Karşıyım.
Değilim, bir sakıncası yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
karşıyım. sebebi ise özelliğini yitirmesi. olaya psikolojik olarak bakarsak zihinde şu düşünce olusur. eğer bir kız evlilik öncesi buna açıkca benden önce de yapmıştır düşüncesi olusur. ayrıca koca ile sevgili arasındaki farkı bilmiyor düşüncesi de. ayrıca bu tip işlere değer vermiyor evlenincede aman ne olcak be diyebilir düşüncesi. ayrıca ne bilim kızın tüm karizmasını yıkar bu. kız damata temiz gelmemiş olur. herkes ellemiş. yani olay psikolojik. aslında ellese ne olcak. ama erkek zihni bu işte. kadına full sahip olmak istiyor. duygusal mı evet. ben kendi adıma evlenmeden o özel ana saklaması daha iyi olur. ben istesem bile benden uzak kalmalı. o zaman vay be esaslı hatunmus derim. saygı duyarım. önünde eğilirim edebi karsısında. bence kadınlık budur. elinde bir hazine var ama vermiyorsun. usulunce verioyrsun. kadın asaleti ile.
Karşı değilim. Eğer bir sevgilim olursa onunla ciddi düşünüyorsam onunla cinsel ilişki yaşamak isterim. Zaten o kadar süre içinde onu arzularını onu keşfetmek isterim
Teşekkürler sanırım senin görüşünde bu ☺️
Sevindim ☺️☺️
Karşıyım
1. Allah korkusu olan bir insanım. Zina yapanlarla ilgili okuduklarim içler acısı.
2. Allah korkusu olmayan biri için - ki inşallah Allah size nasip eder imanlı olmayı- hamile kalabilirsiniz , kaldırabilirsiniz.
3. 2nin devamı olarak. Çoğu kızımız sırf bu iş için kullanılıp duygularıyla oynanmakta ve piyasa bunu cesaret gibi gösteriyor. Yani kızlarımız keriz modunda.
4. Evlendikten sonra da acaba eşim biriyle yattı mı? Yattigini biliyorsaniz Ben mi daha çok tatmin etmiştim yoksa o mu? Vs. Sorularla kafayı yersiniz.
Çok haklısın. Benim başıma geldi erkek çok takıyor böyle şeyleri. Yuva dağılabilir bile böyle durumlarda. Ben kafayı yiyodum en ince ayrıntısına kadar anlatmıştı sürekli rüyalarıma falanda girmeye başladı sabrettim ama olmadı ayrıldım. Erkek için cidden zor bir sınav
@JaGGeRRaSH Allah böyle işlerden uzak tutsun ama eminim aynı durum kadın için de zor onur kırıcı bir şeydir
Değilim
Öyle mi 😈😈👅
@ÜçDeyince124 öyle 😈 tes sürüşüne ne dersin bebek 😈😂
Benim odam test sürüşü için sıkça müsait 😈😄
Sıkça yazmadım. Oldukça*
@ÜçDeyince124 aç kapıyı ben geksim 😈😂
Heyecandan yazamıyoruz bile 😈👅 gel aşkım bende senin için soyunmuştum ay pardon giyinmiştim 😈😂
@ÜçDeyince124 titrettin beni titrettin 😈 yazamamışım bende djdjxjs 😂 giyin ben gelir soyarım ayy yani elbiseye bakarım güzel mi cndhd
Titretiriimm 😈 ateşli tanrıçam benim 👅💋💕
@ÜçDeyince124 senin kadar değil 😈enişten kızıyor la bunlara hdshs 😄 millet lezbiyen sanacak diye 😂 sustum 😂
Aman ona ne 😄 Neyse sustum
@ÜçDeyince124 😍😍😍
Aramıza katıl bebek 😍💕 Sanat özel ilgi gostericez 😈 Seksi hatun
millet kafayı yemiş..
beni de alsanıza aranıza :D
Cevap
50Cevap
Yav oluyorlar sonrada bakire değilim nasıl diktire bilirim derdine düşüyorlar bir de efendi birini bulup kakalatmayı düşünüyorlar kendilerini, alacak olana yazık... verme kızım tut a. mını çok zor değil yani... hele bu zamanda aşk, ciddiyet vs yok ona göre olacaksanız olun... sonrasında pişmanlık yaşayacaksanız asla ilişmeyin!
