Bunu çok merak ediyorum cidden. İnsan bir hata yapınca diğer kişiler tepikliyor
Bakireyle evlenirim
Bakire olmasa da olur sorun değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bunu çok merak ediyorum cidden. İnsan bir hata yapınca diğer kişiler tepikliyor
Bu bir hata değildir. Asıl hata; varlığının önem ve değer kazanması için tek bir geceyi bekliyor olmak. Benim varlığım tek bir geceyle değer kazanamaz, kazanmamalı. Benim ne yapmak istediğim, varlığımın o geceki değeri ve önemi kazanmasından daha önemli. Benim kendi canımın istediği, kendi bedenim hakkında vereceğim bir kararı benden başkası sorgulayamaz, kimseyi de ilgilendirmez. Eğer sevdiysen bundan doğal başka bir şey olamaz. Elbette ki kırmızı çizgilerin olmalı ama onları şu an tartışmayacağım.
Sorgulamayacağım için bilemeyeceğim 😊 kuldan günahı kulca sorulmaz kimsenin geçmişi beni ilgilendirmez. Ben kendi duruşuma bakarım, olursa öyle bir aday adaylık süresindeki haline hareketlerine bakarım.
Guvenirsem takılmam bu konuya ama ben hiç iki üç beş kişiyle olduğunu söyleyen birine denk gelmedim. Hepsinin açıklaması şöyle
Bir kere oldu bir kişiyle oldu oda zorla oldu.
😂😂😂😂
@enthusiasticpq anlayacağın dürüst değiller. Bütün görüştüğüm erkeklerle oldum diyene denk gelsem dürüstlüğü için birakmazdım onu
Yani hata değil bile isteye yapılan eylemler bunlar sonra hata yaptım diye kendinizi avutmayın arkasında durun yaptıklarınızın. Ayrıca bekaret denen şeye takılmam ben.
Cevap
22Cevap
yani bir parça kan mı olay ki kişi ilişkiye çok hazırsa bu kan bile gelmez gelmedi diye de bakire mi olmuyor? Erkek kaç kişiyle olmuş biz bilemiyoruz bile. İki tarafta da önemli olan bence dürüst olup her şeyi söylemek. Seviyorsan her şekilde kabul ederim brn
Ben sahsen istemem. Herkesin kendisine gore bakis acisi gorusu degerleri var. Ben dini acidan bakiyorum, kendim de oyleyim dogal olarak kendim gibi kendime benzeyen bir es istiyorum, ki zaten tahmin ediyorum herkes kendisine benzeyen uygun bir es istiyorum yoksa yapan yapsin cokta taktigim bir durum degil herkesin kendi hayati…
boşanmış bi kadınla evlenir miydin çocuğu yok
@kusurunabakarım Yani bosanmis olabilir heralde o da helal bir sekilde olmus ama yine bana soruyorsan - ben hic evlenmemisim kendim gibi hic evlenmemis olur onceligim - istegim bu yonden yani ama kader kismet...
Bekâret denilen şey tamamen saçmalık çünkü kızlık zarı denilen şey tamamen rahmi ve yumurtalıkları korumak için var namus ile ilgili bir şey değil yani
Canım burası gerçek hayat değil yazılanların hiçbirisine bakma, benim bir kuzenim var 34 yaşında, hâlâ evlenemedi. Sebebi ne çocuk yaşta bekaretini kaybettiği için. çıktığı erkeklerin hepsi evleneceğiz diye kandırarak kullandı kadını.
yıllardır evliyim sorun yaşamadık mı yaşadık ama seni temin ederim bu iki damla kan görme sevdası yüzünden olmadı kesinlikle başka sorunlar oldu yazarsan anlatırım ama ben özele gelmiyorum burada cevaplarım kardeşim saygılar kendine iyi bak
Evlilik bakirelik üzerine kurulu bir şey değil ki önemli olan sevgi ve saygının olması bence. Ben evlenirdim.
Çok da önemli değil ama bakir erkeği tercih ederim tabii ki.
bakira olmayanla evlendim, üstelik eski ilişkilerinide dinledim.
Eşşm 2çocuklu ve ikinci evliliğiydi evlendim
Çok seviyorsa ben de onu seviyorsam tabii ki de evlenirim
Yani gerçekten pişmanım gibi bizi inandırıp güvenini kazandırırsa başka.
Aynı soruyu 1 gecede daha kaç kez sorucaksın
4 ya da 5 kere
İyi devam hadi
Bunu meslek olarak yapmadiysa sorun etmem. cunku bende bakır değilim. Bakire isteme hakkım yok
Benden önce beni ilgilendirmez benden sonrasına bakmak lazım
hak etmeliyim hak etmeli
seversem neden evlenmiyimki? hatayı yapan senmisin?
sorun degil cunku bende bakir degilim
Evet sevmişsem eğer evlenirim
Namus kafadadir iki bacak arasında değil
olm niye seks yapıp hata diyorsunuz mk?
Benim bekaret takintim yok evlenirim
Sorun değil dürüst ise
Duruma göre değişir
evlenmem
Olmayanşa evlenirşm
Evet
Bence sorun değil
İllaki. evlenirsin ama çok kullanırlar seni