Özellikle erkeklere soruyorum evleneceğiniz kişinin evlenmeden önce cinsel birliktelik yaşayıp yaşamadığıyla ilgilenir misiniz sizin için sorun olur mu?
sorun olur diyenler bakir mi belirtsin lütfen
sorun olur diyenler bakir mi belirtsin lütfen
yahu neden evlenilmesin. daha önce cinsellik yaşamış biri vebalı değil ya
benim için bekareti önemli değil
aklı bakir olsun. yani benimle olmaya karar verdiği an eskiler aklına glmesin. eskileri unutsun. aklında eski kalıntılar var ise benimle olamaz.
Erkekler ilk ciddi ilişkisinde genelde ihanete uğrar kız bakiredir. Acısını bakire olmayan kızlardan çıkarırlar. En sonunda derler ki (çoğu erkek) bakire olmayan kadınla ciddi düşünmem güven problemim var illa ki bakire olucak 😂😂azgınlık bakire olmayanlar da olsa bakire olan aldatmazdı sizi salak karakter meselesi yani zar değil
Ben bakir değilim ki bakire arayayım? Ayrıca o zar kadınlar kendisini kocalarına saklasın diye var olmamış. Var oluş amacını bilmeden erkeklere verilmiş ilk olma hakkı olarak gören zihniyete tüküreyim. Evlenene kadar her kızla yatmak ister yatar ama evleneceği zaman "eş adayım el değmemiş olsun" der.
Valla ben çok kadınla çok şey yaşadım o yüzden öyle bir talep hakkım olduğunu pek düşünmüyorum bu yüzden bana bu tarz konular hakkında gerçekten dürüst ve samimi yaklaşıp güven vermesi daha çok önemli benim için.
Cevap
21Cevap
Şöyle bir mesele. Bekaret çok takıldığım bir şey değil de her önüne gelenle her canının istediği ile yatmış yalama olmuş biriyle de olmam yani
Peki sana bakire değilim dedi kaç kişiyle yattığını bilemezsin ki belki 1 belki 15 ?
O da onun vicdanına kalmış. Yalan üzerine kurulmuş bir ilişki illa bir gün patlak verir bir yerde. Benim onu sevmem attığı yalan üzerine olunca o rahatsız olmazsa yapacak bişi yok
niye evlenilmesin sonuçta çok en enderdir bakire eli erkek eli değmeyen kız kadın ama zaman değişti ilişki yaşamayan zaten yok asın bu konuları artik
Bence bu sorun değil ama.. güven sorunu oluşur o insanda
Şimdi durum şu ki her önüne gelenle mi yaptı yoksa eski sevgilisi veya eşiyle mi yaptı bu detay önemli
burda bakıre olsada olamzasa neyı degıtırcek dur senın vajınan bakayım bakıremısın dıye sonra evlenırımız dıyecek
Sorun olmaz. Olmamalı da. Bakir olsam bi derece derdim
Patlak kadınla evlenmem. Önüne gelene vurduran kadınla işim olmaz
Sen bakir misin peki
Evet
Evet kimse sütten çıkmış ak kaşık değil
Önemli değil önemli olan sevgi ve saygı
bence sorun olmaz çünkü bende yaşadım.
Ben kıskanırım. Oyle olmasin lutfen
Sorun olmaz evlenirim
Eğer önüne gelenle yapmışsa uzak dururum
evlenmezdim
Sorun olmaz