Soruyu biraz daha açayım insan aşık olduğu kadını arzular mı yoksa kıyamaz mi, erkekler bı adım öne lütfen?
Cevabın nedir?
+1 yılBenimde mesela eski sevgilim sevgiliyken böyle açmazdı ama ayrılalı aylar geçti şimdi bu konuları açmaya başladı nedenki
018 Yorumla
Soran+1 yılBilmem sevgisi bitmiş olabilir mi nasıl davranıyor sana eskisi gibi mi
- +1 yıl
İlk tanıdığımda gerçekten benim için herşeyi yapcak biriydi şimdi öyle değil ama gene de kıyamıyor ağladım zaman üzüldüm için engelimi açtı
Soran+1 yılşu an sevgili misiniz barıştıniz mı
- +1 yıl
Barışmadık arkadaşız hatta ben ona knk demeye başladım ama o bana hiç knk vs demedi
Soran+1 yılYalnız kaldığı için seninle cinsellik konuşmaya çalışıyor olabilir knka deme kız
- +1 yıl
Benden sonra hiç ilişki vs yapmadı flörtü var mı bilmiyorum ama ben de hani knk dememde ki sebep arkadaş olarak oldunu anlasın diye yoksa sinirleniyor aşkım yazınca
Soran+1 yılHmm çok değişik
- +1 yıl
Gerçekten aramızdaki bağ çok saçma ya bazen arıyoruz sesli olarak kendisi diyor bebeğim falan diye sence halen sevgili falan mıyız ki
Soran+1 yılOna sor bunu açık açık ya git ya da kal diye , belirsizlik çok kötü canım yaaa öldürür insanı yavaş yavaş
Soran+1 yılBence hâlâ duyguları var sana karşı ama birbirinize bı şans vermelisiniz
- +1 yıl
Cidden anlamıyorum biz neyiz bi geliyor bi gidiyor arkadaşız şu an sanırım ama ben onu çok seviyorum kendisi sevmiyorum diyor ama bazen geliyor sevgili gibi konuşmaya başlıyor
Soran+1 yılZaman geçiriyor sanki aşko seninle oynamasına izin verme , sevmiyorum derken seviyormus gibi hareketlerde neyin nesi , bence sen o sana nasıl davranıyor sana öyle davran kafaya takmadığıni belli et
- +1 yıl
Bana da bi tık öyle geldi çünkü beklemedim zamanda beni arayıp seni seviyorum dedi ama sonra gene değişti yani şimdi de ondan adım bekliyorum yüz vermicem inşAllah bu sefer
Soran+1 yılVermee yaa , şu an ki sevgilimle defalarca kez ayrılıp barıştık ama beni sevmediğini hiç bir zaman söylemedi, ben sordum yani o kadar tartıştık sinirliyken bile demedi bunları, çünkü dilim gitmiyor dedi seninkinde sorun var knka ya
- +1 yıl
Bişey dimmi büyük ihtimalle sevmiyor beni :( ama ben sevsin isterdim çünkü ilk o beni buldu ve ben onun ilk haline deli gibi aşık oldum o yaptığı şeyleri unutamıyorum
Soran+1 yılKızlar çok hassas kalpli yaa hep ilk hâline aşık olur hep öyle kalmasını isteriz ama öyle olmuyor, üzülme be Helin
- +1 yıl
Doğru diyorsun cidden biz kızlar çok duygusal oluyoruz hep bundan kaybediyoruz
Soran+1 yılHelin eklim seni üzülunce yazabilirsin dinlerim
Kesin gay'dır
04 Yorumla
Soran+1 yılGay se niye bana aşık
Soran+1 yılAhahaha beş yıldır deniyor mu allasen hankor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
+1 yılİnsan sevdiğine kıyamaz diyenler yalan söylüyor amacı ya kızın güvenini kurup yatağa atmak ya da bahane üreterek başından atmak
00 Yorumlakonuşup seni ürkütmek istememiştir. aklı işi gücü bu diye. fırsat versen kim bilir napar... :)
08 Yorumla
Soran+1 yılBenden çekiniyor mu sence
Soran+1 yılBeş yıldır sevgiliyiz
Soran+1 yılBende hâlâ inanamıyorum
Soran+1 yılDile kolay yaa birbimizi çok da seviyoruz ama işte bazen arzuluyorum zaten uzağız o İstanbul'da ben Van'da... Konuşmuyor cinsellik bunca zamandır, ilk ben mi konusmaliyim bilmiyorum benden korkuyor da olabilir
Soran+1 yılKafam çok karışık Assmass
İçinde ne varsa onu yapar ya erkekler niye hep bütün olarak yargılanıyor sjsıaıaıa
04 Yorumla
Soran+1 yılYargılamak değil de merak ettim hep diyorlar yaa işte seven adam cinsellik konuşmaz diye
Soran+1 yılDoğru yani haklısın cevabın için teşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılbaska kızlarla dusundugunden senle dusunmeye sıra gelmiyor da olabilir canım. erkeklerin yaptıgı her seyi ciddi mi düsünüyora baglamayın
04 Yorumla
Soran+1 yılCanım beş yıllık ilişkim ve seviyoruz birbimizi
Cevap sahibi+1 yılciddi olan adam 5 yıla nikahı kıyardı isteyen 6 ayda nikah kıyıp cocuk bile yapıyo
Soran+1 yılDaha yeni 20 yaşındayız çocukluk aşkım
Cevap sahibi+1 yılcocukluk askı adı üstüne kendin diyosun hayatım. bu yasta evlilik ciddiyet düsünülür mü
Gizli Üye(25-29)+1 yılKiyamaz tabikide sevgili olup hemen cinsellik istiyorsa onun sevgisinden şüphe etmelisin bence
00 Yorumla
+1 yılHepsi yalan çıkar %10 adamlar vardır işte
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Arzular ama güvenini kırmak istemiyodur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArzulamiyorsam aşık değilimdir
00 Yorumla
+1 yılEvet
01 Yorumla
Soran+1 yılErkeklere sordum öyle bı şey yokmuş biz kızlar yargılıyomuşuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle bir ayrım yok şunu anlayın
03 Yorumla
Soran+1 yılŞunu sorayım sana o zaman, sen aşık olduğun kadınla cinsellik konuşur musun düşünür müsün ama çok aşıksın
Cevap sahibi+1 yılKonuşurum düşünürüm
Cevap sahibi+1 yılNiye istemesn
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım