Ben karşıyım. Sevgilim olmadı doğru duzgun daha önce şimdi olucak gibi. Cinsel ilişki yaşamadan konusunu dahi açmadan sevgili olunabilir diye düşünüyorum ama karşımdaki illaki isteyecektir diyemese bile nasıl bir tavır sergilemem gerekiyo bilemiyorum. Zaten cinsellik yok diye ilişkiyi bitiriyorsa bir sıkıntı vardır daa. Dozunu nasıl ayarlamaliyim bilemiyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılCinsel ilişki yok diye ilişkiyi bitiren erkekte sıkıntı yok. Sevgilisiyle seks yapmak isteyen bir erkeğin, cinsel ilişkinin olmadığı bir ilişkiyi sürdürmek zorunda olduğunu kim söylüyor? Erkek seks yapmak isterken sen istemiyorsan ikinizin tercihleri, beklentileri birbirine uyumlu değildir, bu durumda da ayrılmak gerekir. "Ben sevgililikte cinsellik istemiyorum, onun da istememesi gerekir" demeye hakkın yok. Herkes kendi beklentilerini kendisi belirler, bir başkasına göre değil. Erkekten seks yapmayı istememesi gibi bir taviz beklemek yerine, sen seks yapmak gibi bir taviz ver, olur mu? Olmaz. O zaman bu tavizi erkekten de beklemeyeceksin. Seks yapalım diye ısrar eden bir erkekten ayrılmaya ne kadar hakkın varsa, seks yok diye ayrılmaya da erkeğin o kadar hakkı var. Bu nedenle ayrılmak isteyen erkek için arkasından "beni sevmiyormuş, tek derdi benimle yatmakmış" diye de atıp tutmayın.
04 Yorumla
Soran1 yılZaten aynı fikirdeyim ama bana ilk buluşma yerini baş başa bir yerde teklif etmesi ya da tatile birkaç günlüğüne gidelim demesi. Üniden tanıyoruz birbirimizi uzaktan geçen bana yazdı işte filan bunları teklif etti yeni açıldım ben. Aşırı düştüm sana çok güzelsin filan şimdi bu adama ne diyeyim. Hayır dedim tabiki. Sonra ben zaten senle onun için gorusmem olmasa da olur diyor ama her seferinde de istiyor birkaç gündür konuşuyoruz ve bende yolumuzu ayırmayı düşünüyorum bu yüzden
- 1 yıl
"Vajinal ilişki olmadan sevişmeye bile karşıyım" diyorsan, sevgili olacak erkeği zor bulursun. Her erkek illa ki isteyecektir yakınlaşmayı, sevişmeyi. Tanışıp 3 ay içinde evlenmezsen tabii, ki evlenmeden cinselliğe katı şekilde karşı olan kadınların yapması gereken tanışıp kısa sürede evlenmek. Yetişkin bir insandan 6 ay, 1 yıl, 2 yıl cinsellikten mahrum yaşamasını bekleyemezsin.
Soran1 yılNormal mi pekii ilk flört konuşmamızda bana baş başa kalalım bir yere gidelim demesi ya sana ya bana gidelim diye. Normalde böyle olmaz ama sana çok yükseldim ondan diyor niyeti cinsellik olabilir mi diyorum ona da söyledim hayır öyle olsa zaten bir sürü kız var onlarla olurum diyor.
Soran1 yılKendi istekleri böyleymiş içinden gelen hayır demene de saygı duyarım diyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılevlenmeden olmaz evet
00 Yorumla
1 yılBen karşıyım evlenmeden önce herşeyi yaşıyorsun iş evliliğe gelince armudu sapı üzümün çöpü falan filan oluyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Ysş olmuş 35 hayatının en güzel yılları boşa geçmiş. Sen karlı olmayacaksın da kim karşı olacak 🤣😂😄
Ben yiyemedim, kimse de yemesin
Ben mutlu olamadım, kimse de olmasın
Kafası 😄😂🤣04 Yorumla
Soran1 yılBenim gerçek yaşım değil de o sen ne kadar ucube gibi konuştun şu an farkında mısın
Soran1 yılYaşayamayan sensin bence bu yaşına kadar bu onun acısı kezbanmis kanka bak neyse
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılNeden karşı olayım ki? Hatta olması gereken bir şey yoksa yatakta uyuşmadığım birisiyle evlenmiş olma ihtimalim var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bende yaşamadım hiç bir sevgilim de istemedi zaten bunu
04 Yorumla
Soran1 yılOlabiliyor demekki.
Soran1 yılAnladimm
Kimseyi dinleme bildiğini oku ve devam et böyle gerçekten
00 Yorumla
1 yılHayır hatta yapılması gerekiyor
32 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
Karşı değilim ama sonra üzülüyorum partnerim adına
01 Yorumla
Soran1 yılNeden?
Bekaret vermeden birseyler yasarmisin
02 Yorumla
Soran1 yılBunu diyor bana başka şekillerde de olabilir illa öyle olmak zorunda değil ama noo kesinlikle no
1 yılBende aynı düşüncedeyim.
10 Yorumlakarşı değilim olması gerekir
00 Yorumla
1 yılburadan da her şey yazılmıyor ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı.
1 yılKarşı değilim ama doğru bulmuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet olmasa daha iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşlar kaç öncelikle?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen yaşamadım yaşamam da zor oluyor ama olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevişme olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yoo değilim :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. nikah şart
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Evet karşıyım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi