Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılF. buddy’lerle falan takılmayıp, duygusal ilişkisi bulunan kişilerle seviştiyse benim için sıkıntı yok. Hepimiz sevişmek için doğuyoruz. F. buddy konusuna takılmamın nedeni ise tek eşlilik konusunda sıkıntı yaşayacağını ve beni aldatacağını düşünmemdir.
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakirelikten daha çok giyimi, bana karşı olan yaklaşımı, zekası, güzelliği vs önemli bakirelik biriyle evlenmek için kriter değil gözümde ve bu soruyu tanıştıgım kadınlara asla sormam cevabıda merak etmem.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. neden evlenilmesin. yahu bekaret şartı mı var evlilikte.
01 Yorumla
Soran+1 yılAşırı derecede pişmanlığım var bakireliğim gittiği için bi sormak istedim.
Eskort gibi yaşamamışsa sorun etmezdim bunu. Ama mahallede, okulda orada burada tüm erkekleri denemişse büyük sorun bu. İlişkiye bile başlamam
00 YorumlaEvlenirler ama bu zamandaki evlilikler ne kadar sürer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Bu soru bana cok sacma geliyor. Bu devirde bakir erkek yokken bakir olmayan bir erkeyin bakire kadin istemesi ne kadar dogru 🧐
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenç olmuş olsaydım bakire biri ile olmayan arasında kalırsam bakireyi seçerdim bir kızın kendini eşine saklaması en mükemmel hediyesi olurdu
02 Yorumla
Soran+1 yılOna bakılırsa bu zamanda bakire olanlar bile arkadan veriyor ve ya herşeyi yapıp içeri girdirtmiyorlar çoğunluğundan bahsediyorum genelleme yapmış olmak istemem
Cevap sahibi+1 yılsence de slklık değilmi bakireliğin sadece et olduğunun zannedilmesi düşünülmesi
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen kendimi tutuyorum bu yüzden evleneceğim insanda bi zahmet bakire olsun
04 Yorumla
Soran+1 yıltabiki kendini tutuyorsan öyle biri olması hakkındır öyle olmalı
Cevap sahibi+1 yılAma tutsam ne fayda sanal yapıyorum 🥶
Soran+1 yılHaydaaa 😅
Cevap sahibi+1 yılAma ikş seceneğim var ya seks yapıcam ya da sanal ben suanlık sanalı tercih ediyorum ama kızlar beni reele zorluyor napıcam bilmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlla bi secim yapacak olsaydim bakire olmayani secerdim
021 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Cevap sahibi+1 yılBen el degmemis biriyle evlendim 6 ay surdu. Ciddi sorunlari vardi ve cinselliktede bi turlu tabularini yikamadi. Anlatsam trajikomik bi durum. Benden oncesini bileyim yetwr takilmam. El degmeyen biri guvenolmey3 bilir belki seni aldatabilir ama senden once yasamistir ama cok guvenilirdir.
Soran+1 yılAynen öyle bi evlilikte tek önemli olan karakter bence
Cevap sahibi+1 yılBicok sey lazim ama sirf bekarete bakip secim yapmak sacma. Ama sen sen ol evlenecegin insana gecmisini anlatma durust olcam diye.
Soran+1 yılAnlatmak istemem zaten geçmişim bi tek beni ilgilendirir.
Cevap sahibi+1 yılAnlatma sorasada olmadi de cunku erkekler bu konuda yalani hakediyor
Soran+1 yılOlmadı dersem bakire olmadığımı anlar neden söylemedin der mesela
Cevap sahibi+1 yılDegiksen evet diktirmediysen anlar o zaman mecbur ama bakire bile olsan kimseyle sevismedim de. Erkekelr haketmiyor bakisi degisiyor ilerde basa kakiyor. Cok azi benim gibi
Soran+1 yılDiktirmedim. Keşke öyle bir şansım olsa
Cevap sahibi+1 yılBunu yapiyolar biliyosun. Nasil bi ailen var, nasil bi yerde yasiyosun bilmiyorum ama aslinda kizlar bu konuda yanlis yapiyor. Soylesede sanki sucluymus kusurluymus gibi davranip en basinda erkeklere koz veriyor. Erkekte ustten ustten sanki buyukluk etmis gibi bi durum oluyor. Halbuki kendiside yasamis. Artik sana bakisi dehisiyor ve bi yerden sonra ayriliyor. Ayrilamayanda evlense bile laf sokuyor kafada kuruyor.
Soran+1 yılAilem bakirelik konusunda çok katı haberleri yok bu durumumdan o yüzden destek alamıyorum diktirebilsem diktiricemde işte.
Soran+1 yılVe gerçekten dediğin gibi söylersem illa ki ilerde sıkıntı çıkarır biliyorum herhangi bir tartışmada kavgada illa ki bahseder.
Cevap sahibi+1 yılvar mı bi aday Şu an
Soran+1 yılHayır şuanda kimse yok hayatımda
Cevap sahibi+1 yılPeki diktirmeyi neden yapamiyosjn ailen bilmeden halkedebilirsin
Soran+1 yılEvdeyim para biriktiremiyorum fiyatları ne kadardır ondan da bi bilgim yok zaten.
Cevap sahibi+1 yılYasadigin yerde bunu yapabilirmisin bi arastir bence. Ne kadardir bende merak ettim. Katkim olabilir
Soran+1 yılYaşadığım yerde yaptırabileceğim yerler var ama fiyatları baya pahalıdır diye düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılBenxe bi arastir bakalim ne kadar. Hatta simdi netten bakabilirsin
Soran+1 yıl2022 yılında 4000-7000 arasında gözüküyor ama bilemedim
Cevap sahibi+1 yılBaya varmis. Bulundugun yerdede arastir nerelerde oluyorsa ara bilgi al bence. Biseyler yapilabilir
+1 yılBu benim için kriter değil. Daha önce evlenmiştim, yine sorun etmem.
08 Yorumla
Soran+1 yılKimisi gece gündüz farklı farklı kadınlarla geziyor sonrasında bakire istiyorum erkek eli değmemiş istiyorum diye geziyor ortalıkta.
- +1 yıl
Bedensel aktiviteleri ile ilgilenmiyorum insanların. Kafs uyumuna bakarım. Bu yoksa bakirew olsa ne olmasa ne zaten.
Soran+1 yılİnşallah dediğin gibi düşünüyordur herkes.
- +1 yıl
Sanmıyorum. Maalesef bu beyni eksik ülkede kadına mal gözüyle bakılıyor çoğunlukla.
Soran+1 yılÇok haklısın gerçekten şey gibi sıfır hiç kullanılmamış bir mal istiyor bazı erkekler kendi yaşadıklarını hiçe sayarak..
- +1 yıl
Din iman kasmaktan düşünmeye zaman kalmadığı için oluyor hep bunlar.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim cevap verdiğin için kendimi hiç iyi hissetmiyorum bayadır pişmanlık yaşıyordum neden o gün bakireliğim gitti diye biraz da olsa kendime geldim.
- +1 yıl
Beden sizin bedeniniz, tek karar yetkisi sadece kendinize ait. Kimseyi ilgilendirmez. İlgilendirmemeli.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBakire biriyle evlenmem o yüzden evet...
00 Yorumla Hayir tabikide
00 Yorumla
+1 yılEvet evlenirim
00 Yorumla
+1 yılTabii ki de. Ne saçma şeyler bunlar
00 Yorumla
+1 yılMotor olmadıysa evet
01 Yorumla- +1 yıl
Ve iyi kaplı
Sadakatli feksefe vb. Seven birisi olucak
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsevmissem eve
00 Yorumla
+1 yılHayırrr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKim olduğuna bağlı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet.
00 Yorumla
+1 yılAsla
00 Yorumla
+1 yılEvlenirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden evlenilmesin
00 YorumlaAnlaşmak önemli
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği