Cinsel Yaşam Cinsellik konuşmak isteyen erkek o kişiyle ciddi düşünmüyor mudur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler6 ay Bu normal erkekler nerde ya o taraflara gideljm bari Cinsellik konuşmak isteyen erkek o kişiyle ciddi düşünmüyor mudur? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
PikaPikaPikachuu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Ciddi düşünülen kişiyle bu konu konuşulmaz severse evlenir ne yapacaksa evlendikten sonra yapar 0 2 Yorumla Soran 6 ay Iste oda evlendikten sonra nd yapmami istersjnmeran ddiyorhm duyor Yorumla PikaPikaPikachuu 6 ay Ne diyo kızım yazdıklarından bişey anlaşılmıyor Yorumla
Pınar25252525 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Öyle erkek yok aşkım yalnızlık daha iyi aqmk engellileri 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Ben cinsel konuşmalarla başlayan bir ilişkide evliliğe doğru ilerliyorum 0 13 Yorumla Soran 6 ay Nasil yani Yorumla Cevap sahibi 6 ay Bir yıla yakın burada cinsel olarak tatmin ettik birbirimiziSonra reelde buluştuk ve devam ettk şiödi nişanlıyız Yorumla Soran 6 ay Pess ayni sehirdemisin yanj nasim oldu gorunce etkilfndjnix birbirinizden Yorumla Cevap sahibi 6 ay Yakındı şehirler ayda bir yüzyüze görüşmeye başladık işte Yorumla Soran 6 ay Hmmm hayirli olsun insallab mutlu olursunuz Yorumla Cevap sahibi 6 ay Sohbetimiz çok iyiydi yani ikimizde çok istekliyiz cinsel olarak birbirimizi tatmin edebiliyoruz. Bence bu yeterli geldi bize Yorumla Soran 6 ay Anladim anlasiyorsanuz tabj bu sizib hayatiniz Yorumla Cevap sahibi 6 ay Sen istemez miydin böyle bir ilişkiyi Yorumla Soran 6 ay Noo temrli saglam degil ilk zelzele de çöker Yorumla Cevap sahibi 6 ay Aksine çökmez ikimizinde birbirimizden istedikleimiz belli Başka dertlerimiz yok. Aillerden uzak yaşayacağız. Sağlıklı bir cinsel hayatımız olacak oda evliliğimizi güçlendirecek Yorumla Soran 6 ay Insallah yanj en azindan yasak ask yasamayacaksiniz sonucta helalinuz oda bi mantikli bakis acisi bekar olmaktansa dogru olabilir Yorumla Cevap sahibi 6 ay Başkasına ihtiyacım yok o bana yeter aradığım istediğim her şey var onda Yorumla Soran 6 ay Mutluluklar Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Düsünür neden düsünmesin ki amasyada 0 0 Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Belirli olmaz ama aldanma 0 0 Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ciddi olan biri cinsellik konuşmaz 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. düşünmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ciddi düşünülen kişiyle bu konu konuşulmaz severse evlenir ne yapacaksa evlendikten sonra yapar
Iste oda evlendikten sonra nd yapmami istersjnmeran ddiyorhm duyor
Ne diyo kızım yazdıklarından bişey anlaşılmıyor
Öyle erkek yok aşkım yalnızlık daha iyi aqmk engellileri
Ben cinsel konuşmalarla başlayan bir ilişkide evliliğe doğru ilerliyorum
Nasil yani
Bir yıla yakın burada cinsel olarak tatmin ettik birbirimizi
Sonra reelde buluştuk ve devam ettk şiödi nişanlıyız
Pess ayni sehirdemisin yanj nasim oldu gorunce etkilfndjnix birbirinizden
Yakındı şehirler ayda bir yüzyüze görüşmeye başladık işte
Hmmm hayirli olsun insallab mutlu olursunuz
Sohbetimiz çok iyiydi yani ikimizde çok istekliyiz cinsel olarak birbirimizi tatmin edebiliyoruz. Bence bu yeterli geldi bize
Anladim anlasiyorsanuz tabj bu sizib hayatiniz
Sen istemez miydin böyle bir ilişkiyi
Noo temrli saglam degil ilk zelzele de çöker
Aksine çökmez ikimizinde birbirimizden istedikleimiz belli
Başka dertlerimiz yok. Aillerden uzak yaşayacağız. Sağlıklı bir cinsel hayatımız olacak oda evliliğimizi güçlendirecek
Insallah yanj en azindan yasak ask yasamayacaksiniz sonucta helalinuz oda bi mantikli bakis acisi bekar olmaktansa dogru olabilir
Başkasına ihtiyacım yok o bana yeter aradığım istediğim her şey var onda
Mutluluklar
Düsünür neden düsünmesin ki amasyada
Belirli olmaz ama aldanma
Bir yandan evet bir yandan hayır
Ciddi olan biri cinsellik konuşmaz
evet düşünmüyordur
Değişir bu durum
aynen öyle
Ciddi düşünmüyordur
düşünmez