İnsanların seçimlerine karşı saygılıyım, herkesin kendi tercihi, ama kendim için istemem.. dini inançtan dolayı
Karşıyım, bir insan seviyorsa evlenmeli ve öyle yaşamalı bence bu tür şeyleri. Ciddiyet ve sorumluluk katması açısından. Yoksa tarafların birbirini suistimal etme, sonradan üzülüp depresyonlara girme, vb... her iki tarafı da madden ya da manevi olarak koruyan bir kalkan olarak görüyorum. Toplum içinde kabul görmeyi ve günlük hayatın daha oturaklı ve düzenli ilerlemesini sağlayan yegane temel taşlarından olan aile yapısı bence bu neden önemlidir cinsel ilişki öncesi ☺️👍
Sakıncası yok hatta gerekli bence. sonuçta bu bir ihtiyaç ve insanlık olarak bu tarz takıntıları aşabilmemiz lazım. ayrıca cinsel yönden uyarılmış ama cinselliğe erişemeyen evlenme aşamasındaki erkeğin mantıklı davranması beklenemez. onu asla tanıyamazsınız. gerçek yüzünü cinselliğe doyduktan sonra ortaya çıkaracaktır. aynısı kadın için geçerli mi bilmiyorum.
Sakıncası var ya da yoktan öte bir yerden bakıyorum.
İnsanların ne kadar yaşayacakları, evlenip evlenmeyecekleri, evleneceklerse bile ne zaman evlenecekleri belli değil. Muamma'da yolculuk.
Gelecekteki eşim; senin için 33 yıldır bedensel, ruhsal ve beyinsel dengemi sağlayan, psikolojimi geliştirmeme yardım ve katkı sağlayan seksten uzak durdum; aferin bana değil mi?
Demek gibi geliyor bana bu durum biraz.
Ayrıca, evlendiğin kişinin seni seks anlamında mutlu edeceği de meçhul (sitede konuları görüyoruz malum).
Benim anlamadığım en ciddi durum ise şu; insanlar 10 tl'ye bir şey alacağında bile 50 tane şeye bakıyorlar, neden evleneceği insanla evlenmeden önce ten ve seks uyumuna bakmıyorlar?
Din böyle emretti v. b şeyler diyeceklere selam olsun, aynen öyle devam etsinler.
Evlenmeden bilmek lazım birbirimize yetip yetmediğimizi...
Karşı değilim. Namus diye düşünmüyorum 2 bacak arasından akacak 2 damla kanı. Öyle olsa biz erkekler namussuzun kralı olurduk, bizim neremizden kan akacak?
Sevdiğim kızla yaşarım ki yaşadım da karşılıklı olduğu için bir sıkıntı olmuyor. Fakat evlenicem diyip ilişki yaşayıp kızları yarı yolda bırakan yavşa klar var ne yazik ki onlara yazık hakikaten.
evliliğe gitmeyecek ise yaşanmamalı yaşanacak isede mutlaka sınırı konmalı zira erkek olarak zarar görmeyiz ama geride bırakılan kişininde geri kalan hayatını etkileyecek şeylerden kacınılmalı
Evlilik şart denilmesi yanlış bence
Bu sefer evliliğin tanımı çok çok değişir. Millet cinsellik için evlenir olur.
Evlenmeden de olur yani diyorsun
@SiyahPelerinliAdam öyle demek istemedim tam aslında,
Demek istediğim evliliği cinsellik üzerine kurmamak lazim
Cinsellik evliliğin kalesidir. Elbette cinsellik için evlenilmez ama evlenmeden de cinsel ilişki yaşanmaz. Bu yüzden 7 yıllık sevgilimi terkettim ben biliyorsun.
Biliyorum abi, prensese selam🍓💖
Aleykümselam :)
Karşı değilim. Sevişmek için de illa evlenecek kişi bulmak gerekmiyor. Kimi canın istiyorsa onunla seviş.
#KeyifliPaylasimlar
Kiz bakire olmadigi surece sıkıntı yok. Sonucta iki taraf da birbirini arzuliyorsa hersey olabilir. Ama bekaret varsa evlilik sonrasina birakilmali. Bu arada evlenecegim kiside bekaret cok da onemli degil. Beni istesin yeter
Olmaması lazım olan bir şey karşıyım ne kadar ben de evlenmeden önce cinsel ilişki yaşamış olsam da doğru bir şey değil.
