Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSorun ne zaman olur bunu dert eden bir adam olursa o zaman sorun olur şimdi bu durumu yaşamadan bilemeyiz elbet bir açıklama yapıp vereceği tepkiyi bir ölçmen gerek burada konu aslında aşk ve sevgi ilgi bunlar varsa geçmişe pek takılma olmaz ama biliyorsun ülkemiz gerçeği erkekler bu duruma pek sıcak yaklaşmıyor üstelik kendileri onlarca kadınla olsa bile
Ben kendimden örnek verirsem de geçmişe takılmadım ona sadece canımı sıkan şeyin eski olduğun adamlardan biri senin ile bir irtibat kurmak isterse mesaj tel vesaire sosyal medya gibi bile olsa bundan çok rahatsız olurum demiştim ve bu benim kırmızı çizgim demiştim ama biliyorsun erkek milletini mesaj atıp irtibatı koparmak ve görüşmek isteyen olmuştu benim hatun ile bu baya canımı sıkmıştı kavga bile çıktı bu yüzden aramızda
04 Yorumla
Soran+1 yılO ayrı bir mesele görüşmek istemek elbette kötü bir durum. Ama ben hiç bir şey yaşamamış olacağım o her şeyi yaşamış olacak kendimi haksızlığa uğramış hissederim anlıyor musun? Bu his içimi çok kemiriyor. Benim de hakkım yaşamak.
Cevap sahibi+1 yılSonuna kadar haklısın kardeşim bu ülke bayanlara yasak erkeklere serbest ülke bunun nedeniyse cahillik eğitim seviyesi yüksek toplumlarda bu hadiseler yaşanmaz benim yaşadığım sorununa anlamışsın buda cahilim ve ahlaksızlık benimle olduğunu biliyorsun uzun yıllardır benimle üstelik geri mesaj atmak ne şimdi resim beğenmek ben buna takıldım işte tartıştık o zaman baya
Soran+1 yılSonuna kadar haklısın orada kızmakta. Ben olsam ben de köpürürüm noluyor yani. Ama işte cinsellik kadınların da ihtiyacı. Bunu görmemeleri çok kötü bir şey. O kadar koyuyor ki bilmiyorsun. Ben bastırıp oturucam adam her şeyi yaşayacak sonra da ben onları kaldırmak içim uğraşıcam. Bazı şeyler karşılıklı olmalı.
Cevap sahibi+1 yılSevişmek zevk almak tabiki her bireyin bayanın en doğal hakkı kardeşim ama ülkemizde eğitim seviyesi yerlerde eğitimi okul eğitimi olarak görme yanlız ahlak ve iyi niyet kuralları saygıda yok bu gibi kavramlar ne zaman gelişir bu bakire olmamak sorunu o zaman çözülür bu kadın benim ile yıllardır evli ama evliliğimizin ilk zamanlarında mesaj atan eskisi olunca üstelik bu mesaj beraber bile okusak ortam buz kesiyor o an yemin ederim eski yaşantısına takılmadım ve iki damla kan görme kafasında bir insan olmadım beni biraz hayat tecrüben varsa anlamışsındır gayet modern bir insanım eskiden olmuş ve anlaşamamış ayrılmış bitmiş yapacak bir şey yok bende yoktum o zaman hayatında zaten o yüzden geçmişini deşmek anlamsız olur ama toplum bozuk maalesef özellikle erkekler özellikle buda işte eğitim ve ahlak seviyesinin olmamasından kaynaklı biliyorsun benimle olduğunu işte bu geri dönüş ve rahatsız etme ne neye güveniyor bilmiyorum genelde dostça ayrılmalarda oluyor sanırım erkeklerin tekrar araması hadisesi dediğim gibi eskiye takılmadım ama bu iletişimi kesmeme sevdasına çok takıldım ve elimizde bu yüzden çok üzdüm sanırım
En İyi Cevaplar
+1 yılKarşılıklı sevgi saygı varsa oturur konuşurum kendisiyle olmazdı galiba
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Olur çünkü ben kimseyle yapmadım kendim gibi birini istemek hakkım
03 Yorumla
Soran+1 yılO ayrı tabi ki ama birini çok sevdin ve öğrendin gibi düşünürsen
Soran+1 yılHaklısın… insan ister istemez takıyor. Ama seviyorsan da çaren yok. Belli yaştan sonra zaten diğer türlüsünü bulmak çok zor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek gecelik ve duygusallık olmadan ilişkileri hoş görmüyorum ama benden önce birini sevmiştir onla uzun dönem bir ilişkisi vardır, severek ve karşısındakini önemsiyerek yapmıştır... bunda sorun görmen.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbuna takılırsak kimse mutlu olmaz sonuçta bende ondan önce bişeyler yaşadım onunda istemesi ve yaşaması normal bişey
018 Yorumla
Soran+1 yılYaşamamış olsan? Sevdiğin yaşamışsa?
