Sanaldan tanıştık cinsellik konuştuk ama normal sohbet ediyoruz ciddi düşündüğünü söylüyor tanışmak için buluşmak isteyecek telefon numaramı istedi ciddi bir ilişkiye dönülmez mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu anlamanın kolay bir yolu var. Cinsellik konuşsanda asla yaklaşmasına izin vermeyeceksin. Ama bunu yaparken dikkatli ol. O senden bir şeyler talep ettiğinde onu kibarca reddet. Eğer istediğini alamazsa gidecektir. Kalıyorsa da asla evlenene kadar bir sey yapma. Çünkü erkek sabreder alana kadar.
05 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun başıma bela olur mu ki sonuçta internetten tanıştım
Cevap sahibi+1 yılKötüye odaklanma bence internetten tanışıp evlenenlere şahit oldum. Ama ben cesaret edemem. Gerci kismet bu işler olacaksa oluyor. Temkinli yaklaşmada fayda var bence. Çoğu erkek cinsellik icin iletisim kuruyor netten haberin olsun. Tanımadığın insanla yapmak daha kolay bırakıp gitmek falan çünkü. Bilmiyorum ama yine de sen bilirsin
Soran+1 yılSen doğru söylüyorsun cinsellik için geliyorsa bırakır gider benim onu tanımam demek risk demek ama sevmek sevilmek istiyorum evlenip yuva kurmak istiyorum çevremde kimse yok tanıyabilecegim
Cevap sahibi+1 yılAllah gönlüne göre versin. Ben de aynı duygulardayım. Artık evlenmek çok zor birini bulmak tanımak güvenmek maalesef. Ve ev geçimi. Bu nedenle çoğu kişi evlenmek istemiyor. Cevrende olmaması cok normal
Soran+1 yılEvet öyle sosyal medyadan tanıştım biriyle cinsellik konuştum inanıyorum ona kendisinin normal hayatta böyle olmadığını söylüyor gercektede öyle şeyler olmayacağını söylüyor sevdiğini söylüyor ama onunla öyle konuşuyorum diye amacı cinsellik mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılCiddi düşünmez hayır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Dönülür ya kadınlar neden bu kadar cinselliği duvar gibi çektiler de öcü gibi gördüler ya sanal seksten kim zarar görmüş
010 Yorumla
Soran+1 yılYapılan yorumlara baksana
Soran+1 yılBende öyle istiyorum bazıları diyor yalancı niyeti farklı diyor bazıları cinsellik konuşmak kötü mü ciddi ilişki olur diyor kime nasıl güveneyim nişanlanacaktim ayrıldım kimseye güvenemiyorum artık
Soran+1 yılEvlenmez se peki o zaman ne olacak
Soran+1 yılOrası öyle ama ya ileride bir gün evlenmek istersem o kişiye bu durumu nasıl anlatırım
Soran+1 yılCogusu sorun eder neden zor durumda kalayım ki
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kızım safmısın adam şu şekilde bekliyo seni ne zaman düşcek die 😂😂 boğaz köprüsü var elimde satimmi sana 😂😂
00 YorumlaKim bu düşünceyi size dayatıyor ya neden cinsellik aşka dönüşmesin aşkı hızlandırabilir hatta
012 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
Soran+1 yılZaten öyle oluyor
Soran+1 yılYa başıma bela olursa
Soran+1 yılGüven sorunum var
Soran+1 yılEvet öyle ben sosyal medyadan güvenerek yanlış yapıyorum
Soran+1 yılOrası öyle ama güvenmek zor bu yaşıma kadar yaşamadım evlenmeden yaşamaktan istemem
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Nedne dönülmesin? Ayrıca cinsellik konuşmak neden kötü anlamam demekki o an bir çekim olmuş
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle ama geleceğini ister mi ki ben istemiyorum
- +1 yıl
Yani o an ki duruma bakar çok takılma bu kadar zaten dışarı da bulusacaksin ne olacak
Soran+1 yılOrası öyle
- +1 yıl
Zaten kendini belli etmiştir cinselliği konuşurken
Soran+1 yılGerçekte istemem Bende yaşamadım diyor
- +1 yıl
Nasıl yani kafamı karıştırdın sen şu an:)
Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. denemeden bilemezsin. ciddi ilişki olup olmadığı buluşunca belli olur emin ol
016 Yorumla
Soran+1 yılAma tehlikeli değil mi
Soran+1 yılOrası öyle
Soran+1 yılYa başıma bela olursa
Soran+1 yılÖyle biride çıkmıyor ki kismeye güvenemiyorum ama birini sevip mutlu olmak istiyorum
Soran+1 yılBirakti zaten
Soran+1 yılNişanlanacaktim ayrıldım
Soran+1 yılCinsel dürtüden ziyade sevmek istiyorum ciddi bir ilişki istiyorum evlilik istiyorum
Soran+1 yılOluyor ama evlenmeden yaşamak istemiyorum
+1 yılAşin bunlari artik ortadoğu kafalı bedeviler. Cinsellik aşkın parçasıdîr
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynı durumu yaşadım. Adam hep cinsellik konuşuyorsa niyeti ciddi değildir. Sen de benim yaptığım gibi kendini kandırıp sonra üzülme. Çünkü gerçekten niyeti ciddi olan adam için cinsellik en son konuşulacak konudur.
