Cinsel Yaşam Aşkın nirvanasında hediye zamanı! Sevgilinle yan yanayken zaman dursun dediğin an hangisi? (Sayfa 3) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3036 Aşkın nirvanasında hediye zamanı! Sevgilinle yan yanayken zaman dursun dediğin an hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 66 kişi beğendi
HaymatlosAşk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Uyarıcı jel çok iyiydi gerçekten 1 1 Yorumla HaymatlosAşk +1 yıl @hurishanim beğeni için teşekkür Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı. İkimizinde geldiği an mükemmel zaman 1 0 Yorumla
blackswan92_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. tribünler yerini almaya başlar şimdi 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevgilim olsa da denesem. 4 1 Yorumla Yusufox +1 yıl Gizli olsanda, samimi duygunu yazman güzel... Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl her an dursun sadece biz olalım 4 1 Yorumla Blacksnake3513 +1 yıl Bence de Yorumla
Hakan10x Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Uzunca bir çabadan sonra Rahatladıgım an , o an 0 0 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Sımsıkı sarıldığımız , öpüştüğümüz an 0 0 Yorumla
Monchuq Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 79% +1 yıl Sevgilim yok olursa ne zaman olduğunu soylerim 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Uyuduğu zaman , sessizlik en güzeli 😂 0 0 Yorumla
dayanaamıyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Her dakikamız öyle olur ah bide sevgilim olsa😀 0 0 Yorumla
yagmurakyildiz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Birbirimize karşı ateşli dokunuşlarımız 0 0 Yorumla
isimsizzzz_giizli1 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl Hiç öyle bi an olmadı henüz 👎 0 0 Yorumla
prenseshanımcım Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 64% +1 yıl tenının sıcaklıgını hıssettıgımde dursun ısterım 0 1 Yorumla Aşkınsın +1 yıl Sarıldıgı anmı muhteşem Bulutların üzerine çıkıldıgı anmı muhteşemdir Yorumla
medusaa38 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl Bunun beyazını denemiştimMükemmel bir şey. 0 0 Yorumla
Akansel81 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Gülen gözlerine baktığım zaman 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yatakta olduğumuz zaman... 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. Böyle bir hediye verecek sevgilim yok 0 0 Yorumla
azdırmagönülazdır_ma Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 57% +1 yıl onun inlemelerinin zirveye çıktığı an 0 0 Yorumla
sorbakalımmmn Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 41% +1 yıl Gerek yok korunmaya hissi öldürüyor 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı. Nirvana ulaşmak zaten bir hediyedir 0 0 Yorumla
kirazlıyoğurt Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Önce bir sevgilim olsun da gerisi kolay. 0 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Ayakları kesen ne nasıl bişey 0 0 Yorumla
irina_kostadinovska Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Hmmm sarilio uyurken bence zaman durabilir 2 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 997 cevap paylaştı. Gerek yok teşekkürler yine 1 0 Yorumla
Hakkıkorkmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl sevgilim yok ama olursa gözüne bakınca isterdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Oral hiç bitmesin istiyorum bayılıyorummm 7 1 Yorumla 35-ÇILGIN-ADAM-35 +1 yıl Bide büyük kalın olursa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Uyarıcı jel çok iyiydi gerçekten
@hurishanim beğeni için teşekkür
Okey ise eger herseye deger abi.
Sevgilim yoktur ki bana lazım değil
Benlik bir durum yokmuş hocam
İkimizinde geldiği an mükemmel zaman
tribünler yerini almaya başlar şimdi 😂
Evli değiliz ki işime yaramayacak
Sevgilim olsa da denesem.
Gizli olsanda, samimi duygunu yazman güzel...
her an dursun sadece biz olalım
Bence de
Bunu merak ettim. Kesinlikle deneyeceğiz
On numara 5 yıldız bır paylaşim
Uzunca bir çabadan sonra Rahatladıgım an , o an
Güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler elinize sağlık
Sımsıkı sarıldığımız , öpüştüğümüz an
Sarılınca dursun isterdim
Sevgilim yok olursa ne zaman olduğunu soylerim
İlk öpücük ilk temas diyebilirim
Uyuduğu zaman , sessizlik en güzeli 😂
yani her an diyebilirim ya
Her dakikamız öyle olur ah bide sevgilim olsa😀
Henüz onu dediğim bir an olmadı.
Birbirimize karşı ateşli dokunuşlarımız
Hiç öyle bi an olmadı henüz 👎
tenının sıcaklıgını hıssettıgımde dursun ısterım
Sarıldıgı anmı muhteşem Bulutların üzerine çıkıldıgı anmı muhteşemdir
Bunun beyazını denemiştim
Mükemmel bir şey.
Sevgilimle yan yanayken dursun işte 😂
Gülen gözlerine baktığım zaman
Bu markadan asla şaşmam kalite
Yatakta olduğumuz zaman...
Böyle bir hediye verecek sevgilim yok
onun inlemelerinin zirveye çıktığı an
Gerek yok korunmaya hissi öldürüyor
Nirvana ulaşmak zaten bir hediyedir
Her gün olsun aşk sonsuz sjskjddj
Önce bir sevgilim olsun da gerisi kolay.
Sevgilim yok maalesef ya 🙃
Ayakları kesen ne nasıl bişey
Gerek yok hiç ihtiyaç duymuyorum
Okey ise eger herseye deger.
Sevgilim olmadığı için zaman da durmuyor
Kesinlikle harika şeyler yazmışsınız
Hmmm sarilio uyurken bence zaman durabilir
Gerek yok teşekkürler sevgilim yok
Gerek yok teşekkürler yine
Ona sarıldığımda , kokusunu içime çektiğimde
sevgilim yok ama olursa gözüne bakınca isterdim
yan yana olduğumuz her an