Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim için evleneceğim bir kadında bu kriter değildir ve olamaz.
Karakteri, insanlığı, sevgisi, sadakati benim için daha önemlidir. Bunlara sahip bir kadını bakire değil diye mi bırakacağım?034 Yorumla
Soran+1 yılEvlen benimle
Cevap sahibi+1 yılSen kimsin seni tanımıyorum 😅 Benim için önemli olan bu özelliklere sahip mısın? Oyle ise yüzüğü alıp geliyorum:))
Ayrıca guncellemene cevap olaraksa eşiğinde düğün gecesine balayı yolculuğu koyarım. Böylelikle kimse bir şey bekleyemez😂
Ama diğer türlü de ne kendi annemin (ki hayatta böyle bir terbiyesizlik yapmaz, bağımı koparır bilir.) Ne de kayinvalidenin yapmasına müsaade ederim
Soran+1 yılHahaha sadece düşünceni beğendim ben bakireyim yani bunu dert etmiyorum ama bu şekilde çağdaş düşünen insanlar çok hoş güncelleme içinde bende izin vermezdim sanırım kuzenimin evlendiği aile istemişti bunu
Cevap sahibi+1 yılİnan evleneceksem bakirelik umurumda olmaz. Ama insanlık daha önemli. Yahu bu kadınla aile kuruyorum sonuçta haksız mıyım?
Çocuğum olacak. Beraber gecinecegiz. Benim ona, onun bana sırtını dayayabilmesi lazım.
Bunlar yoksa 10gr lik kan gelse ne olur gelmese ne olur.
Böyle eski adetlerin ölmesi lazım artık cidden. Kadını aşağılayıcı bir şey.
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ki çok haklısınız sonuçta evlendiğin gece gelicek kan mı önemli ilerdeki gelecekti hayatın mı önemli insan sırf bakirelige bakarak bir ömür geçireceği insanı seçmemeli
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle haklısın.
Ki aynı zamanda esnek zar durumları da var. Gayet dolu bir ilk gece yaşansa bile bozulma olmama ihtimali var. Ee burada kadina direk o.. pu muamelesi mi yapacağız yani?
Bir dokuya bu kadar anlam yuklenmemeli kesinlikle.
Ayrıca zarı koruyup, arka tarafı E5 trafiğinden dağa yoğun kullananları da biliyoruz yani😅
Soran+1 yılAynen haklısınız katılıyorum
Cevap sahibi+1 yılSen erkeğin önceden ilişki yaşamasına ne gözle bakıyorsun?
Soran+1 yılYaşamış olabilirim tabi sonuçta hepimiz insanız ben kesinlikle ileriye bakıyorum şahsen o erkek benimle olduktan sonra tamamen bana ait olmalı ahaha biraz kıskancım yani o erkeğin bütün beklentileri benim üzerime olmalı ne istiyorsa benimle yaşasın isterim başkalarından bişey beklemesin isterim başka bi kadın görmeye tahammül edemem asla
Cevap sahibi+1 yılAhaha aslında aynı düşünüyoruz.
Bende şey derim hep, benim olan benimdir. Ben o kadınla berabersem onun her bir noktasi, zerresi bana ait olmalı ve benimde ona. O bana istediğini, ben ona istediğimi yapabilmeliyim. O yüzden uyum çok önemli diye düşünürüm.
Tecrübesi olması senin gözünü ürkütür mu yoksa hoşuna mı gider, işine mi gelir?
Soran+1 yılDüşüncelerimiz aynı yönde tecrübe konusunda ise dediğim gibi geçmişte bunları yaşamış olabilir ama tecrübe illa ki yaşantıdan olmayabilir örneğin ben daha önce hiç yaşamdım ama çoğu insan illa ki bilir ya izler bunları ya da bi yerlerden duyar öğrenir bilir tecrübenin ne sonucu olduğu önemli bi kaç defa yaşamış olabilir ama ne bilim öyle her önüne gelenle yaşamış olması beni ona çok klasik kılar o kişi için özel olmak daha çekici bence
Cevap sahibi+1 yılBurada aslında demek istediğim şuydu:
Yatakta ne yapacağını bilmesi, amatör hatalar yapmaması (İnan çok saçma şeyler çıkabiliyor), aceleci olmaması gibi.
Yoksa hayal gücü olarak zaten en alamiz bile yine hayallerimizi yakalayamaz bazen 😅
Yoksa dediğini anladım zaten ilkin :)
Seninle evlendiyse ayrıca biri zaten senden daha özeli olamaz o kişi için;)
Soran+1 yılEvet tabi ne yapacağını bilmesi çok hoş
Cevap sahibi+1 yılBunu da meraktan sordum bakma. Bazı kadınlar çünkü erkeğinde o amatör beceriksiz hallerini istiyor, sen de öyle düşünüyor musun merak ettim 😅🙂
Soran+1 yılYok hayır sorun degil sorman peki sen tecrübeli misin ya da amatör mü?
Cevap sahibi+1 yılNe amatör ne de öyle süper tecrübeli. Bir kaç sevgilim oldu ve bir şeyler yaşadım. Bazı konularda özellikle oral konusunda iddialı olduğumu düşünüyorum ve ön sevisme. Öpüşme konusunda özellikle hep iyi yorumlar aldim
Ama çoğu kız arkadaşım bakire olduğu için bende ileri gitmek istemedim ileride pişman olmasınlar diye ve haliyle seks alanında tecrübem daha kısıtlı.
Soran+1 yılAnladım güzel
Cevap sahibi+1 yılSen hangi konuda erkeğin tecrübeli olmasını tercih edersin ya da neyi iyi yapsın dersin?
Ve sen neyi sence en iyi yaparsın?
Soran+1 yılAçık konuşmak gerekirse bunları anlatmayı pek doğru bulmuyorum sonuçta size anlatılan bi Kitapı okuma gereği duymazsınız öyle degil mi
Cevap sahibi+1 yılBu kitaba bağlı. Biri bana Anna Kareninayi anlatsa ben o kitabı daha erken okurdum ve defalarca okurdum. Mesela ne anlatılan değil, kitabın kendi içeriğidir.
Çoğu insanların narrative skilleri oldukça düşüktür
O yüzden bu merafor doğru bir yaklaşım olmaz :)
(Edebiyat mezunu olunca trigger geldi hemen 😅😄)
Soran+1 yılSizide anlıyorum fakat bana merak ettiğim veya bilmediğim şeyler daha çekici geliyor
Cevap sahibi+1 yılAnladım, merak ettiğin şeyleri zaten yaşayana kadar ne kadar konuşursan konuş hep bilmiyor kalacaksın. Okudukların, yazdıkların, izlediklerinin hiç birisi uyumlu olduğun kişiyle yaşayacaklarına denk gelemez, tasvir edemez ve benimleyemez bile.
Meraklı olman bile bu konuşa takdir edilesi bir şey.
Soran+1 yılEvet aynen
Cevap sahibi+1 yılGaliba çok uzadı muhabbet ve rahatsız etmeye başladım. Çok pardon.
Soran+1 yılYok hayır rahatsız etmediniz size katıldığımı bellirtmek istedim
Cevap sahibi+1 yılKadınlardan geçmişte Trip üzerine payımıza düşeni yeterince yediğimiz için, bazen böyle yanlış anlaşılmalar olabiliyor 😅
Ben konuşmayı seven biriyim biraz ve sen de düzgün ve olgun akıllıca konuşan birine benzediğin için çenem açıldı biraz
Soran+1 yılSanırım kadınlara dayalı baya geçmişiniz ve oldukça tecrübeniz var
Cevap sahibi+1 yıl5 tane sevgilim oldu diyebilirim ve sonuç olarak hepsi farklı insnalardi ve farklı tecrübeler bıraktı üzerimde
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılÇok mu sence bir erkeğin 5 sevgilisi olması?
Senin hiç oldu mu ve yasin kaç?
Soran+1 yılYaşınız kaç ona göre sevgili sayısını düşünebilirim ve benimde tabiki oldu yaşım 19 ayrıca
Cevap sahibi+1 yılSenin site yaşın doğru değilmiş şimdi.
Ben 29 yaşındayım ve ilk sevgilim ve tecrübelerime 19 yaşımda oldu
Soran+1 yılEvet site yaşım doğru degil
Cevap sahibi+1 yılEvet farkettim ahah
Yaşıma göre çok mi sence?
En İyi Cevaplar
O gece evleneceğin erkeğe aynen olanı biteni anlat bence saygı duyacak ve kimsenin olmadığı bir gun seninle olacaktır.
Gerçekten çok iğrenç bir şey.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bakire tc kızı kalmamış piyasada bu yüzden evlenmeye mecburuz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bakireyim
- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılBence o durumu anlatmasin hic gerek yok gecmisimizi acmaya
02 Yorumla
Soran+1 yılE gerdek gecesi öğrenmeniz daha kötü
- +1 yıl
Asagi tukurse sakal Yukari tukurse biyik
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bakirsem ve bu şeylere dikkat ediyorsam onunda bakire olmasini isterim. Sen bakiresin esinin bakir olmasini istemez miydin su anda
02 Yorumla
Soran+1 yılYani evet isterdim ama şöyle ki eger evleneceğim adamı seviyorsam ve geçmişindeki ilişkilerinden dolayı Ondan vazgeçmem sonuçta insan oğlu herkesin bi geçmişi olmuştur
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılTercihim bakire oluşu çünkü yetiştirldğimiz örf gelenek vs nin oluşturduğu psikolojik durumumuz diğer türlüsünde bazı sorunlar kavgalar oluşturabilir ama evlenende var
02 Yorumla
Soran+1 yılNerelisiniz?
Cevap sahibi+1 yılMalatyalıyım
+1 yılYa sen tam olarak ne olduğunu söyler misin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeversem neden evlenmim
00 Yorumla Mühim olan kalplerin bir olması gerisi boş
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlenmem kirmizi cizgim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır evlenmem çünkü ben bile bu yaşımda bakirim
00 YorumlaHayır tabi ki
014 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden?
Soran+1 yılSenin bakir olduğun ne belli
Soran+1 yılO zaman bakire birini aramicaksın tatlım sende ikinci el olmuşsun sıfıra layık değilsin
Soran+1 yılKimse senin bi sözünle çıldırmıyor rüyadan uyan “ERKEKCİK”
Soran+1 yılYorumlar gayet normal ve haklı sen kafanda kurmuşsun
Bilemiyorumm Altan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet evlenirim
00 Yorumla
+1 yılolabilir anlatırsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılKafası bakire olsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmem
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım