- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değilim evlilik olmadan seks olması gerekiyor zaten en azından aradaki uyumu test etmek için ayrıca bazen seversin ve evlilik olmaz sevgililik mümkün değildir inanılmaz derecede seversin ve cinsel olarak istersin daha sonra birlikte olursun gideceği yere kadar gider ve biter yani akışına bırakın anlatabiliyor muyum evlenene kadar böyle güzel bir şey bekletmenin bir anlamı yok tek şartı şu gerçekten sevdiğiniz kişiyle yapın yapmak için değil istediğiniz için yapın.
21 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce dört ay evli kaldım Bir çok sorun vardı ama Cinsellik olarak de berbat bir birliktelikti. Şu an hayatımda Birisi var uzun zamandır birlikteyiz. Onunla seks yapıp yapmama konusunda çok kararsızım. Bir yanım evlenmeden doğru değil diyor diğer yanım ya yine Ten uyumumuzun olmadığı biriyle hayatımı birleştirirsem diye korkuyorum.
En İyi Cevaplar
Karşıyım. Seven sevdiğine kıyamaz bence. Saygı olur ar olur. Yürürken bile elin eline değmemesine kadar dikkat eder her ne kadar o eli tutmak istese de. Düşünsene seviyorsun ve sevgilin ama nasibin değil sonra bir vesile ile ayrılık buluyor başkasına gidiyor o. Başkasının nasibini kirletmek değil mi bu? Bence seven sevdiğini bekler. Daha uzun yazarımda şimdi burada ki çoğu insan sevmez böyle düşüncede birini.
Not: Bencesi böyle.30 Yorumla
+1 yılEvlilik. oncesi cinsellikte yaşayıp yasamama konusu ince cizgi yaşarsan kaçar ya da daha fazla. baglanir bu konuda belli bir kural yol ama evlenip ayrilmissin bir husran yaşamışsin karşındaki yeni kisiyi tanıyan sensin kotu bir deneyim sonrasi kapali goz şekilde evliliğe gitmek bence gereksiz yasayip deneyimleyip karar vermelisin
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarşıydım ama artık normal sevginin dürüstlüğün hiç kıymeti kalmadığını görüyorum. bunca yıl boşuna beklemişim. hatta tanışıp gel yapalım diyenin yanına bile gitmedim. pişmanım. cinsel yönden uyuştuğum biri olsa kafa dengi güveneceğim düşünmeden yaparım artık. modum bu senin düşüncen ne soran? burcun ne?
14 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası ben evlenip ayrıldım 4 ay evli kaldım ve cinsel yönden de evlilik birliği olarak da berbat bir birliktelikti. Hayatımda düzenli bir ilişkim var şu an uzun zamandır. Birliktelik yaşayıp yaşama konuşanda Çok kararsızım. Evlenince yine aynı ten uyumu olmayan biriyle hayatımı birleştirmiş Olmaktan çok korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yıldüzenli ilişkim var derken yani sevgili anlamında mı yoksa cinsellik olarak da mı bu ilişki. ten uyumunu hissedersin ama belli bir zaman sonra karşındakinin. yaş kaç düzenin var mı yani iş güç?
Soran+1 yılYok hiç ilişkiye girmedik Sevgili anlamında var yani 26 yaşındayız İkimizde çalışıyoruz
Cevap sahibi+1 yılhımm anladım. kafanda gel git yaşıyorsun ama yaparsan sonrasında karşıdaki evlenmeyedebilir dikkatli olman lazım iyi tanıman lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılEvet ben kendi adıma evlilik ve dini nikah olmadan cinselliğe karşıyım, fakat evlilik öncesi cinsellik yaşayanlara saygım var bu onların seçimi.
20 Yorumla kişiden kişiye göre değişir güvenmiyorsan niye evlenesin evleneceksen niye girmeyesin gibi paradoks bir olay var bu senin seçimin
10 Yorumla
+1 yılkarşı da değilim desteklemiyorum da faydası olduğu gibi zararı artısı olduğu gibi eksiside var nötr üm
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEskiden değildim yaşadım. şu an o kişiyle evliyim cinsellik 0 şu an ki aklım olsa yaşamazdim. Karşı taraf tüm ilgisini kaybetti bana karşı bence yaşamayın...
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@sortaç yok çünkü seviyorum
+1 yılBaskasi ne yapar bilmem ama ben kendimi esime sakliyorum.
10 Yorumla
+1 yılEskiden karşıydım. Şimdi gelinen noktada kimseyi umursamam.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Erkekler buldu mu hemen cinsellik ister ama evleneceği kadının ilişkiye girmemiş olmasını ister
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğilim ama zaten hiçbir zaman cinsellik yaşayamayacağım çünkü güzellik algılarına uymadığım için yani kızların istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı, büyük penisli, esmer veya kumral, kaslı, vb. özelliklere sahip olmadığım için hiçbir kız beni sevmeyecek ve istemeyecek yani evde kaldım.
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşünmen beni üzdü
Cevap sahibi+1 yılAcınacak hâldeyim evet ama gerçekler.
Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. yani normalde karşıyım ama kendimi tutamıyorum sıkıntılı konular :)
10 Yorumla
+1 yılYani. Çok rahat bakmiyorum. bakmıyorum
50 YorumlaHayır karşı değilim, gayet mümkün.
10 YorumlaAksine bence yaşanmalı tecrübe için
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıluyum varsa pişmanlık yok
10 Yorumla öyle olsa karılarla düşüp kalkmazdım
10 Yorumla
+1 yılKarşıyım
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarşıyım. Umarım başkasıyla yapmış olan da çıkmaz karşıma falan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet karşıyım hicbirseyin garantisi yok sonuçta
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılhayır
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların kendi tercihleri
10 Yorumla
+1 yılYo değilim
30 Yorumlaİsteyen yapar
30 Yorumla
+1 yılKarşı değilim. Gerekli olduğunu düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılKarşıyım. Erkekler boşuna kendini yıpratmasın
00 Yorumla
+1 yılKarşıyım genel anlamda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Değilim
10 YorumlaEvlenmwden olmaz kshs
10 YorumlaSaygı duymak gerekiyor
10 Yorumla
+1 yıldeğilim
10 Yorumla
+1 yılHayor olabilir bence
10 Yorumla
+1 yılDeğilim her türlü pompa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGirilmeli
10 Yorumla Değilim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDayanabildin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire birisi değilse girmem.
00 Yorumla
+1 yılDaga önce evlilik oldumu senin
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Peki sen istiyormusun isteklimisin
Soran+1 yılEvlenmeden bir şey yaşamak istemiyorum ya
- +1 yıl
Ne zaman dir ayrisin peki
Soran+1 yıl2 sene
- +1 yıl
2 yilda oldumu ilişkin peki
Gizli Üye(18-24)+1 yılEmin değilim
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle... doğru değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. karşı değğlim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Değilim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDikmeden evlenmem
00 Yorumla
+1 yılKarsi değilim
10 Yorumla
+1 yılDeğilim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Karşıyım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası