• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • Cam CiltCam Cilt
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Cam Cilt Cam Cilt
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Alışveriş & Hediyeler Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar +28
Cinsel Yaşam

Evleneceğiniz kişinin sizden önce iki kişiyle seks yapmış olması sorun olur mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
13

kadın- erkek farketmez sorun olur mu?

Evleneceğiniz kişinin sizden önce iki kişiyle seks yapmış olması sorun olur mu?
Evlilik Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Sorun ne zaman olur bunu dert eden bir adam olursa o zaman sorun olur şimdi bu durumu yaşamadan bilemeyiz elbet bir açıklama yapıp vereceği tepkiyi bir ölçmen gerek burada konu aslında aşk ve sevgi ilgi bunlar varsa geçmişe pek takılma olmaz ama biliyorsun ülkemiz gerçeği erkekler bu duruma pek sıcak yaklaşmıyor üstelik kendileri onlarca kadınla olsa bile

Ben kendimden örnek verirsem de geçmişe takılmadım ona sadece canımı sıkan şeyin eski olduğun adamlardan biri senin ile bir irtibat kurmak isterse mesaj tel vesaire sosyal medya gibi bile olsa bundan çok rahatsız olurum demiştim ve bu benim kırmızı çizgim demiştim ama biliyorsun erkek milletini mesaj atıp irtibatı koparmak ve görüşmek isteyen olmuştu benim hatun ile bu baya canımı sıkmıştı kavga bile çıktı bu yüzden aramızda

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O ayrı bir mesele görüşmek istemek elbette kötü bir durum. Ama ben hiç bir şey yaşamamış olacağım o her şeyi yaşamış olacak kendimi haksızlığa uğramış hissederim anlıyor musun? Bu his içimi çok kemiriyor. Benim de hakkım yaşamak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sonuna kadar haklısın kardeşim bu ülke bayanlara yasak erkeklere serbest ülke bunun nedeniyse cahillik eğitim seviyesi yüksek toplumlarda bu hadiseler yaşanmaz benim yaşadığım sorununa anlamışsın buda cahilim ve ahlaksızlık benimle olduğunu biliyorsun uzun yıllardır benimle üstelik geri mesaj atmak ne şimdi resim beğenmek ben buna takıldım işte tartıştık o zaman baya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sonuna kadar haklısın orada kızmakta. Ben olsam ben de köpürürüm noluyor yani. Ama işte cinsellik kadınların da ihtiyacı. Bunu görmemeleri çok kötü bir şey. O kadar koyuyor ki bilmiyorsun. Ben bastırıp oturucam adam her şeyi yaşayacak sonra da ben onları kaldırmak içim uğraşıcam. Bazı şeyler karşılıklı olmalı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sevişmek zevk almak tabiki her bireyin bayanın en doğal hakkı kardeşim ama ülkemizde eğitim seviyesi yerlerde eğitimi okul eğitimi olarak görme yanlız ahlak ve iyi niyet kuralları saygıda yok bu gibi kavramlar ne zaman gelişir bu bakire olmamak sorunu o zaman çözülür bu kadın benim ile yıllardır evli ama evliliğimizin ilk zamanlarında mesaj atan eskisi olunca üstelik bu mesaj beraber bile okusak ortam buz kesiyor o an yemin ederim eski yaşantısına takılmadım ve iki damla kan görme kafasında bir insan olmadım beni biraz hayat tecrüben varsa anlamışsındır gayet modern bir insanım eskiden olmuş ve anlaşamamış ayrılmış bitmiş yapacak bir şey yok bende yoktum o zaman hayatında zaten o yüzden geçmişini deşmek anlamsız olur ama toplum bozuk maalesef özellikle erkekler özellikle buda işte eğitim ve ahlak seviyesinin olmamasından kaynaklı biliyorsun benimle olduğunu işte bu geri dönüş ve rahatsız etme ne neye güveniyor bilmiyorum genelde dostça ayrılmalarda oluyor sanırım erkeklerin tekrar araması hadisesi dediğim gibi eskiye takılmadım ama bu iletişimi kesmeme sevdasına çok takıldım ve elimizde bu yüzden çok üzdüm sanırım

Yorumla
Kapat

En İyi Cevaplar

• ByMusty007
    ByMusty007 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Karşılıklı sevgi saygı varsa oturur konuşurum kendisiyle olmazdı galiba

0
    0 Yorumla
  • Nüklofizo
    Nüklofizo Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı.

Olur çünkü ben kimseyle yapmadım kendim gibi birini istemek hakkım

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O ayrı tabi ki ama birini çok sevdin ve öğrendin gibi düşünürsen

Yorumla
    • Nüklofizo
      Nüklofizo
      +1 yıl

Hmm o zaman iş değişir. Gerçekten seviyorsak birbirimizi ve o da bu durumu bana dürüstçe ve düzgünce anlattıysa sorun etmem. Sevgiye engel değildir sonuçta.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın… insan ister istemez takıyor. Ama seviyorsan da çaren yok. Belli yaştan sonra zaten diğer türlüsünü bulmak çok zor.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tek gecelik ve duygusallık olmadan ilişkileri hoş görmüyorum ama benden önce birini sevmiştir onla uzun dönem bir ilişkisi vardır, severek ve karşısındakini önemsiyerek yapmıştır... bunda sorun görmen.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

26

Cevap

• belirsiz71
    belirsiz71 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 92%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.

buna takılırsak kimse mutlu olmaz sonuçta bende ondan önce bişeyler yaşadım onunda istemesi ve yaşaması normal bişey

0
    18 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaşamamış olsan? Sevdiğin yaşamışsa?

Yorumla
    • belirsiz71
      belirsiz71
      +1 yıl

Can sıkabilir belki o tamamen kişiye bağlı ama senden önce olduğu için takılacak bişey yok eğer kaldıramıyorsa da ayrılacak birlikte olmayacak yaşamadan beklemişse yaşamamışı bekleyecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğru söylüyorsun ama yaşamamış bulmak belli bir yaştan sonra zor değil mi? Bundan ayrılsa diğeri de yaşamış olacak.

Yorumla
    • belirsiz71
      belirsiz71
      +1 yıl

En güzeli senden öncesi olduğu için takılmamak önemli olan senleyken bişeyi olmaması
      Artık cinsellik yaşama olayı ortaokul seviyelerine indi yüzeysel bile olsa o yüzden çok ama çok zor yaşamamış bulmak erkek için de kadın için de

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğru söylüyorsun ama işte insanın elinde olmuyor. Kendim yaşamadığım için kendimi geride kalmış hissediyorum. O yüzden belki de öylesine de olsa ilişki yaşasam karşıdakinin ilişkilerini kaldırabilirim. Şu yaşa kadar öpüşmedim bile. Tabi ki bu karşıdaki adamın suçu değil. Ama benim kendi içimde hissettiğim bir şey.

Yorumla
    • belirsiz71
      belirsiz71
      +1 yıl

Bu durumdaysan temizini beklemek en doğal hakkın ama çok zor bunu bulmak çok kafaya takmamak lazım mutlu olmak istiyorsan yoksa onunla olamazsın mümkün değil her şey de aklına gelir hatta Bi süre sonra soğumaya bile başlarsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dediğin gibi çok zor. Hadi diyelim buldun birbirini sevmeyedebilirsin. O yüzden diyorum benim biraz tecrübe edinmem gerekli. Yani çok aşırı tecrübesizim. Ve dini veya başka bir şeyden dolayı değil. Fırsatım olmadı ve çekingendim. Şimdi daha iyi durumdayım. Yaşım 26 oldu ve karşıma geçecek insan her şeyi yapıp benim açımdan kafası rahatken ben sinir krizi geçireceğim. O yüzden belki de sevmesem bile birini denemeliyim ne biliyim ufak temaslar da olsa.

Yorumla
    • belirsiz71
      belirsiz71
      +1 yıl

Bu senin düşüncen fikrin bişey diyemez kimse ama şu gerçek ilerde evlendiğin zaman bazen tartışma sonrasında veya cinsellik yönünden Bi eksikliğinde başına kalktığı zaman daha iyi anlarsın bunu olur ya Bi eksiğin olur veya Bi beklentisini karşılayamazsın o zaman bunun suçlusu olarak seni görecek yani tertemiz beklemiş demeyecek yapamıyorsun bilmiyorsun diyecek ve hatta tatmin olmayacak başka hatalar yapacak bu saydıklarım hayal ürünü değil hepsi yaşanmış şeyler cinsellik için sevgi şartı arayanlardan değilim erkek de olsa kadın da eğer karşısındaki insana karşı Bi istek varsa o anın tadını çıkarmalı dini yönü şunu bunu fasa fiso herşeyi dört dörtlük mü yapıyoruz sanki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle diyorsun da temiz istemeyi biliyorlar yapsan da başka bir şey diyecek kimi nasıl memnun edebilirsin ki

Yorumla
    • belirsiz71
      belirsiz71
      +1 yıl

Bu hayatta kimseyi tam anlamıyla memnun edemezsin zaten o ayrı bir konu
      Artık bu dediğin düşünce yapısı değişmeye başladı hiç bişey yaşamamış kız arama veya erkek arama her geçen zaman azalma eğiliminde çünkü herkes kendi yaptığının farkında
      Önemli olan karşına çıkacak insanın karakteri
      Arada çok fazla sevgi varsa ne sen geçmişini düşünürsün ne de o senin geçmişini düşünür
      Ama tersi olursa büyük sıkıntı olur aranızda yapsan en ufak bişey de zaten sen şöyleydin diyecek yapmasan eksikliğini yüzüne vuracak bunun ikisi arasında tercih senin yanlış anlama git bişeyler yaşa demiyorum olacak olanları sıralıyorum sadece

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hiç bir şey yaşamamış erkek aslında arayan zaten çok yoktu ki. Kadınlar da bu baskı. Evet haklısın sevgi oldu mu önemli değil. Bilmiyorum ya o kadar boş geçti ki senelerim. Kızgınlığım karşı tarafa değil kendime. Ondan koyuyor bana zaten.

Yorumla
    • belirsiz71
      belirsiz71
      +1 yıl

Haklısın ama işte önüne çıkacak iki sorun var
      Tecrübesiz olup tabiri caizse hakaret görmek mi
      Yaşayıp tecrübe edinip her iki tarafında tatmin olduğu bu yüzden de memnun olup geçmişin araştırılmadığı bir ilişki mi
      Biz erkeklerin maalesef böyle bir sorunu var çoğumuzda var bu
      Kadınlar böyle değil aslında
      Paetnerimizde eksiklik olduğu zaman konu ne olursa olsun hemen başka yanlışlara yöneliyoruz ama kadınlar böyle bir durumda bişey yaşamadan geldiği için mutlu oluyorlar
      Onun da tek nedeni erkeğin beyni sonuç odaklı çalışır kadının beyni detaylara takılır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kadınlar da yapıyor bakma erkekler kadar aleni değil ama kadınlar da az değil yani. Gözleri fıldır fıldır çoğunun. Karakter meselesi. İnan bilmiyorum kafam o kadar karışık ki.

Yorumla
    • belirsiz71
      belirsiz71
      +1 yıl

Bu konuda sonuna kadar haklısın neleri var neleri bazen diyorum erkekler çok masum 😂 ya iş öyle Bi noktaya gelmiş ki hani Bi söz var ya tokmağın değmediği yer kalmamış ama davul hala sağlam diye resmen o durumda 😂 herşeyi yaşamış ama sorsan bakireyim diyor böylesi de var ve şu da bir gerçek bu kız ilerde evlendiği zaman anlatamadığı sürece karşı taraftaki müneccib mi nerden bilecek ne yaşadığını

Yorumla
    • belirsiz71
      belirsiz71
      +1 yıl

Ayrıca kafanın karışacak Bi noktası yok tek sefer de düşünüp ne istediğine neye ihtiyacın olduğuna karar vermelisin en güzeli bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir yandan yalan söylenmesine çok kızıyorum hayatındaki insana karşı. Ne olursa olsun hayatını paylaşıyorsun. Bir yandan da gerçeklerin çok adaletsiz olduğunu bu yüzden de haklı olduklarını başka çareleri olmadığını düşünüyorum. Kafamı karıştıran nokta şu, şimdi hayatıma sevdiğim birini alırsam ve de geçmişini kaldıramazsam bu durumda ayrılmam gerekecek. Benim bir şeyler yaşamam için yani tecrübe edinmek için sevmediğim insanlarla yaşayıp görmem lazım bu durumda bunu düşünürsekte bu bana zarar verir mi duygusal olarak? Bir de bu var. Tam mantığa oturtamıyorum.

Yorumla
    • belirsiz71
      belirsiz71
      +1 yıl

Zarar konusu değişken hangi konuda ne boyutta ve yaşadığın ilişki boyutu ne bunlarda ön eli ve ayrıca bunun için birine gerek yok ki hayatında sevdiğin birisi var ise onunla yaşayabilirsin illa o yaptı bende ondan başkası ile yapacam diye bir kaide yok ayrıca o sevdiğin ile yaşasan da yaşamasan evlenecek diye bir garanti de yok

Yorumla
    • belirsiz71
      belirsiz71
      +1 yıl

Yalan söyle ek gizlemek hayatın gerçeği bunun önüne geçemezsin

Yorumla
  • TahresERHAT
    TahresERHAT Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Farketmez, zaten benim hayatıma girdinten sonra da istediği kişiyle ilişki yaşamasına izin vericem, ciddiyim bu konuda. Ama isteyen birisine denk gelmiyorum.

0
    0 Yorumla
  • Mills18
    Mills18 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Kendi adıma söylersem benim için olurdu ilki ve teki ben olmalıyım

0
    0 Yorumla
  • Tezcan_Ağa
    Tezcan_Ağa Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 98%
    +1 yıl

Benimkini sorun etmezse ben de onunkini sorun etmem

0
    0 Yorumla
  • djfurkan13
    djfurkan13 Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.

Bekâret takıntım yok. Ayrıca, geçmişi değil, benimle birlikte olduğu andan itibaren beni ilgilendirir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Herkesin tercihi değişir. Benim için olmaz, tam tersi çok kişiyle seks yapmış kızı tercih ederdim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sorun olmazdı ama güzellik algılarına uymadığım için hiçbir zaman kimse beni sevmeyecek.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bakire olmayan biriyle asla evlenmem biliyorsam eğer

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evlenmiş boşanmış birisi ile evlenirim ama farklı şeyler yaşamış birisi ile evlenmem

Nedeni de şu; Cinsellik sadece özel insanlarla yaşanır kendini birilerine kullandırmış olduğunu düşünürüm sadece cinsellik için ilişkiye devam etmiş gibi

0
    0 Yorumla
  • Dağlı9316
    Dağlı9316 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl

ben nasılsam onunda öyle olmasını isterim

1
    0 Yorumla
  • icecell123
    icecell123 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

eskiden takmazdım ama artık olur

1
    9 Yorumla
    • Antuan-Sovalye
      Antuan-Sovalye
      +1 yıl

Neden

Yorumla
    • icecell123
      icecell123
      +1 yıl

@Antuan-Sovalye e ilkini benle yaşamayacak sonuçta

Yorumla
    • Antuan-Sovalye
      Antuan-Sovalye
      +1 yıl

Ikifjij var mi

Yorumla
    • icecell123
      icecell123
      +1 yıl

@Antuan-Sovalye o ne demek

Yorumla
    • Antuan-Sovalye
      Antuan-Sovalye
      +1 yıl

İlişkin var mı

Yorumla
    • icecell123
      icecell123
      +1 yıl

@Antuan-Sovalye hayır

Yorumla
    • Antuan-Sovalye
      Antuan-Sovalye
      +1 yıl

Konussak

Yorumla
    • icecell123
      icecell123
      +1 yıl

@Antuan-Sovalye peki

Yorumla
    • icecell123
      icecell123
      +1 yıl

@Antuan-Sovalye yazdım

Yorumla
  • efkârlı0619
    efkârlı0619 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Sende öyle bir şey mi var

0
    0 Yorumla
  • niqiplex
    niqiplex Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı.

Masumiyetini kaybetmemis olman ne güzel.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sorun olmaz. Artık herkes seks yapıyor. Sen de yapmışsındır

0
    0 Yorumla
  • zevk-i-alemmmmm
    zevk-i-alemmmmm Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır hangimiz sevişmedik ki

0
    0 Yorumla
  • JuliusCaesar063
    JuliusCaesar063 Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Sorun olmaz gonuller bir olsun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

seçmek zorunda kalırsam bakire varsa onu seçerdim

0
    0 Yorumla
  • Kadirk34
    Kadirk34 Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı.

Sen bakire isen bakır istemen normal

0
    0 Yorumla
  • Kömüüür
    Kömüüür Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 93%
    +1 yıl

Olmaz

2
    0 Yorumla
  • ayçıll
    ayçıll Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 85%
    +1 yıl

olmaz

2
    0 Yorumla
  • beyza880
    beyza880 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Olmaz

2
    0 Yorumla
  • technocrates
    technocrates Takip Et
    Master Yaş: 47
    +1 yıl

Geçmişi önemsemem, bekaret takıntım da hiç olmadı

0
    0 Yorumla
  • barmen544
    barmen544 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

20 yas uzerı yaşamayan kalmadı kı ztn

0
    0 Yorumla
  • Cefternal
    Cefternal Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 77%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı.

Çok seviyosam

0
    0 Yorumla
  • egeliALPARSLAN
    egeliALPARSLAN Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Sorun olur

0
    0 Yorumla
  • aren289
    aren289 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 83%
    +1 yıl

Senin için olur mu

0
    0 Yorumla
  • Mertizm2834
    Mertizm2834 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Olur ama olmamali

0
    0 Yorumla
  • GelPcPcc
    GelPcPcc Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Olur

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hayırr eğer severek yaptıysa

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Olmaz

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evleneceğiniz kişinin sizden önce iki kişiyle seks yapmış olması sorun olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eşiniz olacak kişinin sizden önce başkalarıyla seks yapmış olması sizin için sorun olur mu? 23 cevap verildi
Sizden önce cinsellik yaşamış biriyle evlenir misiniz? 7 cevap verildi
Daha önce cinsel ilişki yaşamış biriyle evlenir misiniz? 28 cevap verildi
Evlenmeden önce biriyle cinsel birliktelik yaşayan kişiyle evlenir miydiniz? 16 cevap verildi
Daha önce cinsel ilişkiye girmiş biriyle evlenir misiniz? 29 cevap verildi
İleride daha önce başka biriyle cinsel ilişkiye girmiş bir kadın/erkekle evlenir misiniz? 22 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sağlıklı ve ışıldayan cildin sırrı nedir?
  • Glass skin cilt bakım ürünlerini kullanıp memnun kaldınız mı?
  • Güneş kreminde önceliğiniz parlaklık mı sağlaması?
  • En iyi nem sağlayan ve ışıltı sağlayan nemlendirici krem hangisi?
  • Cildiniz için en iyi yatırım yapar mısınız?
  • Sizce duygularını Gizlemeyi Kim daha iyi Başarır kadınlar mı erkekler mi?
  • Seni kim sevsin, senin gibiler mi?
  • Cam cildin sırrı nedir?
  • Günün yorgunluğunu nasıl atıyorsun?
  • Sevginin karşılığı sevgisizlik mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