- +1 yıl
Can sıkabilir belki o tamamen kişiye bağlı ama senden önce olduğu için takılacak bişey yok eğer kaldıramıyorsa da ayrılacak birlikte olmayacak yaşamadan beklemişse yaşamamışı bekleyecek
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun ama yaşamamış bulmak belli bir yaştan sonra zor değil mi? Bundan ayrılsa diğeri de yaşamış olacak.
- +1 yıl
En güzeli senden öncesi olduğu için takılmamak önemli olan senleyken bişeyi olmaması
Artık cinsellik yaşama olayı ortaokul seviyelerine indi yüzeysel bile olsa o yüzden çok ama çok zor yaşamamış bulmak erkek için de kadın için de
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun ama işte insanın elinde olmuyor. Kendim yaşamadığım için kendimi geride kalmış hissediyorum. O yüzden belki de öylesine de olsa ilişki yaşasam karşıdakinin ilişkilerini kaldırabilirim. Şu yaşa kadar öpüşmedim bile. Tabi ki bu karşıdaki adamın suçu değil. Ama benim kendi içimde hissettiğim bir şey.
- +1 yıl
Bu durumdaysan temizini beklemek en doğal hakkın ama çok zor bunu bulmak çok kafaya takmamak lazım mutlu olmak istiyorsan yoksa onunla olamazsın mümkün değil her şey de aklına gelir hatta Bi süre sonra soğumaya bile başlarsın
Soran+1 yılDediğin gibi çok zor. Hadi diyelim buldun birbirini sevmeyedebilirsin. O yüzden diyorum benim biraz tecrübe edinmem gerekli. Yani çok aşırı tecrübesizim. Ve dini veya başka bir şeyden dolayı değil. Fırsatım olmadı ve çekingendim. Şimdi daha iyi durumdayım. Yaşım 26 oldu ve karşıma geçecek insan her şeyi yapıp benim açımdan kafası rahatken ben sinir krizi geçireceğim. O yüzden belki de sevmesem bile birini denemeliyim ne biliyim ufak temaslar da olsa.
- +1 yıl
Bu senin düşüncen fikrin bişey diyemez kimse ama şu gerçek ilerde evlendiğin zaman bazen tartışma sonrasında veya cinsellik yönünden Bi eksikliğinde başına kalktığı zaman daha iyi anlarsın bunu olur ya Bi eksiğin olur veya Bi beklentisini karşılayamazsın o zaman bunun suçlusu olarak seni görecek yani tertemiz beklemiş demeyecek yapamıyorsun bilmiyorsun diyecek ve hatta tatmin olmayacak başka hatalar yapacak bu saydıklarım hayal ürünü değil hepsi yaşanmış şeyler cinsellik için sevgi şartı arayanlardan değilim erkek de olsa kadın da eğer karşısındaki insana karşı Bi istek varsa o anın tadını çıkarmalı dini yönü şunu bunu fasa fiso herşeyi dört dörtlük mü yapıyoruz sanki
Soran+1 yılÖyle diyorsun da temiz istemeyi biliyorlar yapsan da başka bir şey diyecek kimi nasıl memnun edebilirsin ki
- +1 yıl
Bu hayatta kimseyi tam anlamıyla memnun edemezsin zaten o ayrı bir konu
Artık bu dediğin düşünce yapısı değişmeye başladı hiç bişey yaşamamış kız arama veya erkek arama her geçen zaman azalma eğiliminde çünkü herkes kendi yaptığının farkında
Önemli olan karşına çıkacak insanın karakteri
Arada çok fazla sevgi varsa ne sen geçmişini düşünürsün ne de o senin geçmişini düşünür
Ama tersi olursa büyük sıkıntı olur aranızda yapsan en ufak bişey de zaten sen şöyleydin diyecek yapmasan eksikliğini yüzüne vuracak bunun ikisi arasında tercih senin yanlış anlama git bişeyler yaşa demiyorum olacak olanları sıralıyorum sadece
Soran+1 yılHiç bir şey yaşamamış erkek aslında arayan zaten çok yoktu ki. Kadınlar da bu baskı. Evet haklısın sevgi oldu mu önemli değil. Bilmiyorum ya o kadar boş geçti ki senelerim. Kızgınlığım karşı tarafa değil kendime. Ondan koyuyor bana zaten.
- +1 yıl
Haklısın ama işte önüne çıkacak iki sorun var
Tecrübesiz olup tabiri caizse hakaret görmek mi
Yaşayıp tecrübe edinip her iki tarafında tatmin olduğu bu yüzden de memnun olup geçmişin araştırılmadığı bir ilişki mi
Biz erkeklerin maalesef böyle bir sorunu var çoğumuzda var bu
Kadınlar böyle değil aslında
Paetnerimizde eksiklik olduğu zaman konu ne olursa olsun hemen başka yanlışlara yöneliyoruz ama kadınlar böyle bir durumda bişey yaşamadan geldiği için mutlu oluyorlar
Onun da tek nedeni erkeğin beyni sonuç odaklı çalışır kadının beyni detaylara takılır
Soran+1 yılKadınlar da yapıyor bakma erkekler kadar aleni değil ama kadınlar da az değil yani. Gözleri fıldır fıldır çoğunun. Karakter meselesi. İnan bilmiyorum kafam o kadar karışık ki.
