Baska bir deyişle başkasıyla cinsel ilişki yaşamış biriyle evlenir miydiniz?
Kararımı etkiler, evlenmem.
Kararımı etkilemez , evlenirim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Baska bir deyişle başkasıyla cinsel ilişki yaşamış biriyle evlenir miydiniz?
Boşanmış olabilir sorun olmaz lakin evlenmemiş halde ilişki yaşaması etkiler
Ilişki yaşamış diğer erkek onun dengidir ve ikisi de tecrübeli olduğundan, geçmişleri denk olduğundan kendilerini etkilemez
etkilemez diyen g*vatın önde gidenidir benim sevdiğim kız başkaların altına yatıp ben onu eş diye değil kapıma köpek olarak bile koymam 23 yaşındayım bakirim bu zamana kadar nefsime hakim olduysam o da olacak hayatımda sevgilim olmadı ve bir kızın bile elini tutmuşluğum yok çünkü ilerde evlendiğim zaman sevdiğim kızın yüzüne bakma şansım olsun
Cevap
18Cevap
Aslına bakarsak eşit şartlarda olmak isterim ama 30 üstü bi erkeğin bakir olması biraz zor… rahatsız olurum muhtemelen çok didiklemekten yana değilim bu yüzden ama seçicidir umarım en azından sadece arzularının peşinden koşan herkesten etkilenen sığ biri olsun istemem…
Etkiler, sürekli aklına gelir bence. Her ne kadar sen yokkende olmuş olsa bunu bilmek bence kötü. Bilmemeyi tercih ederdim ya da o kişiyle evlenmezdim
Evleneceğiniz kişiyi bacağının arasındaki zar ile değil karakteri ile seçmelisiniz. Tabiki etkilemez.
Bugün itibari ile etkilemez. Ama 25'li yaşlarımda ilk evliliğimi yapacak olsaydım kesinlikle etkilerdi.
Kimseyle beraber olmadysam etkiler ama evlenip bosandysam ya da bnde biriyle beraber olduysam etkilemez
Yaşadığı geçmişe bağlı, evlenip ayrıldı ise bunda yanlış bişey yok kaderin iyi hâli.
Ama tutup bir veya birden fazlasının altına namusunu düşünmeden yattı ise öylesine eş olmaz bana göre
Kaç kişiyle olduğu da önemli :) Yani yol geçen hanına döndü ise ihtimal dahi vermem.
Hayır etkilemez seviyorsam geriye kalanları umursamam
Neden etkilesin ki seviyorsam onu herşekilde kabul ederim.
Önceki evliliğimde etkisi olmadı, yine olmaz. Kararımı buna göre vermem.
Eğer kendim de yaşamamış olsaydım etkilerdi, ama öyle olmadığı için etkilemez.
önemli olan benden sonrası öncesinde hayatında yoktun
yoktum
Tecrübeli en azından çoluk cocuklami ugrasacak vaktim yok
en güzel yanıt bence
Geçmişte kalmış bişey oyüzden çok sallamazdım şuanki ilişkimizi etkilemicekse
Kucaktan kucağa gezip geçmiş geçmişte kalır diyenlere inat etkiler diyorum
Yaşadıysa asla evlenmem bakire olmalı
İnsanın öncesinde kötü insanlara denk gelmesi n
Bana Özel olmayan hiçbir şeye benim demem
Gerek yok evliliğe
Hayır etkilemez
Hayır etkilemez