1 yılKesinlikle karşıyım teklif ederse tokatı yapıştıran kişilerdenim ve yapanları da kınıyorum. Evlilik öncesi kendinizi tutun ve eşinize saklayın hayatta ne olacağın bilemezsiniz. Belki ayrılıcaksınız belki Allah korusun eşiniz vefat edicek bu durumda olan size olucak kesinlikle nefsinize yenik düşmeyin.
01 Yorumla- 1 yıl
Evlenince eşimiz vefat edemiyor mu?
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılUmarım karşına çıkan adam da buna saygı duyulur
14 Yorumla
Soran1 yılUmarım
- 1 yıl
Mutluluklar
Soran1 yılSağolun 🙂.
- 1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)1 yılBiz de esimle cok karsiyiz evet
24 Yorumla
Soran1 yılAynı şekil.
Cevap sahibi1 yılşu an ailece oturuyoruz sorunu aile üyelerine de sordum sonuçlar şu şekilde:
Karşı olanlar;
Dayım
Dayımın eşi
Dayımın kızı
Teyzem
Teyzemin eşi
Baldızım
Kaynım
Annem
Babam
Karşı olmayanlar;
Kardeşim
Kaynımın eşi
Soran1 yılSorduğunuz için sağolun karşı olanlardan yanayım 🙂 diğerlerine ise tercihler ile alakalı olabilir ama ben karşıyım diyorum.
Cevap sahibi1 yılTebrikler tebrikler 👏👏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
1 yılBelki ufak öpüşme sevişme olabilir ama ilerisi bencede olmaması lazım
217 Yorumla
Soran1 yılÖpüşme neyse de sevişme veya ilerisi olmaz bende.
- 1 yıl
Kucak kucağa öpüşme olabilir bence
Soran1 yılDeğişir tercihen hayır.
- 1 yıl
Üniversite okuyor musun aslında en iyisi yapıyorsun?
Soran1 yılEvet okuyorum.
- 1 yıl
Ne okuyorsun ben çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri
Soran1 yılHukuk
- 1 yıl
Genelde sağlık bilimlerinde okuyanlar çok sınırsız fantezili diyorlar o yüzden
Soran1 yıl😅 hukuk mantıklı
- 1 yıl
Bir oyunda vardı hukuk fakültesinde okuyan ama devlet değil özelde okuyor diye daha aşağı gördüm onu sonra sohbeti bende kesmişti ama umrumda değildi zaten baya sınırsızdı kölen olmak istiyorum tüm iğrençliklerini uygula benden diye yalvarmıştı hatta sesli sohbet etmek istiyordum discorddan ama istemedim çok farklıydı
- 1 yıl
Ben de tanişma sitesinden bir avukatla görüstüm oda mesleğimi ve beni aşağılyordu o günden beri avukatlardan korkarım
Soran1 yılAy saçma
- 1 yıl
Maalesef herkes kendi dengine yakın birini bulmalı bu yüzden kadın çok üstte olursa böyle olur ama erkeğe muhtaç kalırsa daha iyi bu
Soran1 yılAsla.
- 1 yıl
Mesela benim seninle evlenmem için örnek veriyorum sadece hukuk fakültesi veya benzer statüde bir bölüm okumam mezun olmam şart değil zenginsem senden yine ben üstün olurum çünkü para daha önemlidir statü iş sonra gelir öyle olursa ama daha iyi aşağı görme falan olmaz çünkü zengin olanın düdüğü çalar
- 1 yıl
Aynen katılıyorum zenginlik çok büyük bir güç ama zengin değiliz o ayrı konu
- 1 yıl
Parayı veya diğer maddi değerleri iyi kullanıp değerlendirmeyi bilmiyorsan o sorunun senin
1 yılevlilik gibi sevgililik dönemi evliliğin ömründen götürüyor. o yüzden bende karşıyım.
12 Yorumla
Soran1 yılBende
- 1 yıl
ne güzel
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBen cinsellik yasamadıgım biriyle kesinlikle evlenmem ten uyumu diye bi gerçek var evlendiğin kişide bunu bulamazsan boşanma sebebi
023 Yorumla- 1 yıl
Ten uyumunu başka türlü ögremiyomusun illa kirletmenmi lazım bu nasıl bir düşünce
- 1 yıl
@gokhanbaspinar kirletmek demek nasıl bi tabir ne biçim bi zihniyet ten uyumu testimi var ya
- 1 yıl
Var tabiki bilmiyormusun araştır öğrenirsin kirletmek demek benim tabirimdir. Namusuna sahip çıkmayan kişilere söylediğim olay
Soran1 yılEvet var ama ben karşıyım
- 1 yıl
@gokhanbaspinar sen bi zihniyetini değiştir kardeş kirletmek namussuz felan ne igrenc düşünce sen başkasıyla birlikte olup yatarken sorun yok kadın yapınca namussuzmu oluyo sizin gibilerle sevgili olanlarada yazık
- 1 yıl
Neye karsısın
Soran1 yılEvlilik öncesi birliktelige @cioarslann34
- 1 yıl
Kardeş ben 32 yaşıma kadar kimseyle yatmadım kendimi eşime saklayan biriyim sen ne hakla beni bilmeden yargılıyorsun zoruna gittiyse konuşma ben evlilik öncesi cinsellik yapanlara karşıyım o kadar başka bir yol yok ben anamdan babamdan böyle gördüm
- 1 yıl
Düşünsene evleniyorsun kocandan hiç zevk almıyorsun Seksi sadece yat gir çık olarak biliyorsun boşalmak nedir zevk nasıl birseydir yaşamamışsın sonra aldatma ve başka insanlarla yatmayı düşünüyorsun
Soran1 yılSevdigin kisi doğru kisidir
- 1 yıl
Onu düşünmem merak etme ama bu da yanlış sebebi şu şu an başkanlık yapan kişiler başkan olarak doğmuyor ve ya bir doktor doktor olarak doğmadı bunu tecrübe ile yaşarsın. Eşinle ögrenmek varken başkasıyla ögrenmek niye cinsellikle ilgili sorunun varsa bunun tedaviler var yok değil kimse korkmasın ben yetersizim diye çözülebilen bir şey ve inan bana eşinle ilk yaşadığın heyecan ve mutluluk o kadar değerliki tarif edilemez. Bilmiyorum ama benim gibi eski kafalılar mutluluğu eşinde bulur dışarda değil
- 1 yıl
Diyerek anca kendinizi kandırırsınız yaşadığınız zaman anlarsınız ne demek istedigimi
- 1 yıl
@gokhanbaspinar inşallah bulursun 😁
- 1 yıl
Eğer yaşadığımda sen hala burada olursan sana cevap yazıcam buda sana sözüm olsun
Soran1 yılHayır bence
- 1 yıl
Hayır bence?