01 Yorumla
Soran+1 yılHep değil gün içinde hep yazıyor normal konuşuyor 3 gün de 1 kere konuşmak gibi düşün
+1 yılSürekli bunu dile getirip konusunu açması kötüdür. Ara sıra zarar gelmez
010 Yorumla
Soran+1 yılAra sıra oluyor her gün arıyor mesaj atıyor normal sohbet ediyoruz sence güvenmeli miyim
- +1 yıl
Bunu sadece cinsel sohbetten anlayamazsın, bazı insanlar mesela her kız olan arkadaşıyla yakındır bazıları sadece sevdiği kadına yakındır. Kafanı karıştıran neler var mesela?
Soran+1 yılBiz hiç bulusmadik o gerçekten beni tanımak istiyor ama cinsellik konuştuk görmeden nasıl güveneceğim Bilmiyorum bana dediği sabaha çıkmak nasip olmasın ki o niyetle düşünmüyorum gerçekten tanımak istiyorum dedi
- +1 yıl
Sen o sözlere takılma valla :D bence buluşma teklif et o etmiyorsa şehir mesafe sorunu da yoksa kabul eder, sonuçta senle ciddiyse görmek ister yüzyüze vakit geçirmek ister. O zaman ki davranışlarını da tart. Direkt zaten buluşmayı erteliyorsa bir cacık olmaz sal gitsin
Soran+1 yılAma cinsellik konuştuk nasıl buluşacağım ki
- +1 yıl
Ne demek nasıl asıl görüşmemek tuhaf olur. Görmediğin biriyle devam mı edeceksin?
Soran+1 yılAma o şekilde konuştuk ya hakkımda farklı şeyler düşünüyorsa
- +1 yıl
Canım benim bunlar varsayımlar anlamak için buluşmak lazım. Davet ettiğin yer kafe falan olsun ev değil. Niyetini her türlü belli eder. İstemediğin şekilde bir karaktere sahipse yol ver. Daha bağlanma 🥲🥺
Soran+1 yılHaklısın senin başına bu tarz bir olay geldi mi
- +1 yıl
Normalde konuşmam da geçen kazara... Yazamıyorum canım halka açık yerde sohbet ediyoruz şu an😆
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi de olur. Seks de yaparsınız ne güzel işte
05 Yorumla
Soran+1 yılCiddi düşünmez ki o zaman
- +1 yıl
Niye ciddi olunca seks olmuyormu bence hepsi bir arada olabilir
Soran+1 yılEvlenmeden yapmak istemiyorum
- +1 yıl
Evlendiğin insanın daha önce yapmadığını bilemiyorsun ki.
Soran+1 yılEvet ama bu benim yapmami gerektirmiyor
Gizli Üye(36-45)1 yılHala konusuyor musunuz bende aynı durumdayım
00 YorumlaŞansını dene fakat pişman olursun yani
00 Yorumla
+1 yılCiddimiguldum
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden güldün
- +1 yıl
Ciddi değil çünkü
Soran+1 yılYalan mı yani
- +1 yıl
Yakan tabiki güven sağlamak sadce
Soran+1 yılNeden bu kadar kötüler
- +1 yıl
Bunu bilemem sence cinsellik konuşmak için güven sağlamaliydi en mantjjlisi seninle ciddiyim nasıl olsa görsem vs vs. Gibi yalanlar
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Sen nasıl buna inandın onu anlamadım kaç yasindasin
+1 yılDenemeden bilemezsin
00 Yorumla
+1 yılOzak dur derim
00 YorumlaDönebilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi