- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilir, önemli değil. Ben kendim bakir olsaydım da kadının bakire olmamasını evliliğe engel olarak görmezdim. Kadının bakire, erkeğin bakir olarak evlenmesi şartı, insanın iradesinin yok sayılarak kendi bedeni üzerindeki tasarruf hakkının henüz tanışmadığı, ne zaman tanışacağının da belli olmadığı bir eş adayına devredilmiş olması demek. Yani, kadın özelinde söylüyorum, evleneceğiniz kişi bakir olsun veya olmasın, size "kiminle evleneceksin belli değil, onunla henüz tanışmamış olabilirsin, onunla tanışıp tanışmayacağın belli değil, tanışacaksan 1 yıl sonra mı, 18 yıl sonra mı tanışacaksın belli değil, ama sen o kişiyle tanışıp evlenene kadar seks yapamazsın, seks yapmak sadece evli bireylerin hakkıdır" deniyor. Bunu kabul etmek senin aklına yatıyor mu? Düşünsene, sen kendi bedeninle ne yapacağına kendin karar veremiyorsun, bu karar senin adına 1500 yıl önce verilmiş. Evlenmeden önce seks yaptıysanız, o bahsettiğim meçhul eş adayına karşı sorumlu oluyorsunuz, hesap vermek durumunda kalıyorsunuz, daha doğrusu bunu sizden istiyorlar. Bunun hiç bir mantıklı açıklaması yok. Bu tamamen kadını bir mal, bir eşya olarak gören zihniyetin ürünü, kaynağı da din. Katolik Hristiyanlarda da nikahsız seks büyük günahtır. Olası bir eş adayı, sana bekaret sorarsa, "sen bakir misin sanki" demek yerine, "seni ilgilendirmez, (veya bakire değilim), bu senin için önemliyse görüşmeyelim" diyebilmen gerekir. Aslına bakarsan bu soruyu sorma cüretini gösteren erkekle o saniye iletişimi kesmenin gerekir. Bu soru "kendini bana sakladın mı?" demektir. Erkeğin sana "bakire değilsen seninle evlenmem" demesi seni aşağılaması anlamına gelir, çünkü kendini senden o kadar üstün görüyor ki, bakire değilsen seni kendine layık görmüyor. Bunu anlayın artık. Cinsellikle tanışmamış, toy ve tecrübesiz bir kadınla evlenip evlilikte olası cinsel sorunlar, tatminsizlik yaşamak da erkeklerin aptallığı olarak burada dursun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen evlendim kardeşim bakir falanda değildim sende evlenebilirsin olmaz diye bir şey yok bak ben iki damla kan görme kafasında bir kimse değilim asla olmadım abi sorun yaşadın mı dersen evet sorun yaşadım eşimle cevap yazarsan anlatırım ama özel yazışmıyorum burada yazabilirim çekincem yoktur. tecrübem ile sabit durumdur.
02 Yorumla
Soran+1 yılMevzu kan değil başkasıyla yatmış olması
Cevap sahibi+1 yılortalamaya bakarsan çoğu erkek kabul etmiyor baksana halen öpüşmemiş kız arayan var bilirsin ülkemizin eğitim seviyesi düşük bu yüzden bakire olmayan başkası ile yatmış bayanlar hep sorun yaşıyor ve kızlar soruyor da hep sorunlar ile ilgili yazı dolu bak ben başkası ile yattığını kafaya takmadım ama bizde bile en başında sorun olmuştu eskileri erkek milleti rahatsız edebiliyor evlensen bile üstelik
+1 yılMillet ne derse desin bakır bakire olmayanlar hep olumlu konuşanlar kadın vardır bakire değildir ama adam bakirdir. kabul etmeyebilir tam tersi kız içinde kız bakire ama erkek bakır değil kız kabul etmeyebilir
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılBakirelik bir suç değildir o yüzden insanlar bunu çok yargılıyor bence insanlar bunu yargılamadan önce kendine bakmalı namus iki bacak arasında olan bir şey değildir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbak bakir kızla evlenirmisin ama sizde degilsiniz diye yani ben yaptım ama sizde yaptınız diye biseyleri dayatmayın yani bakir bi erkekse asık olduysan sen bakir bı kız degilsen noluyo hak etmemismi oluyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinan bekarete bakmıyorum daha önemli şeyler var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen şu an bakirim evlenmesem bile sevgili olurum uzun süre onunla vakit geçiririm sonra karar veririm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakirenin neden bakire olmadığı önemli benden öncekini çok sevmiş ise olmaz o iş
00 Yorumla
+1 yılErkek olsam iyi anlasiyosam basarim nikahi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilir elbette, neden evlenilmesin ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim ama yatmam onla
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılbakır kadın mı kaldı kı
00 Yorumla
+1 yılBakire kim tanımıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evlenirdim seve seve
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bakir değilsem kıza bağlı evlenirdim
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma bizim sözümüze bakma Türkiye'de bakire değilsen sıkıntı
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen değilim benimle evlenen yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirde ne bakiresi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenirim tabi sen bakire misin ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmem
01 Yorumla
Soran+1 yılSebep
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet tecrübeli olması benim için daha iyi
00 YorumlaEvrt
00 YorumlaTabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılevlenirdim
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl30 yaşından fazla ise evlenilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvleniyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirim
00 Yorumla