Evlilik yapacak ciddi erkek bakire kız arar. Zar benim için önemli değil diyenler o hatunu yatağa atmak isteyenlerdir. Eğri oturup doğru konuşalım kim folloş olmuş bir deliğe sokmak ister ki? Şahsen ben dar ve sulu olmasını isterim ve ayrıca bende her önüme gelen deliğe sokmam ;) benim spermlerim değerli.
Olmazdı, niye olsun ki? Ben cinselliği, kadın-erkek ilişkilerinin doğal bir parçası olarak görüyorum, dolayısıyla sadece bir kişiyle yaşanması gereken bir şey değil, o kadar fazla anlam yüklemeyin. İki yetişkin, birbirini arzular ve sevişir, bu kadar basit. Bir kadının geçmişte çok özel biriyle, bir kişiyle seks yapmış olmasıyla, geçmişteki sevgililerinin hepsiyle (3 veya 5, neyse) seks yapmış olması arasında fark yok, bu, kadını kaşar, motor, yollu, vs yapmaz. Değerini de düşürmez. Kaşarlık karakterle ilgilidir, kadının değerini belirleyen de karakteridir, seks geçmişi değil.
Aynen öyle benim için de önemli olan duygusal sadakat eşim veya sevgilim bana karşı duygusal olarak sonuna kadar sadık olduktan sonra cinsellik hiç önemli değil isterse bin kişi ile yatmış olsun hiç sorun olmaz
Şimdi Bi kişiyle çok fazla yaşaması var birde her önüne gelenle yaşaması ikisinde çok farklı. Tek kişiyse sadık olduğu na çıkar bu Bi imza resmi yapar oda formalite. Ama kişi sayısı çok ise o işi değiştirir