Sadece performans için evlenilmez🤣 Aşık olduk, iyi anlaştık; bir nokta da gelecek planlarının içine bir birimizi dahil etmeye iyicene bağlanmaya başladık. Birlikte bir gelecek istediğimize karar verdik. Çok daha iyi iş teklifleri (başka bir ille gitmem gerekiyordu) , yaşam standartları (o kanadaya gidebilirdi) için bile ayrı kalamayı kabul etmediğinde "biz evlilik kıvamına gelmişiz" demiştik. 🤷♀️
Yok, belli başlı şeylere kıskançlık yapar sadece. Erkeklerin bulunduğu bir ortamda bulunmamı ya da giyinişimi filan kıskanmaz. Gerçekten yüz yüze olduğum insanları pek umursamıyor ama interneten konuştuğum zaman işgilleniyor; özellikle bu kızlar soruyor gibi anonim olabilinen yerleri sevmiyor.🤷♀️sende gizlide kaldığın sürece sorun yok diyor. İnternete ki insanlara güvenmiyor. Bunun dışında p*rno izlememi kıskanır. "Ben varken niye onu tercih ediyorsun ki" diyor ama ben bir anlam yüklemiyorum. Evli olabiliriz ama bireyin arada bir partnerini geri plana atmıcak kadar kendi başına kalması gerekiyor bence.
Burayı kıskanması ilginç. p*rno sonuçta başka erkek petformansı ve vücudu var ama tabi mastürbasyon falan yapıyorsan o da ayrı. Gizlide seninle böyle konuşmamla mesajda konuşmamın ne farkı var ki
Kızlar Ne Diyor
Bence de korkunç bir olay. Bu yüzden evlenmeden deneme yaptım🤣
Sonuç noldu peki
5 senedir devam eden güzel bir evlilik.
Nasıl karar verdin peki evlenmeye yatak performansı iyi diye mi
Sadece performans için evlenilmez🤣 Aşık olduk, iyi anlaştık; bir nokta da gelecek planlarının içine bir birimizi dahil etmeye iyicene bağlanmaya başladık. Birlikte bir gelecek istediğimize karar verdik.
Çok daha iyi iş teklifleri (başka bir ille gitmem gerekiyordu) , yaşam standartları (o kanadaya gidebilirdi) için bile ayrı kalamayı kabul etmediğinde "biz evlilik kıvamına gelmişiz" demiştik. 🤷♀️
Vay şimdi güzel bi evlilik yani kıskanç mı peki
Yok, belli başlı şeylere kıskançlık yapar sadece. Erkeklerin bulunduğu bir ortamda bulunmamı ya da giyinişimi filan kıskanmaz. Gerçekten yüz yüze olduğum insanları pek umursamıyor ama interneten konuştuğum zaman işgilleniyor; özellikle bu kızlar soruyor gibi anonim olabilinen yerleri sevmiyor.🤷♀️sende gizlide kaldığın sürece sorun yok diyor. İnternete ki insanlara güvenmiyor.
Bunun dışında p*rno izlememi kıskanır. "Ben varken niye onu tercih ediyorsun ki" diyor ama ben bir anlam yüklemiyorum. Evli olabiliriz ama bireyin arada bir partnerini geri plana atmıcak kadar kendi başına kalması gerekiyor bence.
Burayı kıskanması ilginç. p*rno sonuçta başka erkek petformansı ve vücudu var ama tabi mastürbasyon falan yapıyorsan o da ayrı. Gizlide seninle böyle konuşmamla mesajda konuşmamın ne farkı var ki
Sizin evlilik yüzde kaç cinsellik
Karsi degilim ama tercih etmiyorum
Peki ilerde böyle bir şey yaşarsan
Yas oldu zaten 26, ne yasayacagim bu saatten sonra
Niye istekli değil misin
Oyleyim
O zaman ne yaşayacağımı mı var sağlam cinsel hayat yaşayacaksın
Sanmam
Niye sanmıyorsun
Mastürbasyon yapmıyor musun sanki