Küçük bi hata yaptım şeytana uydum.
Ama tövbe ettim bı daha yapmam ilk ve sondu zaten.
Siz evlenir miydiniz?
Küçük bi hata yaptım şeytana uydum.
Ama tövbe ettim bı daha yapmam ilk ve sondu zaten.
Siz evlenir miydiniz?
Jinekoloji asistanı olarak sana şunu söyleyeyim ki, evlenebilirsin birisini bulup ama yorumlardakilere kanıp diktirmeye çalışma. Hymenoplasti denen estetik ameliyatı genellikle evlenmeden önce kadınların çoğu tarafından yapılıyor ancak emin olun işe yarar bir tarafı yok ve anlaşılır. Bunun yerine dürüst olursan evlenme olasılığın daha yüksek.
ben yıllardır evliyim bakire olayan eşim ile sağ olsun kendisi çok iyi bir kimse ama sana tavsiyem geçmişini asla hiç bir erkeğe açıklama çünkü burası türkiye tövbe etmen hiç bir erkeği ikna etmez bırak tövbeyi ateşe girsen faydası olmaz türk erkekleri iş cididye bindin mi öpüşmemiş kız arar
Cevap
45Cevap
Bekar olsaydım belki olabilirdi
Evet evlenirim sevgilimin geçmişi önemli değil.
Ben evlenmem ama zina eden bir erkek sizinle evlenebilir. Ayrıca o hatayı yaptığınız kişiyle evlenmeniz daha uygun.
Hayır ayrıldık adı batasica
Olay da bu. Evlenmeden yapınca ayrılık olup kadına olan oluyor. Bizim millet namusu sadece kadından bilir.
Tövbe ederse ve tövbesine sadık kalırsa temiz biriyle de evlenebilir
@intelligentia Evlenir de temiz biri kabul eder mi?
Hocam söylemek zorunda mı ki? Erkek sormadığı sürece söylemek zorunda değil
@intelligentia Erkek sonradan öğrenirse boşayabilir.
@CounterOffensive111 araya giricem ama sonradan nasıl öğrenebilir merak ettim doğrusu?
@CounterOffensive111 eğer düşündüğüm şeyi söyleyecekseniz yormayın kendinizi çünkü anlaşılması bakımından kadın ile erkek arasında zerre fark yok. Erkeği ne kadar anlayabilirseniz kadını da o kadar anlayabilirsiniz
@Nightwalk35 Yine de dürüst olunmalı. Erkek belki de öğrenemez ama yalanla başlayan evlilikten de hayır gelmez.
Tabiki dürüst olunmalı. Ona kesinlikle katılıyorum. Yalancının mumu yatsıya kadar.
Yani bakire olmamasi daha guzel bence sonucda mastürbasyon yapiyor yani bakire ise kendisini cok kasiyor ama diger turlu rahat yapabilir
Evlenirdin yani
Evlenirim ne var yani bunda
Cocuguda olsa evlenirim onemli olan saygi sevgi gerisi teferuat
Bu zamanda yapmayanmi var cogu kiz bakireyim diyor ama arkadan yapiyor bakire olmasin ama arkadan yapmasin daha iyi
eğer bakir olmasaydım, evlenirdim sanırım. ama çok kötü bi olay başka erkeğin altında inlediğini bilmek. ben yediremem kıskancım
Evlenmek istemem düşünmem aslında ama büyük konuşmak da istemiyorum. Belki de çok sevicez birbirimizi
Bakireyle evlendim, ama, 1 kişi çıkto karşıma, kabul ettim, başka sebepten ayrıldıık. Sonra, başka vi tane daha geldi, hayatı yalandı, bıraktım
Hayır ben yapmadım bu zamana kadar karşı tarafta benim gibi olsun isterim ha ondan ayrıldıktan sonra olur
Evlenirdim ama geçmişiyle ilgili hee şeyi bilmek isterdim
Yaşın kaç ve kiminle yaptın
Üniversite ki sevgilimle
Bir kere mi oldu ve onunla her şey bitti mi
İki damla kanla eş seçmem, namus iki bacak arasında değil ama evlilik olayı bana göre değil
Evlenirim bu arada net bende değilim kadın erkek eşittir bu beni g. vaat yapmaz
İlk tercihim tabiki olmaz da kader kısmet bu işler kesin konuşmamak lazım olmaz dediğin oluverir
He küçük bir hata yaptın nasıl inliyor muydun? Altındayken pişman mı oldun evlenmek mi istiyorsun hmm
Çok sevsende miii
Neyse kusura bakma ben yanlış yazmışım
Biraz teyit doğrulama için soruyorum küçük bir hata dediğiniz bakireliği kaybetmek mi
Evet ama cidden böyle biri değildim sevgilim oyuna getirdi
Yani biraz oyuna gelme durumundan bağımsız bir konu gibi Yani şu anlamda söylüyorum bunu birine izah etmeye çalışsanız ya öyle şey olur mu Aklın fikrin yok mu demeye getirebilir konuyu ama şöyle genel konuya soruya cevap arayacak olursak da yani artık bunu hiç önemsemeyen de pek çok kişi var önemsenesi bir şey olmasına rağmen bence
Hem size Şu soru sorulabilir böyle bir durumda hani diyelim ki biriyle artık bir yola giriyorsunuz nasıl oyuna geldin böyle şey olur mu der muhtemelen
len madem kestin kurdaleyi devam et ne die bırakıyon
harbiden, bakire değilim ama sadece 1 kere yaptım demen bir şeyi değiştirmez. Bakire değilsin. 1 yapmışsın 500 yapmışsın fark eder mi?
Evlilik şartımda armama, şimdiki aklım olsa hiç evlenmezdim, gerek yok.
Hayır vardır , isteyen gavt ama biz genelde başkasının altında nefes nefese kalmış kişi tercih etmiyoruz.
Çok sevsende mi
Fark etmez aklına gelir çünkü ne kadar isterim ederim benim için sorun değil diyen olsa bile hep yüzüne vurulur pamuk ipliğine bağlı bir iliski
Ben bakirim ama evlenirdim peki bayanlar bakir olmayan bir erkek ile evlenirmiydi
Evlenir tabi
Sen evlenirmiydin
Yani evlenilir neden olmasın ki
Kişiden kişiye değişir
Dürüstçe anlatırsa saygıyla karşılıyorum
Seven evlenir. Sen nasıl bi hata yaptın
Bir şartla evlenirim
Evet.
Evet gecmisi gecmiste kalmistir
Evlenmeyi düşündüğüm olmuştu.
Kişiye göre değişir
sen kendin söyle evlenir miydin
Diktir evlenmezler
Kandırmış olucam ama
Onlar seni kandirmadi mi neden bu haldesin o zaman
Evlenmem
Çok sevsende mi
Hersey bekaret değil
Evlenirim
evlenecekler tabiki
Kişiye göre değişir
Evet
Hayır
Evlenmem
Evlenirim guvenirsem
bakire olmayan kim burada
Hayır
Sen nasıl anliycan
Bakir olmadığını söylerse bir şeyleri bahane edip ayrılırım.
Himmm söylemez ki
O kadar canım değildir
Olsa bile söylemiyorlar
Canım değildir derken?
Ya ni şal*k
Ya ni sal*k
Seviyorsam olur
Kimle yaptin
Üniversite de ki sevgilimle
Benimle ol
Bı daha anca kocamla yaparım
Kocan da olurum belki. Zaten bir engel yok olmanızda. Seni de mutlu edeceğim
burada mısınn
Emin misin
Kimle yaptın
Evlenirim.
Evlenmem
Çok sevsende mi
İşte bu kafamı karıştırabilir ama bende bakirim. Bundan dolayı istemeyebilirim.
Kaç kere yaptın
Bı kere yaptım pişman oldum zaten
Neden kimdi neye pişman etti
Yaşın kaç ne kadar oldu
Kendimi artık kocama sakliycam
Soruyu beğeneyim gel sana bi şey anlatayım ordan yola çık
Burdan anlat
Yok gel engellersin çok çok
Gelecek misin ona göre
Sen bilirsin mutluluklar sana