Tabikide sorun
Sorun değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güzel soru daha haftasonu barda tanıştığım hatun penisin büyük mü diye sordu evet dedim sonra eve geçtik penisimi görünce hevesim kaçtı sevişmek istemiyorum yalan söylemeyecektin organın büyük değilmiş beni tatmin edemez iri penise alıştım kusura bakma deyip üzerini giyinip evden kaçtı. Moralim alt üst oldu. Kadının Geçmişi Önemliymiş ilk defa bunu farkettim
Orta boy 16 cm falan yalan söylemedim aslında büyük mü diye sordu evet dedim zenci penisine alışmış hanfendi beğenmedi. Hiç bu kadar erkeklik gururum kırılmamıştı
Adı aşk ise, aşk ile olmuş ve aşk ile severek gerçekleşmiş ise saygı duyarım. Aşk ile olan sıradan değildir ve haktır da. Ama çıkar menfaat, para, statü, vur patlasın çal oynasın, kim kime dum duma bir hayat ise yaşananlar, kimse kusura bakmasın o kadar geniş değil midem...
Benden önce ise buna ne yapabilirimki mantıklı düşünsene😅
Haha onlar yalan söyler, seviyorsam önemi yok der, iş evlenmeye gelince yan çizer.
@Leviathan_S haklısın ben hiç evlenmedim çoğu evlenenler sağlıklı bi hayatları olmuyor neden ki? söz nişan a kadar ne oluyor da evlendikten asıl ne oluyor hiç anlam veremiyorum söz nişan evlilik bunlar bi oyun mu yoksa!!!
@t4yFun40 oyun değil, evlilik güzel bir şey ama santranç oynamak gibi bir şey.
@Leviathan_S düşünmek ne doğru hamleler yapmak yerine duygunu ve hislerine göre hareket etmeyi tercih ederim ama..
@t4yFun40 duygu ve hisler her zaman dopru değildir. Demekmistediğim mantık evlişiği değil ama hislerle bir şey yapamazsın yani.
@Leviathan_S hm, belki hep bu yüzden yalnızım galiba!!!
Cevap
20Cevap
Bende yapıyorum sonuçta gayet hayatin kanunu birsey bu
Bazı sırların mezara kadar gitmeli. Eğer dile gelirlerse ilk tartışmada söylenecek söz daha öncekiler... Diye başlanır..
Kararsız kaldım şu an.. ama sevince gözü pek görmez heralde insanın önemli olan iyi biri olsun..
💬 “Benim için sorun değil. Önemli olan kiminle olduğumuz, kiminle olduğumuz değil. 😉”
Geçmiş geçmişte kaldı. Asıl önemli olan gelecek, beraber mutlu bir gelecek kurmak en önemlisi.
ben temizsem oda temiz olmalı bu kadar herkes dengi dengine
Sorun değil diyen g4v4ttır
İlk ve son ben olmalıyım
Boşandıysam bitmiştir
Ayrıca evlenecek kadar da akıl sağlığımı yitirmiş değilim.
Hiç öyle bir şey yok
İyi niyet ve karakterine bakmam lazım
Benden öncesiyle ilgilenmem
Eşim olacak biri yok tek başıma yeterim ben
bu devirde yapmayan yoktur
Asla sorun feğil
B didim, sorun diil (Ben yapmadım ama
Hayır değil
Hayır değil
evet sorun olur.
Yapmayan yok kimse kendini kandırmasın
Olmaz yani