- +1 yıl
Bu konuda sonuna kadar haklısın neleri var neleri bazen diyorum erkekler çok masum 😂 ya iş öyle Bi noktaya gelmiş ki hani Bi söz var ya tokmağın değmediği yer kalmamış ama davul hala sağlam diye resmen o durumda 😂 herşeyi yaşamış ama sorsan bakireyim diyor böylesi de var ve şu da bir gerçek bu kız ilerde evlendiği zaman anlatamadığı sürece karşı taraftaki müneccib mi nerden bilecek ne yaşadığını
- +1 yıl
Ayrıca kafanın karışacak Bi noktası yok tek sefer de düşünüp ne istediğine neye ihtiyacın olduğuna karar vermelisin en güzeli bu
Soran+1 yılBir yandan yalan söylenmesine çok kızıyorum hayatındaki insana karşı. Ne olursa olsun hayatını paylaşıyorsun. Bir yandan da gerçeklerin çok adaletsiz olduğunu bu yüzden de haklı olduklarını başka çareleri olmadığını düşünüyorum. Kafamı karıştıran nokta şu, şimdi hayatıma sevdiğim birini alırsam ve de geçmişini kaldıramazsam bu durumda ayrılmam gerekecek. Benim bir şeyler yaşamam için yani tecrübe edinmek için sevmediğim insanlarla yaşayıp görmem lazım bu durumda bunu düşünürsekte bu bana zarar verir mi duygusal olarak? Bir de bu var. Tam mantığa oturtamıyorum.
- +1 yıl
Zarar konusu değişken hangi konuda ne boyutta ve yaşadığın ilişki boyutu ne bunlarda ön eli ve ayrıca bunun için birine gerek yok ki hayatında sevdiğin birisi var ise onunla yaşayabilirsin illa o yaptı bende ondan başkası ile yapacam diye bir kaide yok ayrıca o sevdiğin ile yaşasan da yaşamasan evlenecek diye bir garanti de yok
- +1 yıl
Yalan söyle ek gizlemek hayatın gerçeği bunun önüne geçemezsin
+1 yılFarketmez, zaten benim hayatıma girdinten sonra da istediği kişiyle ilişki yaşamasına izin vericem, ciddiyim bu konuda. Ama isteyen birisine denk gelmiyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kendi adıma söylersem benim için olurdu ilki ve teki ben olmalıyım
00 Yorumla
+1 yılBenimkini sorun etmezse ben de onunkini sorun etmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılBekâret takıntım yok. Ayrıca, geçmişi değil, benimle birlikte olduğu andan itibaren beni ilgilendirir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkesin tercihi değişir. Benim için olmaz, tam tersi çok kişiyle seks yapmış kızı tercih ederdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorun olmazdı ama güzellik algılarına uymadığım için hiçbir zaman kimse beni sevmeyecek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olmayan biriyle asla evlenmem biliyorsam eğer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmiş boşanmış birisi ile evlenirim ama farklı şeyler yaşamış birisi ile evlenmem
Nedeni de şu; Cinsellik sadece özel insanlarla yaşanır kendini birilerine kullandırmış olduğunu düşünürüm sadece cinsellik için ilişkiye devam etmiş gibi00 Yorumlaben nasılsam onunda öyle olmasını isterim
10 Yorumla
+1 yıleskiden takmazdım ama artık olur
19 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
@Antuan-Sovalye e ilkini benle yaşamayacak sonuçta
- +1 yıl
Ikifjij var mi
- +1 yıl
@Antuan-Sovalye o ne demek
- +1 yıl
İlişkin var mı
- +1 yıl
@Antuan-Sovalye hayır
- +1 yıl
Konussak
- +1 yıl
@Antuan-Sovalye peki
- +1 yıl
@Antuan-Sovalye yazdım
+1 yılSende öyle bir şey mi var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Masumiyetini kaybetmemis olman ne güzel.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun olmaz. Artık herkes seks yapıyor. Sen de yapmışsındır
00 Yorumla
+1 yılHayır hangimiz sevişmedik ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSorun olmaz gonuller bir olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseçmek zorunda kalırsam bakire varsa onu seçerdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sen bakire isen bakır istemen normal
00 YorumlaOlmaz
20 Yorumlaolmaz
20 YorumlaOlmaz
20 Yorumla
+1 yılGeçmişi önemsemem, bekaret takıntım da hiç olmadı
00 Yorumla20 yas uzerı yaşamayan kalmadı kı ztn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çok seviyosam
00 Yorumla
+1 yılSorun olur
00 YorumlaSenin için olur mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlur ama olmamali
00 Yorumla Olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayırr eğer severek yaptıysa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası