cogu erkek kadinlarla cinsel beraberlik sonrasi onlardan soguduklarini eskisi gibi hissetmediklerini soyluyor bazilari da cinsellik dogaldir cinselliksiz iliski olmaz diyor siz ne dusunuyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılNikah tarihi falan belliyse bence yaşanır onun dışında yaşanmamalı ama kadın bakire değilse ve evlenmeden vermiyorsa o kadınla da evlenilmez ben tamamen temiz bakire kadın için konuştum
018 Yorumla
Soran1 yılsen bakir misin peki
Cevap sahibi1 yılDeğilim? Kamuda yüksek bir pozisyonda mühendisim ileri seviyede ingilizcem orta seviyede almancam var 1 yılım avrupada geçti böyle bir adamın bakir olmasını mı bekliyorsun?
Soran1 yılingilizceyle bakirliğinin arasında ne gibi alaka olabilir hahahahha bu bilgilerle bakirlik ne alaka ya kafan mı güzel ben de boğaziçinde okuyorum c2 ingilizcem var liseyi amerikada okudum italyadan da burs kazandım ikinci üniversiteye italyaya gidiyorum ve bakireyim bunların bacak arasıyla bağlantısı ne olabilir?
Cevap sahibi1 yılOkuduğun bölümü de yazaydın. sen muhtemelen zengin kızısın ben tek maaş memur ailesinden buralara geldim
Soran1 yılya abi tamam da hala ne alaka yani senin fakir aileden gelmenle bakirlik arasında ne olabilir yani ben bunu diyorum bölümüm de yönetim bilişim sistemleri
Cevap sahibi1 yılAlaka şu bu arada bu kadar hırslı ve kendini geliştirmiş bir adam olarak testesteron seviyem yüksek zaten bu yüzden bu kadar kattım kendime ve cinsellikler yaşadım doğal olarak
Cevap sahibi1 yılYaşım 25 abi deme bu arada
Soran1 yılbenim yaşım 19 dede mi diyim
Cevap sahibi1 yıl19 yaşında ikinci üni falan hayırdır birinciyi bitirseydin?
Soran1 yıl4 üniversiteye kaydım var :) mühendis olup nasıl haberin yok bilmiyorum ama 21. yüzyılda istediğin kadar üniversite okuyabiliyorsun bu sene de burdakileri italyada devam ettireceğim
Cevap sahibi1 yılAmaç ne? Diploma koleksiyonu mu yapacaksın? Klasik kadın ne istediğini bilmiyor.
Soran1 yılhagshajs çok da güzel ağlamışsın o diplomalar sayesinde italyaya gidiyorum bu yaşta sen de anca orta seviye almancanla bakirliğini bağdaştırırsın belli özgüvenini derinden sarstım
Cevap sahibi1 yılYa ne diyon ya italya toefl ielts bile istemiyor. almanyada master yapacaktım kabul aldım 96 toefl puanımla ama kamuda yüksek bir mühendisliğe atandığım için yine yüksek bir kpss ve yds puanıyla ülkemde kalmayı tercih ettim. Senin gibi baba parasıyla takılmıyorum ve kafam karışık değil ne yaptığımı biliyorum hedefimi biliyorum.
Soran1 yılfakir babanın suçlusu ben değilim babane :) almanyada master yapacakmış da türkiyede kalmış kim inanır salla salla almanyadaki çöçülüğü türkiyedeki mühendisliğe tercih ediyorlar ne konuşuyosun türkiyede hangi mühendisliğin güzel paralı işi varmış söyle bakalım daha 25 yaşındayken asla bulamazsın benim babam odtü endüstri mühendisi mezunu o bile işlerini yeni oturtabildi kime ne anlatıyosun sen
Cevap sahibi1 yılKamuda şu an 90k tl alıyorum belediyede bence gayet okay tr şartlarında. Almanyada zaten akademik staj yaptım çok sevemedim 5 ayda.
Soran1 yıl90k için almanyayı reddetmiş şuna bak gahhjsgah ben de bir şey sandım cidden almanyayı övüyordun italyayı gömüyordun bir anda düşman mı oldun noldu 90k ile türkiyede borçsuz araba bile alamazsın yattığım yerden 6000 euro burs alıyorum senin kazandığın paranın neredeyse 3 katına denk geliyor sen hala bana hedefsiz diyerek kudurabilirsin
Cevap sahibi1 yılYa 19 yaşında şımarık baba parası yiyen bir tipsin eğer o 6000 euroyu aylık aldığını iddaa ediyorsan iyi salladın. Almanyada başlangıç mühendis maaşı 2800-2700 euro o da master mezunuysan. Sen italyada aylık 6000 euro aldığını iddaa ediyorsan gö*ümle gülerim. Hayallerini mi yazıyon napıyon.
