Cinsel Yaşam 2024 haz dolu olsun! "Bu sene nirvanada yaşayacağım" dediğin şeyler neler? (Sayfa 4) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2745 2024 haz dolu olsun! "Bu sene nirvanada yaşayacağım" dediğin şeyler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 72 kişi beğendi
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Monoton bir yıl gececek yine 0 0 Yorumla
osaka_exe Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Acılarım nirvanaya ulaşacak gibi geliyor. 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı. Hiç bir şey öyle bir beklentim yok 0 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Şuanlık bir düşüncem yok. 0 0 Yorumla
KadinSevgilisı Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hayir, sor bakalım, niye? 0 0 Yorumla
UzaylıUmut Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 76% +1 yıl Ben korunmuyorum genelde zevk alamiyorum preyle 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğallığı Nirvana’da yaşayacağım 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eğlence eğlence eğlence eğlence 0 0 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Techno festivalleri olacak 0 0 Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Biz zerocuyuz yav :D zero candır gerisi heyecandır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu sene sadece yaşasam yeter aslında. d 3 3 Yorumla dreamliner61 +1 yıl Çok basitinden yaklasmissin bence kimle olursa olsun der gibi sanki :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok be o anlamda demedim direkt hayatta kalma anlamında dedim. d Yorumla dreamliner61 +1 yıl Himm anladim peki :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Merak ettim bak şimdi. Aldırayım bundan kocama 😄 3 3 Yorumla ÇiftLer +1 yıl Hangisini merak ediyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nirvana işte Yorumla ÇiftLer +1 yıl Daha önce hangilerini kullandın Yorumla
fazliusta Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Yurt içi motorla tur yapmak Mersin’den başlayarak 0 0 Yorumla
Bikiz1092 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Aşk ve para istiyorum başka bişey istemem 4 1 Yorumla kimmich09 1 yıl Buldun mu para Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 997 cevap paylaştı. Benlik değil gerek yok... 1 0 Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl elimden geldiği kadar cinsellikten uzak durmak 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yaşayıp görücem ben de bilmiyom 1 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık 😃 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. İyi bir partner olsa iyi olurdu 1 0 Yorumla
Misafirturk Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. seks nedir yenir mi içilir mi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
180Cevap
Monoton bir yıl gececek yine
Acılarım nirvanaya ulaşacak gibi geliyor.
Hiçbir şey yaşamayacağım 🥲
Açlıktan ölmemek umudu ile
Sıkı bir şekilde spor yapacağım
Evlenmek ama nerde 🤦 ...
Hiç bir şey öyle bir beklentim yok
Şuanlık bir düşüncem yok.
Hayir, sor bakalım, niye?
Ben korunmuyorum genelde zevk alamiyorum preyle
Kariyer istiyorum e ticaret
Doğallığı Nirvana’da yaşayacağım
Eğlence eğlence eğlence eğlence
Techno festivalleri olacak
Biz zerocuyuz yav :D zero candır gerisi heyecandır
Bu sene sadece yaşasam yeter aslında. d
Çok basitinden yaklasmissin bence kimle olursa olsun der gibi sanki :)
Yok be o anlamda demedim direkt hayatta kalma anlamında dedim. d
Himm anladim peki :)
Merak ettim bak şimdi. Aldırayım bundan kocama 😄
Hangisini merak ediyorsun
Nirvana işte
Daha önce hangilerini kullandın
Cinsel olarak aktif değilim
Neden
Maalesef hazsız geçiyor daha siftah yok
Yurt içi motorla tur yapmak Mersin’den başlayarak
Aşk ve para istiyorum başka bişey istemem
Buldun mu para
Benlik değil gerek yok...
her sey var tek partner yok djdjkd
Hiç bir anım yokki yani ama güzel bir bilgi
Sizde Okey Nirvana ürününü deneyin.
Hayallerimi gerçekleştirmek
#Hükümdar
Eşsiz bir şeye benziyor. Bu denenir 😅
elimden geldiği kadar cinsellikten uzak durmak
Yaşayıp görücem ben de bilmiyom
Hiç düşünmedim bu güne kadar
Bilgili paylaşım olmuş teşekkür ederim
;))))) bende saklı kalsınn
Inşallah evlenirim sevdigimlee
Oyle seyler yok maalesef ki
Niye
Hayırlısı diyelim beklemekteyiz
mükenmmel geçecegıne emınım
Ön sevişmesi bol, hararetli ilişkiler.
Okey Nirvana yaşatır kesinlikle diyorum
Daha hebüz bulamadim bakim
Önümüzdeki maçlara bakacağız artık 😃
Galiba yalnız geçireceğim bu yıl😂
Cross olarak yaşamayı ve özgür olmayi
Ben de hiç bir şey yok 😅
Hicbir sey yok kimse de kusura bakmasin
İyi bir partner olsa iyi olurdu
Her türlü nirvanaya ulaşırız
harika bir ürün şahsen çok memnunum
Kimde deneyebilirim acaba 😀😀 var mı birisi
Gereksiz insanları bir an önce fark edin
Oyle bir şeyim yok. Monotonluk devam edecek.
Bunlar kolay da, kadın yok : )
Aşkı umarım yaşarım Nirvana’da bu sene
Manitam ile okey eşliğinde sevişeceğim
Aşk para olsun yeterliiii.
Sevgilimin k. cina limon sıkmak
Ben yaşayamıyorum malesef😞
Aşk, fantezi, seks, sınırsızlık.
Çok güzel olmuş eline sağlık.
Yaşayıp gorecez hayırlısıyla
seks nedir yenir mi içilir mi