Aşırı cinsel hayatı olanlar yazmasın ben normallere soruyorum benim sevgilim olmadı ama tercih böyle ettim kimse de ilgimi çekmedi ama biriyle sevgili olunca bişeyler yaşanmak zorunda mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılyaşamasan ilişki çok sürmez. Her erkeğin hayali sevgili olunca sokmaktır. Sokmayan erkek hiddetlenir ve kadına güvenmez doğal olarak. Ben 4 ay ilişkim oldu ayrıldık. Ondan başka kız benle tek gece yatıp terk etti ben çinsellik yaşayan kıza aşık oldum bağlandım. Çinsellik yaşayan kız seviyor yaşamayan sevmiyor diye düşünüyoruz. Eski sevgilim hiç değilse anal yapmalıydı. Anal ya. Onu bile yapmadı, o vakit ilişki sürmedi, o halen sap, benim gibisini bulamıyor, ondan çok kaçtım. Aklı halen bende, acıyorum ona. Çok değer verdim, hayallerini gerçekleştirmiştim, elinden büyük bir nimet yani beni kaybetti, hak etti. Ben çok daha iyilerine layıkım zaten. :D
04 Yorumla
Soran+1 yılHala öyle olsa aklında kalmazdı unutamamışsın sana vermeyeni
- +1 yıl
ben yapım gereği öyleyim. Her kıza bağlanırım. En çok da benle yatıp terk eden kıza bağlandım, çok güzel yüzü de vardı. Aşık oldum ona. Arkasından çok ağladım. Eski sevgilimden tiksindim diğer kıza aşık oldum ama. Eski sevgilimden önceki kız da çok tatlıydı onla çıkmıştık ilanı aşk etmiştim red etmişti ne üzülmüştüm. Maalesef öyle oldum. Eski sevgilimle alakası yok yani. Eski sevgilim arkamdan koştu engelledim onu, kısa boylu şişko internette tanıştığım bir kızdı. Ondan sonrakinin boyu posu yüzü her şeyi mükemmeldi. Yapı gereği hayatıma aldığım kişileri sevdim ama beğenmediysem sürdürmemişimdir
Soran+1 yılAynen knkq
- +1 yıl
:D
En İyi Cevaplar
Benim de hayatımda hiç sevgilim olmadı sevdiğim kız için eskorta bile gitmedim ama sevdiğim kızlar beni bu ♿ halim yüzümden reddetti ben kendime bir söz verdim ve hala da o sözüme devam ediyorum kalbime ait kişi ile evlenmeden asla böyle bir şeye kalkışmayacağım
Allah herkese iyi bir hayat nasib etsin01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
+1 yılbu yazılı bir kuraldır bilmiyor musun? sevgili olduğun zaman imzaladığın sözleşmede yazıyor.
00 YorumlaLan yok. Maksimum kıyafetli sürtünüyorlar, o. Herkesin atıp tuttuğuna bakma.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYasamak zorunda değilsin bazi abazanlar iliski olmazsa sevgililik olmaz der ama bence evlilik sonrasında olmasi daha iyi
00 YorumlaZorunlu değil
Ama yaşamak ister
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Zorunda değilsin ama genellikle yapılıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAseksüel birini bulursan olmaz
00 Yorumla Oluyor ama ben nikah tarafındayım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Oluyosa sevgi kalmaz kalmıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Zorunda değil ama insan istiyosa yapar
00 YorumlaEvlenince zaten olmayacak mı?
00 Yorumla
+1 yılKarsindakinin niyetine bagli
00 Yorumla
+1 yılOlsunister misin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğunlukla
00 Yorumla Hayır
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 YorumlaZorunda değilsin
00 Yorumla
+1 yılİllaki yasanir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi