinizi düzgün yapamamışsanız.. bizim ne suçumuz var
Olmuyor. Bunu şart koşan da sevmiyordur sadece faydalanmak istiyordur. Net yani bu şaşmaz.
ılıskıden ılıskıye degısır bende hıc olmadı mesela senın hıc sevgılın oldumu?
Ben de hic yaşamadim evli değillerse tabii ki olmuyor
Bende cinsellik yaşamadım. Evlendiğimde eşimle yaşayacağım.
Kıza kızın arzusuna bakış açısına bedenine göre şeyler yaşanmalı
Olmaz tabiki de. Ama bu sana ve partnerinin isteğine bağlı. Yaşamak isterseniz yaşarsınız...
Olmasa da konuşuluyor.
Olmayan ilişkide sorun vardır
Bunu daha çok kadın belirliyor
Neden korkuyormusun
Kişiye göre değişir..
Her ilişkide olmaz çoğunda olur
Gunumuzde cinsellik yoksa iliski yok zaten
Hayır bakireler turşusunu kuruyor
Olur canı isteyen olursa
Her iki taraf da isterse oluyor elbette.
Evli değil misin
Olmamalı mı aziyorum sonuçta/
yüzeyselde olsa oluyor
Sevgiliyken genelde oluyor
Oluyo
Olmuyor
Bugün olmasa da yarın istenilecektir
ilişkimi yaşamadın cinsellikmi
Komple
ilişkiye başlayınca komple olur ozamna
olmuyor
Evet olması gerek.
Kişilere bağlı bu. Her ilişkide olmaz..
10/6
Evet olur
Hayır
Genelde olur
İsteyen yapar
Olur tabiki anasyada
Olur
Olması gerek
Senin yaş kaç
Evet
Genelde oluyor
Olan var olmayan var
Hepsinde olmuyor
Oluyor
Gerçekten mi
olmaması zarar verır bence
tamamen karsımısın
Olur bence
Kısmen evet ama acı li oluyor
hayır
Evet olmasida gerek
Bilmem bende yaşamadım
Hayır olmuyor
Cinsellikten korktuğun için mi yaşamadın?
Azcık oluyor