Gizli Üye(36-45)1 yılsana şu kadarını söyliyeyim en büyük ağız arama cümleleri esnek kızlık zarı olabilir kanama olmasa sorun olur mu derler bide..
sorun şu ki sevgilisi olan kızların çoğu yapıyor.. kimisi evleneceğini düşünerek kimisi düşünmeden..
evkızı denilen tipteki kızlara erişim ise çok zor.. çünkü evlerinde yahut evden işe işten eve.. hiç sevgilisi olmayan kız bulmanız lazım. öylesinide görücü usulü dışında Tinder yahut happn dan bulamayacağınıza göre..
evlenmeyin arkadaşlar.. devlete nikah için 3000bin oturacağınız evin Elektirik su doğal gazı açtırmak için 5000bin tl ödüyorsunuz.. bakın böyle böyle ödeyeceğiniz şeylerin bi listesini yapsam ki yakın arkadaşım var, inanın herifin şu an dediği tek şey var.. Bilsem bu kadar yorucu bi süreç s*kseler evlenmezdim. Ota boka para ödemekten saçı dökülmeye başladı gül gibi herifin..
evlenmeyin evlenmeyin evlenmeyin. evlenmeyin
asla ama asla evlenmeyin. güzelmiş , seviyormuş vs asla evlenmeyin.
11 Yorumla
Soran1 yılGüzel diyorsun da anlatamıyoruz ki işte enayi çok fazla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılYorumları merak ettiğim geldim.
Ama bence geçmişinde birini çok sevmiş güvenmiş ve nasılsa evleneceğiz düşüncesiyle ilişki yaşamış olabilir. Biliyorum bakire olması daha güzel olurdu ama sonuçta geçmiş değişmiyor sonradan aralarında tartışmalar çeşitli sebepler yüzünden ayrılmış olabilirler. Hani bence terkedilecek bir sebep değil.
Hele ki erkek bakir değilse karşısındakinde bu konu yüzünden sorun çıkarmaması gerek düşünüyorum ama sen bakirsen bakire kız istemekte haklısın.
113 Yorumla
Soran1 yılAçıklamayı okudun mu? Bu bit erkek için ölüm gibidir…
Cevap sahibi1 yılAçıklama bende gözükmüyor.
Evet anlıyorum kötü hissettirebilir. Ama sen bakir misin ki?
Geçmiş geçmişte kalmıştır. Seninle tanıştıktan sonra kimseyi gözü görmüyorsa sana kalben sadık ve bağlıysa sorun etme.
Geçmişinde bi yanlış yaptı diye bu onu kötü biri yapmaz belki çok güvenmiştir belki kesin evleneceğiz gözüyle bakmıştır böyle şeyler olabiliyor. Ben ilişki yaşamadım bakireyim evleneceğim insana sakladım kendimi. Ama takılma yani yapacak bişey yok geçmişi değiştiremiyor insanlar
Soran1 yılO zaman gitsin onu bulsun onunla evlensin bu kadar basit yani. Kimseye merhamet yok. Herkes kendi hatalarının bedelini ödeyecek.
- 1 yıl
belkide bakirdir ilk olmak isteyebilir geçmiş geçmişte kalmıyor demekle olmuyor yani
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin
- 1 yıl
evlilik ciddi bir iş oyuncak değil...
Cevap sahibi1 yıl@MastrClass zaten bakirsen bakire isteyebilir bu normaldir dedim. Ama bakir değil sanırım cevap vermediğine göre.
- 1 yıl
vallah o zaman iki yüzlüklük oluyor
Soran1 yılBenim hiç sevgilim olmadı çünkü beni ben olduğum için seven biri çıkmadı maalesef
- 1 yıl
anladım o zaman isteme hakkın var dostum bende aynı durumdayım fakat kendi istemeyerek yapmadım öteledim bakirisiyim benimde tercih bakire olması
Soran1 yılBunun bir önemi yok dostum çünkü zaten ortam bakıyorsun berbat yani bakir olman veya olmaman neyi değiştirecek bize ışıklar içinde Bakire bir Rahibe geleceğini mi düşünüyorsun?
- 1 yıl
haklısın aslında da her kadın aynı değil yani yapmıyor ortamlar vs bu normal görülüyor zaten
Soran1 yılİstisnalar kaideyi bozmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
1 yılgeçmişi sorgulayacağına geleceğini ve ne olacağını düşün :d
16 Yorumla
Soran1 yılGeçmişi olmayanın geleceği de olamaz
Soran1 yılYani bir kızın geçmişini yok sayarsam kendisini de yok sayarım
- 1 yıl
sen geçmişi yargılayarak geleceği göremeyen adamsın ne diyelim. bu kafayla devam et :d
Soran1 yılGelecek karanlık
- 1 yıl
Nereden biliyorsun vahiy mi geldi sana?
Soran1 yılGörünen köy kılavuz istemez
Evlilik hakkım yok olsaydı da böyle şeyleri sorun etmezdim. Asıl tecrübesiz erkekle işim olmaz 😌💅🏻
10 Yorumla
1 yıldostum evlenmem üstekli bakirim... yok uzun ilişki olmuştda şu olmuş bulmuşta mazret olarak saymam ve dirkt ayrılırım.. açıkcası
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılhayır yollu, patlak, ortalık m. lı, k. şar, yukarıdakinden korkmayan, pis, ikinci el, yırtık dinsiz imansız haysiyetsizz BAKİR olmayan ERKEKLE evlenmem... evlenen de kadın değildir...
26 Yorumla- 1 yıl
vallah çok doğru söylüyorsunuz.. tebrik ediyorum
Cevap sahibi1 yıl@MastrClass patlak bir erkekle evlenmem
- 1 yıl
haklısın istediğin doğal aynışey bizde yani bir bakir olarak
Cevap sahibi1 yıl@MastrClass benimde hakkım çok şükür... yollu erkekler uzak dursun :D
- 1 yıl
aynen öyle bende o tip kadınlar uzak durur.. :) zaten öğrendiğim de iş bitter bırakırım
Cevap sahibi1 yıl@MastrClass o zaman bu kardeşine yollu erkek nasıl anlaşılır taktik ver de sevap pointini güncelle
Gizli Üye(25-29)1 yılBen hiçbir şey yaşamadım o yüzden geçmişinde sevgilileri olmuş erkek istemiyorum, ki zaten sevgilileri olmamış erkek kalmadı günümüzde
26 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAçıklama çok iyi bu arada, aşkım canım dediğin birine bi zamanlar başkasının sarılmış olması ihtimali insanı çıldırtır
- 1 yıl
aynı şey bizde de var yani
Cevap sahibi1 yılİyi bari bazıları her şeyi yaptım önden yapmadım bakire miyim diye soruyor, ona kalırsa ben hiçbir şey yapmadım sence her şeyi yapmış önden yapmamış bir kız da benim gibi bakire mi oluyor?
- 1 yıl
kendilerine böyle diyorlar.. bakire olarak sayılmaz.. bir laf vardı tokmağın değmedi yer kalmadı diğe aynen böyle öyle durumlarda olanlar için...
Cevap sahibi1 yılBizim gibi hiçbir deneyim yaşamayanlar da kezban oluyor değil mi
- 1 yıl
yok be alakası yok da varsın yoksun her şey desinlerde umramda olmaz.. sonuçta herkes tercihleri kendilerine bizim tercihimiz sonuçta diğer kişileri bağlamazlar...
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşamayan mı kaldı, bu zamanda bunu sorun edecek yobaz biriyle kimsenin işi olmaz. Her gün buna benzer onlarca başlık görmekten ülkenin cehalet seviyesini net görmüş oluyoruz peh!
20 Yorumla
1 yılBenimkisi 12 cm yani benden önceki daha büyük ise kız doymaz benimki ile o yüzden yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılAslında; geçmişi beni hiç alakadar etmez.
10 Yorumla
1 yılEvlenmem
50 Yorumla
1 yılHayır ya
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılEvet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNooo evlenmem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Asla bremin
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler