Asla cinsellik konusu konusmayan bulusmaya zorlamayan saygı duyan erkek o kızla ciddi bieşey düşünüyomudur?
Biz yeni tanıştık instamı istedi ama heeşeyin bir zamanı oldugunu istedigim ilişkiyi biliyor. Tesadüfen ailelerin tanıştıgını da öğrendik yavaş illerliyoruz ben böyle istedim zaten ama merak ettim sizce benimle ciddi düşünüyomudur bana evlilige hazır mısın dedi evet dedim. İgde gördügüm kadarıyla baya kadın takipcileri var böyle ama baya baya şahşahlı kızlar bu durum beni şüphelendiriyor ama o bana 2-3 saat yazmayınca hep yazamaz zaten bende öyle yapıyorum nasıl desem özgür bırakıyorum ama o sanki hani vazgecmiyor yazıyor yinede zaman geçsede sizce ileriye dönük ciddimi düşünüyor beni ve hep rutin günlük naptıgını hayatını anlatıyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu nu zaman gösterecek çocuğu istemem yan cebime koy derler. Emin olmak için test et ne senin ne de onun zamanı boşa geçmesin.
Nasıl test edebilirimki
Cinsellik istediğini beli et. Olumlu dönüş alırsan demek ki ciddi değildir. Ama çoğu salağa yatıyor. Normalde huyu suyu nasıl biri kadınlara bakış açısı nasıl
O erkek ciddi düşünmüyordur
Nasıl yani peki ne istiyor benden yani istese 100 kadın vsr dedigim gibi gördüm hesabında
Evet ama hayırda olabilir
evett