Soran1 yılSizea değil xioa dedm
- 1 yıl
@gokhanbaspinar sen 32 yaşındasın ve hiç seks yapmadınmı
- 1 yıl
Hayır maalesef üstelik bir de Antalya dayım sen düşün
- 1 yıl
@gokhanbaspinar @gokhanbaspinar maalesef diyerek aslında çok istediğini ama yapıcak birşni bulamadığını anlıyorum ve yapmamış olman hiç inandırıcı değil
- 1 yıl
İstediğin teste sokabilirsin yalan söylediğimi düşünüyorsan seni yargılamam kimseye inandırma durmunda değilim zaten bizim ailede böyle konularda çok ağır sonuçları olur. Sorun şu ki burada bu zihniyette kimse yok o yüzden evde kaldım.
- 1 yıl
Maalesef demekten kastım yaş ilerliyor ve gerçekten çok zor oluyor zamanla baskı içindeyim ve evlenene kadar korumam gerekiyor. Ama aklıma gelse bile uzak tutuyorum kesinlikle ölürüm daha iyi o kadar net
- 1 yıl
@gokhanbaspinar bence komik
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İki tarafta istiyorsa yapabilir birlikte olmadan kar zarar hesabı yapmalidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben evlenınce olması taraftarıyım her zaman 🤭
12 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle bende öyle düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılBunj benimle yaşamayı hak eden birisi olursa yapabilirim. Böyle tabularım yok.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Değilim
22 Yorumla
Soran1 yılOlabilir.
1 yılDeğilim
13 Yorumla
Soran1 yılTercihler ile alakalı olabilir.
- 1 yıl
Bence de sence
Soran1 yılSoruda belirttim.
1 yılBende kesinlikle
11 Yorumla
Soran1 yılAynen.
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İsteyen yapar
12 Yorumla
Soran1 yılTercihler ile alakalı.
1 yılYaptim
14 Yorumla
Soran1 yılSizin tercihiniz🙂
- 1 yıl
Evet
Soran1 yıl🙂
- 1 yıl
😁
1 yılNormal
11 Yorumla
Soran1 yılTercih sizin ama ben karsiyim
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılgün geçtikçe zorluyor ama :/
02 Yorumla
Soran1 yılNe açıdan?
- 1 yıl
cinsel
Gizli Üye(36-45)1 yılNeden olmasın
27 Yorumla
Soran1 yılTercihe kalmış, ben karşıyım.
Cevap sahibi1 yılHaklısın tercih hic mi bir şey yaşayacaksın
Cevap sahibi1 yılYaşamayacaksin*
Soran1 yılEvet, düşünmedim düşünmeyeceğim. Dini açıdan da bağlı biri olarak hayır diyorum.
Cevap sahibi1 yılAnladım
Soran1 yılNe mutlu bana.
Cevap sahibi1 yılElbette:)
1 yılBakire olmayan birini asla istemezdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Olursa olur karşı değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende karşıyım
114 Yorumla
Soran1 yılAynı şekil
Cevap sahibi1 yılHelalim varken önüne gelenle yapmam mantıklı gelmiyor bana
Soran1 yılGerçekten.
Cevap sahibi1 yılBide nerden bilim pis mi temiz mi 😄
Soran1 yılNe anlamda? Temizlik açısından mi cinsellik anlamında mi?
Cevap sahibi1 yılNerden bilecen belkide cinsel ilişkiye girdiği başkasi hasta onada bulaşır onu dedim
Soran1 yılÇok haklısınız HPV virüsü kapan var sağlık açısından berbat.
Cevap sahibi1 yılAynen öyle 👍 gerek yok o yüzden
Soran1 yılKesinlikle
Cevap sahibi1 yılSen iyi birisin eminim ki
Soran1 yılSağolun 🙂 umarım öyleyimdir.
Cevap sahibi1 yılUmarım muhabbet etmek isterim senle normal muhabbet cinsel muhabbet değil
Soran1 yılTeşekürler ama buradan kimseyle tercihen konuşmayı sevmiyorum ilginiz için sağolun
Cevap sahibi1 yılTanısan böyle demezsin bence 🤔🤔
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılKarşı değilim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıltam karşıda dur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBendr oyleyim , ciddi iliskin var mi
00 YorumlaSorun değil
05 Yorumla
Soran1 yılTercih meselesi.
Soran1 yılSizin düşünceniz saygı duyuyorum, ben öyle değilim. Olanları bilemem.
Soran1 yılNe demek rica ederim.
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖpüştün mü hiç
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler