Evlilik öncesi aşık olduğun kadınla cinsellik yaşıyorsun ilk defa sonra kader sizi farklı yollara atıyor aşka biriyle evleniyorsun eşinle bişeyler yaşarken o aşık olduğun kadın aklına gelir mi yaşadığıniz anlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evlilik öncesi aşık olduğun kadınla cinsellik yaşamak birçok insan için normal kabul edilir çünkü sevgi güven ve duygusal bağ varsa bu yakınlığı yaşamak doğal bir ihtiyaç haline gelebilir insanlar birbirlerini tanımak duygusal uyumu keşfetmek ve fiziksel olarak da bir bağ kurmak isteyebilir bu da cinselliği ilişkinin bir parçası haline getirir bazıları için evlilik öncesi cinsellik yanlış ya da günah olarak görülse de bu tamamen kişisel inançlara değer yargılarına ve yaşam tarzına bağlıdır önemli olan iki tarafın da bunu gerçekten isteyip istemediği baskı altında kalmadan karar verip vermediğidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Evlendiğim kişiye aşık değilsem, evlenmem
Aklımda biri varsa bir başkasıyla bırak evlenmeyi, iletişim kurmam
İnsanları yara bandı olarak kullanmayı sevmem, onlara haksızlık01 Yorumla
Soran10 ayEvlendi mal işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
10 ayÖyle bir sey yapmadigim ve yapanla da evlenmeyecegim icin sorun yok
11 Yorumla
Soran10 ayNerden bilcen benimle yaşadı herşeyi el sürülmemiş kızla evlendi kız nerden bilecek peki
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 ayEğer aşık olduğum Bi kadının üstüne çıkmıyorsa hiç Bi anlamda boşuna evlenmem zaten
011 Yorumla
Soran10 ayKüçümsemek istemiyorum asla ama evlendiği kız fiziksel olarak yanımdan geçemez çok bakımsız ve güzel değil 😅
Kızı tanıyorum ve çok agresif suratsız biri nasıl evlendi hala aklım almıyor- 10 ay
İşte bunu yapmam sürekli seni düşünerek yapar bu da onda sıkıntı yaratır, inanılmaz yani inat için evlenen insanlara şaşırıyorum sonradan aklı başına gelince ne yaptım ben diyorlardır kesin ve net ama iş işten geçiyor işte
Soran10 ayEvleneceği hafta profillerimde geziyordu
Soran10 ayBide bana karşı aşırı zaafı ve tutkusu vardı
- 10 ay
İşte o zaafı ve tutkusu şimdi hayallerde kalacak, belli zaten baksana insan neden bırakır ki hadi bıraktın neden evleniyorsun yani ilginç
Soran10 ayEvlenmesinde benimde hatam var biraz ama gidipte tanıdığım biriyle evlendi manyak
- 10 ay
Anladım ama çözülebilirdi yani ne bileyim illa Bi çözüm olabilirdi
Soran10 ayGitmeyi tercih etti
- 10 ay
Mutlaka senle Bi temas eder Bi gün bende illa yani genelde erkekler böyle yaş ilerledikçe takmıyorsun ama böyle bi olayda zor kendini tutması erkeğin
Soran10 ayKarşılaşsak bakışım bile yeter ona 😅
- 10 ay
😅😅 Zor onun için Bi de zaaf söz konusu olunca
Gizli Üye(30-35)10 ayKadın veya erkek fark etmeksizin bir şeyleri evlilik sonrasına bırakmak lazım Çünkü bir heyecanı kalmıyor evlilik öncesi Neyse evlilik sonrası da aynı devam ettiği için Eylül'ün bir anlamı kalmıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı.
10 ayKendini kullandırmışsın sen aşık olmuşsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBazen insanları duygusuz oldugunu düşünüyorum o yüzden ne yasadigi degil kimle yaslandigina bak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayBazı şeyler belki gelebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySenin ilklerini mi aldı?
02 Yorumla
Soran10 ayİkimizde birbirimizin ilkiydik
Cevap sahibi10 ayYazık olmuş, evlenmeden yaşarsan maalesef böyle oluyor çokluk. Yaşın kaç?
Gizli Üye(30-35)10 ayhayaller kurardık biz yıllar önce :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 aymaalesef geliyo. Zor bir durum
00 Yorumla
10 aySen bu denklemin neresindesin
02 Yorumla
Soran10 ayBunu boş ver bana cevap ver
- 10 ay
Önemli
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır gelmez.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayNadiren.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayHayır gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayGelir kesin
00 Yorumla
10 ayNormal
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlilik öncesi aşık olduğun kadınla cinsellik yaşamak normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat