Evleneceğiniz kişi daha önce cinsellik yaşamamalı mı? Yoksa fark etmez mi? Ve nedenlerini de yazın lütfen.

Evleneceğiniz kişi daha önce cinsellik yaşamamalı mı? Yoksa fark etmez mi? Ve nedenlerini de yazın lütfen.
Evet sorun ve gecmis ilgilendirir beni. O kadar kadinin koynuna girmis birini midem kaldirmaz. Ben neysem karsimdaki de o olmali. Bende bilirdim yasamayi, zevkin doruklarina cikmayi. Kendimi durduysam, zina yapmadıysam önce inancimdan sonra da kendime yakistiramadigimdan. Boyle birini de cocuklarima baba yapmak istemem. Erkektir yapar, tecrubeli olsun diye bir dusuncem yok. Beraber ogreniriz, herkes anasinin karnindan ogrenmiyor sonucta. Herkesin mali olmus olan biri benim olamaz.
kimisi için sorun kimisi için değil. bu hayatta kim kimi sorun eder kim kimi etmez diyerek yaşanmaz canım. bir şey yaşadıysan ve yaşamak istiyorsan aldığın zevkle devam edeceksin hayatına. seni seven olduğun gibi sevecek. emin ol zaten sen seninle aynı kafada olmayan birini seçmeyeceksin. neredeyse bakir erkek yok bu devirde. ataerkil toplumda erkekler hep evlilikten önce deneyim kazandı. kadınlarında cinselliğini özgürce yaşamasında sorun görmüyorum. sadık kalmak önemli olan.
Cevap
15Cevap
Evet tiksinç gelir her yaklaştığında başkalarına dokundugunu bilmek hatirlamak
Benim için önemli bakire olmayan birini islamistmeme
Daha önce başka bir erkeğin olmuş kadın elbette sorun. Bana özel olmalı.
Rahatsiz olmamm sonucts ihtiyac simdi jerkes yapiyo ve bakirelik ariyo savma
Ben hiç yapmadım kendim gibi temiz bir bayan istiyorum
Yapmış olsaydım dul biriyle evlenirdim gene bekar biriyle evlenmezdim
Kadınlar icin sorun değil aksine daha iyi , erkekler icinse buyuk sorun
Bu zihniyet çok yanlış siz erkeksinjz diye her şey yapabilirsiniz ama. kizlar yapamaz
@Hercai3553 isterse yapsin kizlar banane herkesin kendi hayati kendi tercihi kendi kriterleri beni alakadar etmezé
Etmez de o zaman niye böyle bı yorum
@Hercai3553 gercekleri genelleme yaparak soylemek suç mu
Suç değil ama hep ötelestrme var
@Hercai3553 yok aslinda sizin beyin yapiniz boyle calisiyor ama bunun nedeni var bilincli bilincsiz
Evet sorun bu yüzden herhangi bir cinsel ilişki yaşadıysa evlenmem.
Benden önce ne yaptığı beni asla ilgilendirmez.
Evet cogu kabulenemiyor
Geçmişi çok karanlık değilse sorun yok
Sorun bozuk kız istemen
Sorun değil ileride grup yaparız
Baydı bu soru
sorun
Evet sorun
Ben temizim karşımdaki kendi bilir
Önemsiz
Hayır değil çünkü bende masum sayılmam
Sorun
Sadece eşinden yaşamalı