Burada Gelip de bunu savunamam
Sınırları aşmadıkça sakıncası yok
Ha bide, hayatımdaki insanın benim için çok özel olması gerekiyor. Ona aşıksam sınırlar da umurumda olmaz.
Yani
Sınırları aşmayan cinsellik nasıl oluyo acaba anlamadım
Herkesin sınırı farklı olur giyinik, kızlık bozmadan, kondomlu, kondomsuz, analsız, oralli oralsiz vs
Ikimizde birbirimizi seviyorsak elbette olur.. tabi kizlar icin daha da degisik bekaret diye birsey var o adami seviyorsa ve onunla yasamak istiyorsa yillar sonra da pisman olmayacagindan eminse sorun yok bence.
Karşı değilim lakin duygulu olmasından yanayım. Duygusuz ilişkiyi duymak bile hasta ediyor beni.
bence evlenmeye karar verecek kadar sabrediliyorsa daha sonrası için de sabredip herşeyi usülüne göre yapılmalı en azından karşılıklı vijdanınız rahat olur
Ben ful ilişkiye karşıyım bayan açısından bekaret önemli ama rahattır, zengindir o ayrı. Evlilik yaşı yükseldi bekaret korunup diğer şeyler yapılmalı.
Sence nasıl karşı mısın?
Iyi dusunup cok iyi karar verilmeli.. Pek sakincali degil ama karsidakini dusunmeli insan bunu yaparken.. Bir de iliski farkli kisilerle sureklilik halini aldiysa bu problem..
Karşıyım düşünüyorum da herkes karşı olmasa nolur bu dünyanın hali.
Herşey evlendikten sonra helalim olur gerisi bana ters
Eğer onla ciddi isem ve gerçekten evleneceksem karşı değilim
Ahlaksızlar ve namusun ne oldugunu bilmeyenler icin hic önemi yoktur. "Namus beyindedir" diyenler gelir simdi :D
Evliliğe dair şeyler evlilikte yaşanmalı. Yoksa evlenmenin ne manası var.
Evlenme yaşının 26-27 olduğu ortamda o yaşa kadar beklemek çok sağlıksız bence.
Evlenmeden önce evliliğin büyük bir parçası hakkında şüpheyle bilinmeze sürüklenmek istemem
Sakıncası yok =)) Birbirimizi daha iii tanımış oluruz =)))
Değilim diyen erkekleri çok merak ediyorum evlenecekleri zaman bakire kızmı arıyorlar yoksa sözlerine sadık mı kalıyorlar.
Bu kutsal bir şeydir ve değerlidir bunun esler tarafından ilk olarak karşılıklı yaşanması bağlarını arttirir
Bakirelik benim için önemli değil
Onun için evliliği beklemeye gerek yok diye düşünüyorum
sence sakıncalı deyilmi
git başkalarıyla yat sonra kocanla yat olamazzz
bnce evlilik öncesi en önmli seks ypmk evlenince bir ömür boyu gecirceksin
cinsel uyum yoksa evlilikler bitiyor
erkeklere göre zaten hiç sakıncası olmaz ama kaçı aynı kızla evlenmiş. pişmanlık olmicaksa yaşanır
Bilmem bayanlara sormak lazim ama sevgi varsa sorun olmaz
Karşı değilim bir sakıncası yok bence bnde yaptm çok kez
Karşı değilim.
(Linçciler uzaklaşsın)
Dini açıdan haram ve zina oldugu icinnl karsiyim
Sen ne dusunuyosun peki
Kendimi evleneceğim kıza saklıyorum.
Dinim karşı olduğu için karşıyım.
Evlilik öncesi zina sayılır.
karşıyım..
yapmayın öyle şeyler..
=))
Gif güzelmiş
Evlenmeden asla
Gayet normal bişi sakıncası yok
herşey zamannda olmalı gizemini bozmamalı
Karşı olmayan kızların çoğu analcı.
Bence onceden denemek lazim
değilim sakıncası yok
bir sakincasi yok benim icin
Karşıyım.
@ayyııldız ironi yaptım ama neyse
@ayyııldız bırakın sevişsinler
@ayyııldız okadar ulu orta değilde, seviyosa sevişsin yani evlenmeye gerek yok
karşı değilim
O zmn ver yansın
Böyle diye diye ortalık ifşa siteleri kaynıyor.
namus iki bacak arasında değil namus beyindedir
Evlenmeden olmaz
Karşıyım
karşıym
Değilim bence olmalı
zina
Karşı değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar