İnsanlar hayatında olan evlendiği kişinin İlk cinsel birlikteliği kendisinde yaşamasını ister ve ilk heyecan verici durumu sevdiği kişi de tatmak ister, özellikle kadınlar da çok fazla olmaz ama erkekler de evlilik öncesi cinsel birliktelik durumu çok oluyor, kadın erkek fark etmeksizin evlenmeden önce eşinizin yaşadığı cinsel birliktelik durumu sizin için ne kadar önemli bir durum olur?
Ben ailem bilmediği takdirde geçmişi beni ilgilendirmez.
03 Mayıs 2021 Pazartesi saat 14:07
Evlilik öncesi cinsel birliktelik yaşamış birisi ile evlilik yapar mısınız?
2021’de bu sorunun sorulması ve bunun hala bir problem olarak görülmesi beni çok üzüyor. Ben bir kadınım, bu yüzden kadın bedeni üzerinden konuşacağım.
Bir erkek bakirse, kendisi gibi tecrübesiz bir bakire isteyebilir. (Ki biriyle tanışıp, güzel bir aşk yaşayıp, onun bakire olmadığını öğrenince “Yaa, ben bakirim ama.” diyerek bırakmak da çok ahlaksız bir hareket ama hadi neyse.) Aynı şekilde bakire bir kadın da bakir bir erkek isteyebilir. Bunlara sonsuz saygı duyulması gerekiyor.
Yalnız şu güne kadar yemediği halt kalmamış olan bir insanın, tecrübesiz ve daha önce cinsel ilişkiye girmemiş bir insan istemesi bir hata. O insana koca bir nah çekerler.
Şimdi, konuşmak istediğim kısma geliyorum. 2021 yılında bir kadının bekaretine bu kadar kafayı takıyorsanız bilin ki bir erkeğe nasıl sorarak bunu öğrenebiliyorsak, ancak ve ancak bir kadına da bunu sorarak öğrenebilirsiniz. Hymen denilen, halk arasında da kızlık zarı olarak bilinen yapı esnek bir yapıdır. Eğer kadın şanslıysa ilişkiden sonra yırtılmaz, yapısında bir bozulma olmaz. Yani siz aslında daha önce ilişkiye girmiş bir kadını da bakire sanabilirsiniz. Bu zarın varlığını ya da yokluğunu jinekologlar bile zor anlıyor, siz nasıl anlayacaksınız?
Aynı şekilde zaten bakire bir kadını ilişkiden önce çok rahatlattıysanız hymen genişler, kan gelmez ve siz hymen var mı yok mu hissedemezsiniz bile. Şimdi düşünün durun, bu kadın bakire miydi değil miydi?
Yapay zar, vajina içine konulan kan kitleri, hymen daraltma (diktirme) işlemleri, seksi adet gününe getirmek... Bir erkeği bakire olduğuna inandırmaktan daha kolay bir şey yok. 2021 yılında evleneceğiniz kadının bakire olup olmadığına değil, iyi bir insan olup olmadığına kafa yorun. Çünkü 15 dakikalık bir dikme işlemiyle bile insan bakire olabiliyor ama 15 dakikada iyi bir insan olunmuyor.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Emekleme sağlık güzel yazmışsın fakat buradaki mevzu sadece kızlık zarı değil geçmişi hakkında düşünülüyor
İlişkilerde artık cinselliğe değil karaktere bakılmalı diye düşünüyorum. Tamam kendinize en uygun birini seçtiniz ancak sürekli cinsel yaşama göre hareket ederseniz orada saygı ve sevmeyi unutabilirsiniz. Cinsel yönden tatmin sonradan gelmektedir. Muhtemelen eşiniz olacak kişi ve sizde gecmişinizde karşı cinsle bir yakınlık gerçekleştirdiniz. Bunlar olan şeyler. Pek fazla kafanıza takmayın.
Ten uyumu denen bir şey var, ne yapsın sevgililer enişte gibi tavla mı oynasnlar, hem insanın sevdiğine dokunmak öpmek istemesinden daha doğal ne olabilir?
Cinsel geçmişi, o kişiyle geleceğimizi etkilemeyecek düzeyde ise bir sorun olmaz. Ama hayatında seçici davranmamıs bir dünya insanla birlikte olmus birinde eve hanım, evlada ana, eş'e koca olur mu tartışılır...
Sevdalar sevdalar , şarkısı aklıma geldi, evet yapıyordum nerdeyse deli gibi aşıktım, askerdeyken ajan takmıştım iş yerinde aldattı beni , o yüzden, boşanmış olsun ama bekarken yapmış olmasın😏
Önemli çünkü benimde ilkim olucak ve biz yaşarken belki ilkini hatırlar diye düşündüğüm için soğurum
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Tek bildiğim özelliği buysa yamam ama diğer özellikleri normal iyi biriyse yaparım önemsemem tabii cinsel yolla bulaşan enfeksiyonların testini yaptırması koşuluyla ne olur ne olmaz hasta olmayalım evlencez derken