Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgili bekar kardeşlerim, söz ve nişan yoksa konuşulmasına sevgili iken yaşanmasına karşıyım. Kalıcı izler bırakıp sonra ayrılan lar oluyor bunu kendinize ve ya karşınızdaki insana yapmayın. Düşüncesiz davranmayın anlık hevesler için.
Evlenmeden önce cinsel ilişki yaşama konusu kendi aralarında karar verecekleri bir şey ona yorum yapamam fakat konuşulması gerekiyor, karşı taraf nelerden hoşlanır, ne yapmak ister, ne tür fantezileri var bilmek gerekir ufak ufak. Oturup bir akşamda bunları konuşun demiyorum zaten gün içerisinde konuşurken elbet bu muhabbetler açılır o sıra gün yüzüne çıkar zaten
Evet açıkça istekler talepler konuşulmalı ama yaşamak kısmı konusunda ben herşeyin yerinde ve zamanında yapılması taraftarıyım herşeyi erkenden yaşayip tüketirseniz çabuk sıkılırsınız merakınız heyecanınız kalmaz
Haklı ve doğru bir cevap
EİG için teşekkür ederim 🙏🙋
🫡🤗
Hayır sevgilimle her şeyi konuşurum
Yapar mısın peki
Cevap
28Cevap
Bence cinsellik dahil her konu açıkça konuşulmalı. Hatta yaşanmalı.
Hayır ben evlenmeden cinsellik yaşamam bu konular da girmem hiç bir şekilde.. çünkü benim düşüne yapıma ters.. ayrıca aşka bakarım ben sadece
Evlenmeden bu konulara girilmediğinde evlendikten sonra da girilmiyor ve eşler başkalarıyla yaşıyor ya da sürekli bir gerginlik oluyor evde. Yapılacak ilk konuşma cinsellik üzerine olmalı ki kişinin bu konuda ne kadar özgüvenli, bilinçli, olgun fikirlere sahip olup olmadığı anlaşılsın. Ona göre ilişkinin yönü de belli oluyor.
Konuşulması gerekiyor bana kalırsa, ancak ben evlenmeden yaşamak konusunda hassasım bu yüzden bilmiyorum. Onu da sevgilimle konuşur hallederiz zaten.
Hastalık ya da alerji konularında konuşulabilir , herhangi bir hastalık falan var mı yok mu bu tür sorular sorulabilir bence normal yani. Öbür türlü cinsellik yaşamak sorun yaratabilir evlilikten önce.
Bence cinsellik dahil her konu açıkça konuşulmalı. Kucuk penosle omur gecmez bılınmeli
Karşı değilim tabi ki de. Evlilik için 1-2 senelik süreç gerekiyor diyelim tanışma flört gezme vs. Bu süreçte ne konuşacağız Beşiktaşın ilk 11 kadrosunu mu? :D
Konuşulmasına karşı değişim ama yaşanılmasına karşıyım
Resmi ve dinî nikah yapıldıktan sonra düğüne yakın birşeyler konuşulabilir iki taraf da isterse bence
Herkes bakir olmalidir... Bakiriyeti evlenmesi yoluyla kaybetmek gerekir
Hayır insanlar istediğini konuşmakta özgür olmalı saygı cercevesinde anlayış icerisinde
Hayır.. Karşı değilim.. Hatta konuşulmalı ki bireylerin cinsel eğilimleri açığa çıkmalı..
Yani karşıyım ama evleneceğim kişininde bakire olmamasından korkuyorum
Her şeyin bir yeri zamanı var. Hızlı tuketiyorlar her şeyi. Sonra hepsi namuslu kesiliyor.
Erkeklerin yarıya yakını evet demiş. Yeni nesil erkekler iyice kafayı yemişler.
Hayır karşı değilim konuşulmalı ve yaşanmalı
Sadece konuşmak değil yaşamak da gerkiyor bence
Diyorsun ozaman evlenince arzular azalmaz mi
ya bu nasıl benzetme ya niye mi azalsın şimdi evlenmeden cinsel ilişkiye girdin girdiğin karşı cins senden verimi aldın başka verimli topraklar ona senden daha fazla çekici gelir
Karşıyım evlenmeden olmaz.
Evet ben çok karşıyım
evet kesinlikle karşıyım
Kokan vajen ile ömür geçmez
Yapılmasa da konuşulmalı ciddiyse
Konuşulabilir ama ilişkiye girilmez
Eylem olmamalı konuşmakdan zarar gelmez
Konusarak daha iyi anlasilir
Bazen çoğunluk niye böyle diyorum...
Degilmi geniş vajina ile ömür mü geçer 😅😅
Karşıyım
Karşı değilim