Ya beyler siz sevdiğiniz ve gerçekten hoşlandığınız insanla cinsellik konuşur musunuz özellikle daha ilk günlerde, böyle birinin niyeti sadece heves almak mıdır hani sonradan fikri değişir mi ciddi düşünür mü böyle biri lütfen gerçekçi ve usturuplu cevaplar verin teşekkürler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYa bazen burada soru soranların yaş aralığının 15 ile 18 olduğunu düşünüyorum insan neden sevgilisiyle ya da flörtüyle özel şeyler konuşmak istemesin ki yoldan geçen herhangi biriyle konuşmuyor sonuçta beğendiği hoşlandığı kızla konuşmak istiyor çocukmusunuz anlamıyorum ki neyini soruyorsunuz böyle şeyleri
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekleri anlamıyorum abi kılavuzu da yok anasını satayım, iki gün konuşup hevesini alıp sonra bırakıp gidecekse önce ben yol vereyim ne o yorulsun ne ben, ama ciddi düşünen evlenme niyetliye yazan biri aynı zamanda böyle şeyleri de konuşmak istiyorsa sorun değil demektir ama benim hoşuma gitmiyor bu tarz şeyler sıkıntı orada. Beğeniyorum beğendiğim için de devam etsin istiyorum olay bu
- +1 yıl
O zaman sende libidosu düşük biriyle konuşmayı tercih edeceksin
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. yok canım tabiki gerçekten sevdiğimiz kızla konuşmayız. bu yüzden sevmediğimiz kızla evleniriz onuda ilk geceden gerdek gecesinde sabaha kadar sevişiriz.
05 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon abi ne çıkartayım burdan
Soran+1 yılTamam da ilk günden bunun muhabbeti yapılır mı benden onu diyorum abicim
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılKolay değilim ayağına yatıyosun ama merak ettiğim şu geçmişin temiz mi değil mi? Yani samimi misin yoksa geçmişte takıldım ettim artık yeter kafası mı
01 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişimde de olmadı gelecekte de istemiyorum hoşuma gitmiyor, evlililik yoluna girilirse uygun bir dille bu konular konuşulabilir ama muhabbet kafasına girip hadi böyle hayal edelim senin üstünde ne var yok şöyle yok böyle bana gelmiyor. Samimiyim kardeşim sana kendimi kanıtlamak zorunda da değilim ayrıca
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılParnerle cinsellik konuşulur bunun cidimi veya degilmi diye kestirmek zor ama bu cinsel konuşmada fiziksel temaslara dikkat edip izler gozlemlerseniz mantiginizla zaman içinde çok rahat çözer ve niyetini anlarsiniz
00 Yorumla Ciddi isteyen biri ilk günden cinsellik konuşmaz. Konuşan da seni sevmiyor sadece cinsel obje olarak görüyor demektir.
03 Yorumla
Soran+1 yılBundan olmaz yani, peki fikri değişmez mi zamanla yoksa vakit kaybetmeye değmez mi
Soran+1 yılTamam :(
+1 yılCinsellik konuşan hiç kimse ciddi düşünmez, Ciddi insan cinselliğin C sini bile konuşmamalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı teşekkürler
+1 yılben her kadınla cinsellik konuşurum veren her kadını da s"kerim evli dul bekar küçük büyük fark etmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen de bunu anlamıyorum ya ya sevdiğimle konuşmayacaksam kimle konuşacağım
05 Yorumla
Soran+1 yılSadece konuşmakla kalıp sonra tekmeyi vuracaksan konuşulmaz diye düşünüyorum, ciddi düşünen biri konuşabilir yani değil mi bunu mu çıkartmam gerekiyor burdan?
- +1 yıl
Her başlayan ilişki ciddidir eğer ciddi olmadığını düşünüyorsan zaten o ilişkiye başlama ve o insana şans verme ama ilişki içerisinde bunlar konuşabilir sadece eyleme dönüşmez o kadar
Soran+1 yılPeki bakacağım duruma, teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim hayatta başarılar
Soran+1 yılSağolun size de
- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılCiddi düşünen biri daha ilk günlerden bu konulara girip seni kaybetme riskine girmez
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Zamanla olabilir ama hemen böyle bir sohbet açmaya çalışıyorsa bi amacı var demektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma beğeniyorum yani devam etsin isterdim bu yaklaşımda olan birinin fikri değişmez mi nasıl sınır çizebilirim sizce
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kaç yaşındasınız
Nerden tanıştınız
Konusunu mu açmaya çalışıyor02 Yorumla
Soran+1 yıl23 o 27 instagram, evet konuyu açıyor ben hoşlanmıyorum dedim devamı gelmeyecek dedi bilmiyorum artık görücez
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkek olmaya gerek yok. hem cinsellik konuşmaz hem de ilk günlerden bunu ifade etmez
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuşmam. O kişiyle aklına bile gelmiyor ki. He tabiki olur ama nişanlı felan
00 Yorumla
+1 yılAşkım kaç valla seni yer bu #seksgüzelamaerkeklerfarklıbakar
04 Yorumla
Soran+1 yılUzaktayız bir şey yapamaz da anca konuşmada kalır ama ben hoşlandığım için sonunda üzülen taraf olmak istemiyorum açıkçası, keşke daha farklı olsaydı ne diyeyim
- +1 yıl
Uzak mesafeyse bi kavgaya biter zaten bu ilişki kendini bağlama
Soran+1 yılDoğru diyorsun, teşekkürler
- +1 yıl
Ne demek kuzum
+1 yılBunu detaylı konuşmamız lazım ona göre belli olacaktır ama gizlisin buradan yazamam
00 Yorumla
+1 yılHer şey olabilir ön yargılı olma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlayin gelişimine gore değişir
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddi olduğu nerden anlaşılır
Cevap sahibi+1 yılAnlayamazsin. İnsanlar ne istediğini bilmiyor ilgini belli et. Senin için mucadele etsin. Kendini koru bakireysen birlikte olma. Gercekten istiyirsa kalicaktir. ama. kendindende sogutma çocuğu ki pes etmesin tabi hoşlanıyorsan.
Soran+1 yılNasıl soğur ki benden, evet hoşlanıyorum bitsin istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılYuz vermezsen soğur
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer deliği olan varlıkla konuşabilirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Dusunmez
01 Yorumla
Soran+1 yılNet
+1 yılKonuşmadim, konuşmam
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni bul ya müslüman, hep ebu cehillere denk geldik
- +1 yıl
Bu tarz şeylerin evlilikten sonra konuşulması gerektiğini düşünüyorum
Soran+1 yılAnladım onu :) Allah esirgesin ne güzel
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kullanır
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi değil diyorsun
+1 yılOlabilir farketmez
00 Yorumla
+1 yılBence konusulmali ama temas olmamali
00 Yorumla
+1 yılKonuşuruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe konuşuyor
05 Yorumla
Soran+1 yılHayal kurma muhabbeti
Cevap sahibi+1 yılNasıl hayal
Soran+1 yılNelerden hoşlanıyorsun falan işte abi ne diyim şimdi
Cevap sahibi+1 yılSen istemiyor musun
Soran+1 yılBöyle şeyleri konuşmak bana göre değil saçma geliyor absürt geliyor, bunu dediğimde bana dediği şey etkileniyorum belli etmem sorun mu benim düşünceme göre gerçekten ciddi olan erkek böyle şeyleri konuşmamalı ama bi taraftan da anlamaya çalışıyorum. Ciddi mi değil mi sadece heves mi çözmeye çalışıyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne