- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen hiç ilişkiye girmedim diyen bir erkeğin ilişkiye girebildiğini kanıtlayabilir misin veya bunu ispatlayabilir misin erkek dna'sında ve fiziğinde ilişkiye girdiği zaman kaybedebileceği veya ilişkiye girdiğine dair bir iz bırakacak bir özelliği yoktur ama karşı cinsle ilişkiye girdiği zaman normal ilişki tabii ki de anlaşılabilir ve kaybedilebilir bir şey olduğu için anlaşılır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evlenmeden yapmam kesinlikle de ben zaten evlencegime inanmıyorum bir kızla mutlu olacakmisim muhabbet edecekmisim beni sevecekmiş ölsem inanmam hiç sevgilim olmadı pskolojim çok bozuldu bunun yüzünden artık AVM sahile çok nadir gidiyom ne zaman gitsem herkes sevdiğiyle beraber geziyor el ele benim zoruma gidiyor 😟 bana eşşek bile bakmaz...
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayalim böyleydi ama sanırım olmadı sonra ayrıldık vs vs uzun hikaye
Ama sana katılıyorum fikren doğru düşünüyorsun
Yani hayatını birleştireceğin kişi ömrünü paylaşacağın kişi olmalı
O yüzden sevgiliymiş vs saçma sapan maceralara girip geçmişini hayat defterini kötü anılarla doldurmaya ve kirletmeye gerek yok
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Muhtemelen sen öyle birini bulamiycaksindir, ama ilişkiye girmiş olması önemli değil bana göre, ilişkiye girdm nasıl olsa deyip önüne gelenle yatması asıl sorun
13 Yorumla
Soran+1 yılYooo buldum ki
Soran+1 yılHerkesi kendin gibi parlak mi zannettin
+1 yılBende istemem kendim o kadar irademe sahip çıkıyorum oda çıkacak
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn güzeli bir kişiye özel olmaktır erkek için de geçerli bu o yüzden tabiki de bakir birini isterim ki eşim de aynen öyle
57 Yorumla- +1 yıl
Evli misin?
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp evet
- +1 yıl
Kaç yıllık?
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp 1 yıl oldu
- +1 yıl
İlk tecrübeniz miydiniz
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp aynen
- +1 yıl
Güzel 🙃🙃
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir evlenen de var evlenmeyende var
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBuyuk konusmayayim tabi ama bana yanlis seyler bunlar kendim de girmedigim icin kendim gibi birisini istiyom boyle dinine ibadetine onem veren bana bunlar uygun geliyor hosuma giden huzur veren seyler..
10 Yorumla
+1 yılBiliyor musun hayat zıtlıklar ile dolu, sen kendini tutuyorsun libodon yüksek ama evleneceğin erkeğin libidosu kesin düşük
10 Yorumla
+1 yılBenim için önemli bi kriter değil, takılmam, sorgulamam da
27 Yorumla- +1 yıl
neden
- +1 yıl
Neden önemli olsun ki?
- +1 yıl
Bakireyken de umursamazdım, bakire değilim hala umursamıyorum :d kafa yapısı ve kendini geliştirebilmekle ilgili biraz. Evliliği sadece iki bacak arasında görmemekle alakalı
- +1 yıl
Kankim bak ben senin tercihlerine karışmıyorum özgürsün sonuçta senin hayatın istediğini yapabilirsin. Sen de başkalarına karışıp hakaret edemezsin :d
- +1 yıl
Bekaret herhangi bir insanın değerini belirleyen bi şey değil benim gözümde, çok daha önemli şeyler var
- +1 yıl
Senin gibi düşünenlerin gözünde de değerim azaldıysa azalsın :d bundan çok büyük mutluluk duyarım
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani erkeklerin ilişkiye girip girmediğini anlayamayız sanırım. Ama istemezdim öyle birini. İki tarafında ilki beraber yaşamaları güzel olan bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılkişinin kendisi neyse karşı taraftan da en fazla onu bekleyebilir. bence doğru olan budur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire olmayan kızlar bakire kız yok mecbur evlenecek demiş evde kalmamak için 😂 bakire kız var canım herkesi kendiniz gibi sanmayın
28 Yorumla- +1 yıl
😂sorma ya sanıyorlar herkesi kendileri
Cevap sahibi+1 yıl@cheerrytutan sanki bütün kızları tanıdı arkadaş oldularda peşin konuşuyorlar 😂
- +1 yıl
Knk ondan değil şimdi kendileri evlenecek zaman gelince erkek büyük ihtimalle bakire isteyecek onlarda erkeklerin kafasına bakire kız yok diye algı yapıyorlar 😂 ki evde kalmasınlar hiç şimdi yorumunun altına linç etmeye gelmesinler evlenecek erkeklerin en moderni bile bakirelige bakıyor çok gördük
Cevap sahibi+1 yıl@cheerrytutan gelsinler silerim yorumları 😂 ki linçe hakları da yok erkeklerinde bakire istemesi çok normal bakire olmayan evlendikten sonra da durmuyor bu siteye yazıyorlar hep görüyorum
Cevap sahibi+1 yılBakire olmayan kız eski sevgilileriyle kocasını kıyasladığı için istemiyorlarmış birde erkekler
- +1 yıl
Evet haklısın beni ilgilendirmez kimsenin hayatı da ayrıca ama tüm kızlari bakire değil diye genelleme yaparlarsa yorum atarım tabiki kendisi adlarına konuşacaklar
Cevap sahibi+1 yıl@cheerrytutan burada bakire olan kızlara en çok bakire olmayan kızlar laf atıyor sadece bu değil
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlenmezsin , görmemiş bir erkektense görmüş - geçirmiş bir erkek daha makbuldür...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Doğru insan ve anlaşma olduğu sürece, Evet evlenirim
00 Yorumla
+1 yılŞahsen seviyorsam önemsiz..
Geçmişiyle ilgili. Sadece geçmiş tekrar ederse? Asla.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor bir soru. En sevmediğim zihniyet, kendi yapıp da bakire kız istiyorum zihniyeti. Veya tam tersi...
00 Yorumla
+1 yılBende bakireyim ama öyle biriyle seversem evlenebilirim
511 Yorumla- +1 yıl
Aslında ondan değil ben seversem eğer karşıdaki kişinin geçmişi beni daha alakadar etmez sırf kendimi bakireyim diye ondan. üstün görmüyorum
- +1 yıl
@Wien34 hahaha böyle mi avutuyorsunuz kendinizi😀😀 kiz bakire olmayinca sonra bacım*u dersiniz bide ama erkek her halti yiyince normal karşilaniyor söndskkdlskd
- +1 yıl
@Wien34 Bakirelik cidden önemli birşeymiş meğer ki Pairbounding (bağ kurma yapılanması) yüksek oksitosin salgılanması ile beraber gelen Alfa dul sendromu Ve Erkeğin Spermlerinin kadının hem vucudunda hatta beynin dahi etkileşimlere neden oluşu Çokca ilişkiye giren Kadınların Sorunlarla dolu olduğunu gösteriyor İstatik ve Araştırmalarda bunu doğruluyor. Evlenmeyi düşünen gerçekten bakire aramalı Erkek tarafı bu sorunları nerdeyse hiç yaşamıyor. Pekde etkilenmiyor
- +1 yıl
@meliketefrikxx yapıştır şuna knk
- +1 yıl
Melike ye söylüyorum tabiki üstüne niye alindin kız iyi yapıştırdi size
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkasının altına yatan kişiyle işim olmaz.
Ama herkes istediğini yapabilir.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu evlenene kadar bilemeyecegimiz için bilmiyorum ama insan sevince hayır demez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılherkesın hatası olabılır kımseyı dışlamamak lazım böyle birisi denk gelirse evlenırım
01 Yorumla
+1 yılEvlenirim seviyorsam benimle yol yürüyecek biriyse evlenirim
00 Yorumla
+1 yılBen evlenmiştim.. bu benim için bir ölçü değildi..
21 Yorumla- +1 yıl
Sen 24 saat burdamısin ya😂
+1 yılTürbanlı mısın
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır ne alaka
- +1 yıl
Ne bileyim bakire diyince
- +1 yıl
Knk asıl türbanlılarda bakire zor bulursun
Nerden haberin olacak?
04 Yorumla
Soran+1 yılHareketlerinden konuşma tarzından insan az çok anlar. Direkt sorarım
Soran+1 yılKendinden mi biliyorsun
Anlayamazsin ki o yuzden kesin evlenirsin
10 Yorumla
+1 yılPatlak topla maç yapilmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakıre kız kalmadıgı ıcın mecburlar😂
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet, evlenirim. Benim için önemli değil.
00 Yorumla Tercihen 0 km karım olsun..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nerden bileceksinki. Oda seni bilmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelki 1 ihtimal
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBakir olsam isterdim kendim gibi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılZaten ortalıkta bakire erkek bulmak imkansız yani
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evlenirim bına takılan biri değilim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bakireysen bunu isteme hakkın var
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten istiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Aşırı bir şey yoksa umursamam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır asla evlenmem bakir değilse
22 Yorumla- +1 yıl
Nerden bileceksin ki evlensen de anca itiraf ederse
Cevap sahibi+1 yıl@Samurai1251 aman istemiyorum işte olmazsa olmasın kimse
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanışmak istiyorum seninle
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılAynı kafadayiz yani bakirim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar bakir erkek istemez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTercihim değil ama nasip kısmet
010 Yorumla- +1 yıl
Sen bakir misin?
Cevap sahibi+1 yılBakireyim
- +1 yıl
Neden tercihin değil peki?
Cevap sahibi+1 yılBen nasılsam o da öyle olsun, hem ben kıskanırım geçmişi olsa bile
- +1 yıl
Yaş kaç peki?
Cevap sahibi+1 yılYirmidört
- +1 yıl
Burcun?
Cevap sahibi+1 yılBoğa
- +1 yıl
Sorularım uzuyor. Dilersen ekle sen. Daha iyi olur
Cevap sahibi+1 yılYok sağol
+1 yılEvlenirim
14 Yorumla
Soran+1 yılQız o nasıl profil öyle ya
Soran+1 yılKorktum
- +1 yıl
Hahah
- +1 yıl
güzel çarşaf hicap severim
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Katılıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
büyük konuşmamak lazım
00 Yorumla
+1 yılEvlenmem
10 Yorumlaİstemem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Asla
00 Yorumla
+1 yılNerden bilcen girip girmediğini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bende yapıyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Evlenmezdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Herkes dengini arar
00 Yorumla
+1 yılAferin
00 YorumlaNeden olmasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlen ayol
00 Yorumla evlenirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. bende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
+1 yılEvlenmem
10 Yorumla
+1 yılHayır evlenmem
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım