ben olaya dinen falan yaklasmıyorum... ama evlenmeden once yasanılan bır ılıskının kesınlıkle ılskıyı sevgılınızle aranızdaki sevgi bağını zedelediğine inanıyorum ki zaten evlenmenin bir anlamı değeri olsun gözümüzde... sizin fikriniz ne karşıyım ya da değilim net sıklar koydum arkadaşlar şöle bide acıklık getireyim öpüşme sevişmeden bahsetmiyorumm... dahada ileri uç noktalardan bahsediyorum ona gore cevaplayın iyiakşamlar
evlenmeden önceki cinsel ilişkiye karşıyım
evlenmeden cinsel ilişki yaşanabilir karşı değilim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
güncelll
Evlenmeden yaşanılan cinsel ilişkiye karşımısınız?
Eğer doğru kişi ise karşı değilim, Bazen böyle şeyler aşkı güçlendirir ama bazen ise bitirir zaten bir çift aşk yaşamadan cinsel ilişkiye giriyorsa cinsel ilişkiden sonra eskisi gibi olamazlar taaki istekleri gelene kadar.
Seven çift ile bu olmaz, daha doğrusu cinsel ilişki diye bir şey akıllarına gelmez gelse bile bunu birbirlerine yapamazlar yapan erkek ise kızın geleceğini düşünmüyordur seven kişi bunların hepsini tek tek göz önüne alarak yapar veya yapmaz.
Ama bunun dışında eğer gerçekten seviyorsa ve ikiside birbirini istiyorsa ilişki sonrası birbirlerinden soğumıcaklarını düşünüyorlar ben karşı değilim. Bir de ilerde evleniceklerse aile tarafından sıkıntı çıkarmıcaksa ciddilerse vs. vs.
Genelde ilişkiye giriyorlar 1-2 ay sonra bitiyor çünkü erkek istediğini alıyor. ve yolu veriyor böyle kişi ile ilişkiye girersen tabiki evlenmeden önce istemezsin. Bazı aşkları bu cinsel ilişkiler kurtarır birbirine bağlanırlar çünkü artık birdirler ikiside birbirini bırakamaz. Onurlu bir erkek ise kızın namusu kirlendi demez benimde namusum kirlendi der ve onunla ilişkiden sonra hiç pişmanlık yaşamadan evleniceğini güne kadar normal yaşam biçiminde mutlu eder. Ve mutlu son evlenirler.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
e. i. g secımını bıraz erken yapmısım senın cevabın on numara kelıme kelımesıne katılıyorum...
Kesinlikle karşıyım, gerek yok evet ufaktan dokunmalar az çok olabilir, öpme'de olabilir bağlanmak açısından fakat daha fazlasına kesinlikle karşıyım, gerek yok. Sonra gerçekten pişman oluyorlar, bir şeyi yaparken önceden bir çok kez düşünmek gerek, bu tür pişmanlıkların olmamasını sağlamak için.
Evleniyorsun sonuçta ciddi bir şey karşıdaki kişi bişey yaşamışsa soğursun tabii yani bu benim fikrim o yüzden karşıyım
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
tam olarak bahsettiğim bu değildi şimdi biriyle sevgilisin diyelim aynı kişiyle evlenmeden bişeyler yaşarmısınız dı sordugum soru... yoksa evlendıkten sonrayamaı bırakırsınız... yanı bı ucuncu sahıs olmadan cevaplarsaız
Yorumu da yapıyım, aynen senin gibi düşünüyorum, kız olsun erkek olsun sevgilisi olabilir öpüşmüş sarılmış olabilir ama cinsellik çok farklı psikolojiyi bedeni her şeyi etkiler iki tarafında ilki kendisine en yakın kişi olan resmi hayat arkadaşı, eşi olmalı
ya şimdi ben hiç yaşamadım ama karşımdakininde yaşamamış olmasını isterim düşünsene daha önce yapmış acaba başka kimlerle yaptı neler yaptı falan insan düşünmeden edemez ki ya ben soğurum
soruyu çarpıtıyorsun detayı iyi oku ... dinen olaya yaklaşmıyorum ben bekaret konusuda değil... bahsettiğim sey cok acık.. sevgilisinden evlenmeden her istediğini alan insan soğuyor ilişkiden yarı yolda bırakaboılıyor flortunu bundan bahsedıyorum ben evlendikten sonraya bırakılmalı bazı seyler dıyorum
En İyi Cevaplar