Soran1 yılmaaş değil burs anlama zorluğun mu var daha dünyadan haberin yok mühendis bile değilim ben
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
20Cevap
Uyum önemli bu yönden bakarsak yaşamak daha iyi ama dediğin gibi soğuma da olabilir
02 Yorumla
Soran1 yılsoguma neden olsun ki iki taraf da birbirini gercekten seviyorsa
Cinsel uyum gibi hayati bir konu evlilik sonrasına bırakılamaz, bırakan net düşük zekalıdır
06 Yorumla
Soran1 yılben de oyle dusunuyorum cok haklisiniz ama toplum baskisi bakire olmayan kadinlara insan gozuyle bakilmadigi icin evlilik oncesi cinsellikten cok korkuyorum ve yasamayi dusunmuyorum
Soran1 yıldaha once sevgilim bile olmadi ailem baya muhafazakar dusunceli ve cinselligin kadinlari asagilayan bir sey oldugunu soyluyorlar bu yuzden ben de boyle seylerden cok cekiniyorum
Soran1 yılsorunca evlenince de aldatilacaksin zaten erkek oyledir hakkidir vs tarzi konusuyorlar hayattan sogutuyorlar cidden o kadar bu dusunceleri dayattilar ki artik ben de korkar oldum erkeklere yaklasmiyorum bile
1 yılCinsellik olmadan ilişki olmaz olur diyenden de olmaz çünkü yalancıdır
013 Yorumla
Soran1 yılevlenmeden beraber oldugunuz kadindan sogur musunuz peki
- 1 yıl
Yo niye soğuyayım sevmişim istemişim. Ha ama performans, sınırları olması vb şeyler düşüncemi etkiler
Soran1 yılcogu kisi sogudum demis
- 1 yıl
Boş yapıyor millet.
- 1 yıl
Sen birliktelik yaşadın mı
Soran1 yılhayir yasamadim yasamayi da dusunmuyorum cogu kisi bakire olmayan kadini insan olarak bile gormuyor
- 1 yıl
Kral sen nerde yaşıyorsun Medine de mi
Soran1 yılhahahjahsha ailem çok muhafazakar boyle bir ailede buyumek cok zor ne yazik ki bu dusunceleri dayatiyorlar
- 1 yıl
E mastürbasyon falan da yok mu
Soran1 yılmastürbasyon bakireligi bozan bir sey degil ki
- 1 yıl
Ha yapıyorsun yani 😂
Soran1 yılben de insanim ya hani
- 1 yıl
O zaman ellerine sağlık durmak yok orgazma devam !
Gizli Üye(30-35)1 yılDemezlermi cinsellik yaşamadan evlenmem cinsellik yaşadığın kizlara ne oldu peki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen evlenmeden önce yaşardım sanırım cinselliği. Yani ten uyumu diye de bir şey var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYaşınız doğruysa ve temiz kaldıysanız çok takdir ettim sizi
05 Yorumla
Soran1 yılyasim 20 daha ama hic birlikteligim olmadi
Cevap sahibi1 yılBenim de öyle çok güzel bunu korumak
Cevap sahibi1 yılNerelisin peki bizim oralar olabilir
Cevap sahibi1 yılBi de soruna cevap verecek olursam. Sevdiğin kişiyle ileriye gitmemek en iyisi evliliğe saklamak
Cevap sahibi1 yılHoş değil görmezden gelmen
1 yılİsterse yaşarım
05 Yorumla
Soran1 yılkadin hakkindaki dusunceleriniz degisir mi
- 1 yıl
Hayır değişmez
Soran1 yılcogu ataerkil erkekler degisir sogurum diyor o yuzden soruyorum
- 1 yıl
Onlar müslüman kafa koyun
Soran1 yılhaklisiniz oyle biriyle karsilasmaktan korkuyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. cinsellik yaşadıkca bağlanıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılKonuşma olur ama yaşama olmaz
00 Yorumla Yaşarım neden yaşamıyım
02 Yorumla
Soran1 yılcogu erkek cinsellik yasayan kadini asagiliyor ya da yasadiktan sonra artii sevmedigini soyluyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sözlü iken yaşadım
04 Yorumla
Soran1 yılsoguma oldu mu
- 1 yıl
Evet oldu
Soran1 yılneden oldu peki
- 1 yıl
Buradan yazamam uzun hikaye
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle
01 Yorumla
Soran1 yılkadin hakkindaki dusunceleriniz degisir mi
Hayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılSen ne istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşarım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıldusunmuyorum...
00 Yorumla
1 yılYaparim tabu
00 Yorumla
1 yılYasarimn
10 Yorumlayapmam
00 YorumlaEvlenince 😬😬
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler evleneceğiniz çok aşık olduğunuz kadınla evlilik öncesi cinsellik yaşar mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat