Gizli Üye(25-29)+1 yılYa madem cinsellikte sorun yok o zaman farklılıklar yap giyimini değiş her gün eve geldiğinde nasıl davranıyorsan tam tersini yap kapıda karşıla adamın hoşuna giden şeyleri dene eve gelmek istesin sıkıcı olma yaşın kaç bilmiyorum ama film izleyelim de ne bileyim işte biseyler dene
32 Yorumla
Soran+1 yılGeldiğinde kötü davranim 😂 şaşırtayım aklını alayım sjs
Cevap sahibi+1 yılAhhah 🤣 belki adam ilgisiz olduğunun bile farkında değildir neden böylesin de sor ya bak ne diycek
En İyi Cevaplar
+1 yılannesine sorsan o da gençliğinden beri oğlum böyleydi der.. eğitim sorumluluk ilk ailede şekillenir sonrasında maalesef kemikleşir.. sen şu an oğlun varsa ileride bu şekilde olmaması için çabala. gerci önünde böyle bir baba modeli varken çok zor gibi.. Allah yardım etsin.. anbesiyke bavadiyle durumu konusabilirsin.. onlardan yardım alabilirsin.. oğluna iyi bir örnek olması gerektigini söyleyebilirsin.. ama alışkanlıklar zor geçer..
20 Yorumla
+1 yılMerhaba birincisi sıkıcı biri olup olmadığını anlamam için tanımam lazım
İkincisi kahve hayatı olan karısını ihmal eder
Üçüncüsü kahveyle ilişiğini kesmen lazım ki her türlü muamelesi daha da iyi olur
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙂
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Eşin başarılı evliliğin gereğinin farkında olmayan bir öküz.
Bence sorunun ana kaynağı kendisi. Tabi senin de bu konuda eksiklerin olabilir. Neden onunla konuşup durumu çözmeye calismiyorsun?
11 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmadığımı nerden çıkardınız usta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDemek ki seni cinsellik için kullanıyor sadece onun tatmin aracısın.. gerçekleri görebilirsin.
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılyaş bilgisi doğruysa troll bir soru gibime geldi.
yok yaş bilgisi yanlışsa ciddiye alınacak bir soruysa da, tek sorun sende değildir. hatta sorunun büyük kısmı sende değildir ama yükün çoğu sana kalacaktır.
bol şans26 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru 🥹 yükün çoğu bende yoruyor
- +1 yıl
ciddiye alıp cevap veriyorum ; eşle konuşacaksın bu durumu. Başka türlü düzelmez. Konuşmazsan sen hayatına o da kendi hayatına bakar. Aynı çatıda iki yabancı ve sevgisiz ailede büyüyen sevgiden yoksun iki çocuk büyür başka bişey olmaz.
Soran+1 yılSoru trol değil. Çocuklara karşı sevgili ve ilgili ama demek ki yetersiz şikayet ediyorum. Yabancı gibi değiliz ama öncelikleri ben değilim üzüyor
- +1 yıl
dıştan yabancı görünmüyor ama içten yabancı. iş kahve ev üçgeninde sana da çocuklara da ne kadar bakabilir ki zaten.
bilemem birkaç detaya daha değinmek gerekiyor ama anlattığın kadarıyla söyleyeceklerim bunlar.
çok erken yapılan çocuklar da bazı tutkuları erken bitirebiliyor belki öyle bi durum da olabilir. konuşarak halledeceksin başka türlü olmaz.
kendimi yalnız ve kenara itilmiş hissediyorum şeklinde bir cümle kur ona. vereceği tepkiden belli olur zaten adam olup olmayacağı
Soran+1 yılÖyle deyince seni seviyorumlar falan diyorsa hissetmiyoruz aw
- +1 yıl
anlattığın şeyi savunduğun cümle ile, şikayet ettiğin durum birbirine çelişiyor. ne istediğini neyi nasıl gördüğünü de bilmiyorsun bence.
sana bir şey izah etmek de anlatmak da çok zor bence. belki adam haklıdır diye düşünüyorum şu an.
+1 yılEsin seninle amcaoglu moduna gecmis bu durum icin ilgisini cekecek seyler yapmalisin bence eve geldiginde hos karşıla suprizler yap ilgisini tekrar cekmeye calis kisacasi eger bu da onu duzeltmiyorsa zaten yapacak pek bir seceneginde yok
18 Yorumla
Soran+1 yılDüzelmiyor, nerden biliyorsun diye sorma ajsj
- +1 yıl
Herseyi yaptigin halde duzelmiyorsa sevgisi tamamen bitmis bir adamla hayatini devam ettirmen ne kadar mantikli olur bilemem ya evde iki yabanci gibi yasamaya devam et ya da en son care durumu son kez konusup ayrilik olabilir ama yine de senin tercihin senin kararin
Soran+1 yılAyrılığa gidecek kadar kötü bi ilişki değil üstad, sadece ilgisizlik var maalesef
- +1 yıl
Soyle ki ilgisiz ve sadece kendini tatmin etmek icin iliski yasiyorsa zaten ortada sevgi yoktur ve sen sevgisiz bir insanla devam etmeye raziysan sikayetci de olmamalisin ve bu sekilde devam etmelisin
Soran+1 yılRazı değilim, değiştiremeceğim için görmezden geliyorum çoğu zaman
- +1 yıl
O zaman bu sekilde devam ediceksin kendini mutlu edicek aktiviteler ekle gunluk aksam send3 ayni onun sana davrandigi gibi davran hatta cinsellikte bile soguk yap istemiyorum vs. De gec belki oyle duzelir
Soran+1 yıl@hayalleriçindee sen giy tangayı abisi
- +1 yıl
sen şimdi bakımsızsındır bide adam ilgi göstermez tabi
Oyy kıyamam sana ablam üzülme... şaka maka içimi acıttın ya
12 Yorumla
Soran+1 yılMendil vereyim mi gülüm
+1 yılBiraz ilgi çekici olsan iyi olur kocan aldatıyor olabilir seni
15 Yorumla
Soran+1 yılAşkım olması gerekenin en iyisiyim. Ona şüphe yok
- +1 yıl
Bence kıskandırmayı dene ya, seni eskisi kadar sevecektir bence (abartmadıkça)
Soran+1 yılKıskanmıyor ya🥹 makyaj yapmama güzel giyinmeme rağmen dışarıda
- +1 yıl
Başka onun yaşında veya genç yaşta yanında takılmaya çalış gözünün önünde, sahiplenmeye çalışabilir böyle olursa
Soran+1 yılHerkesi kardeşi olarak görür 😂 yani o kadarına ben yanaşmam
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliği ihtiyacı olarak görüyor
Normal şartlarda seninde ihtiyacın ya da motivasyonun olarak görmeli
Evlilklerde cinsellikten daha önemli konu haricindeki ilgi ve destektir
Çoğu durumda iletişim daha değerli ve ilşki için önemli10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 888 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinize heyecan katın farklı cinsel fanteziler deneyin
14 Yorumla
Soran+1 yılYavrum cinsellikte problem yok😏 ben cinsellik dışı aşk böceği hissetmek istiyorum
- +1 yıl
İşte bunu da ilişkinize tekrar heyecan katarak olur bence, düz yatağa seviş çık değil dediğim 😊
Soran+1 yılErkekler ve her problemi cinselliğe bağlayıp, çözümü yine onda aramak baydık
- +1 yıl
Sen bilirsin iyi geceler
Gizli Üye(25-29)+1 yılsorunun semde oldugunu dusunmuyorum balim erkek bunlar sıkılorlar hemen
32 Yorumla
Soran+1 yılBenden de sıkılınmaz be🤣🥹
Cevap sahibi+1 yıloo iddialasin
- Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılbence hiç değilsin. ya sana olan ilgisi azalmış ya da iki tane de çocuk olunca kişisel alan yaratmak için arada dışarı çıkıyor. senin suçun olmadan evde de bunalıyor olabilir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki de bende sürekli dışarıdayım kahve kafe erkek arkadaşlar yaaa sende güzel bir cinsel lik yaşa onunla
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. sıkıcımısın sence? ona sor tüm bunları konuş netleştir
10 Yorumla
+1 yılBencil ve değer vermiyor. Evde bağladığı mal muamelesi yapıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe bilelim abla tanimiyoruz ki seni oylemisin degilmisin diyelim.
Yaslarin kac cocuklar ufak olmasi gerek sanki, hic mi zaman harcamiyor ilgilenmiyor cocuklarlada..10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOnun ilgi alanlarıyla ilgilen, beraber maç izleyin mesela
10 Yorumla
+1 yılEvliliğiniz artık monotonlaşmış ve biraz heyecana ihtiyacınız var bence.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence kendisi sıkıcı birisi. monoton bir hayat var istediği zaman cinsellik yaşayacak
10 Yorumla
+1 yılSizi tanımamngerek yorumlamak için ama erkeklerin geneli böyle ilgisiz eşlerine karşı. Daha aktif bşr sosyal hayatla eşinin ilgisini çekebilirsin sendeki potansiyeli farkederse çekici gelirsin oma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Yürüyüşe dışarı yemeğe falan gitmek iste eşinle
05 Yorumla
Soran+1 yılHödükçüm bana gelince hep tembel ve uykusu va
Soran+1 yılKör melihayım ben://
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Onun dışında çocukları alıp sinemaya pikniğe götürmesi yazın denize tatile götürmesi alışverişe goturmeli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sıkınti onda gibi ama seninde çabalaman lazım. Kendinize programlar yapın.
10 YorumlaMonotonluktan kaynaklı durum o bence. Ya deveyi öyle gidersin ya bir diyar'dan gidersin. Şunu da yapabilirsin sen de ona istediğini verme ne kadar ekmek o kadar köfte de
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler için sadece o iş için baktıklarından aranda bağ kalmıyor.
43 Yorumla
Soran+1 yılHadım etmek lazım
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
Bence öyle değildir
Dışarı çıkıp güzel bir yerde yemek mi yesek de
00 YorumlaKahveye gidenden adam olmaz. Boşa gitsin. En azından gözünü korkutmalısın
00 Yorumla
+1 yılAbla eşinden sen mi boşanırsın, yoksa biz mi boşayalım
00 Yorumla
+1 yılÇöpe at yeni koca al 😄
11 Yorumla
Soran+1 yılGeri dönüşüme versem aradığım kriterde gelir mi hocam, ç🥹
+1 yılBaşkası da sürekli evde diye dert ediyor
12 Yorumla
Soran+1 yılKim diye sorsam ksks
- +1 yıl
Burada dışarıda her yerde var onlar velhasıl istekler hiç bitmez
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sevse dibinden ayrilmazdi
11 Yorumla
Soran+1 yıl
+1 yılİş yoğunluğu çok oldugu için sana vakit ayıramıyorum bence al karşına kısa Bi şekilde konuş
10 Yorumla
+1 yıleğitimsiz cahil bir toplumun sonuçları
20 YorumlaMerhaba dertleşmek ister misini
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Evliliğin monotonlaşması diye bir şey var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Sıkılmış senden artık ev arkadaşı olmuşsunuz
10 Yorumla
+1 yılBuna siz karar vereceksiniz sıkıcı biri misiniz
10 Yorumla
+1 yılEvlenince böyle olmaktan korkuyorum 🤦🏻♂️🥺🥺
10 Yorumla
+1 yılBaşkası ilgi gösterince hatasını anlar.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılBunu ancak sohbetinde anlarız takip
10 Yorumla Hepimiz öyleyiz ablacım 😀
10 Yorumla
+1 yılVar öyle tipler işin zor. Yanlış. Seçim olmuş
00 Yorumla
+1 yılOf of..
11 Yorumla
Soran+1 yılNe aklına geldi be abla
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Seni kullanıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılMal olanı herkes kullanır
+1 yılona sorsana bunu
11 Yorumla
Soran+1 yıl😏 soruyoruz da kekliyor kardeşim herif
+1 yılNasıl biri olduguna bağlı bu
11 Yorumla
Soran+1 yılMükemmele yakınım hamdolsun ahah
Ona sorabilirsin mesela?
012 Yorumla
Soran+1 yılBi çılgınlık yapıp denerim tşk🌹
Soran+1 yılBunu nasıl düşünmedim, şu an bi aydınlanma yaşadım teşekkür kral 😏
Soran+1 yılKaldırmazsın abisi 🥹
Soran+1 yılSS seçilmiş😏😂
Soran+1 yılHadi be kaldır ben de sıkılmıştım bildirim gelmesinden 😏
Soran+1 yılBekliyorum abicim
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir gün sende kahveye git onla otur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşırı kafa dengisin plansız üredik ne ya 😂
22 Yorumla
Soran+1 yılAhshsjs
Cevap sahibi+1 yılMutlu olll belki sorunu vardır bir şey olmuştur konuş yanında ol
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblam sen kaç yaşındasın 2 çocuk ne ya
216 Yorumla
Soran+1 yılPlansız üredik kuzucu
Cevap sahibi+1 yılBen evlenmekten çok korkuyorum kaldı ki 2 çocuk doğurmak aman allahım korkunç. Zaten o ilk gece de ölü taklidi yapardım muhtemelen
Soran+1 yılÖlü taklidi de yapsan kaçarın yok🥹🤣
Cevap sahibi+1 yılNasıl oluyor ya acımıyor mu sen korkmadın mı hiç
Soran+1 yılKızım öldükte geri döndük. Ama herkesin bir değil
Cevap sahibi+1 yıl😳😳😳😳😳 Biraz daha uzaklaştım evlilikten teşekkür ederim
Soran+1 yıl🥹 ısıtan olur illa
Cevap sahibi+1 yıl22 yaşındayım daha çıkmadı karşıma
Soran+1 yılZamanı var 🥹 korkma çok o kadar kötü olsaydı bu kadar insan hâlâ evli kalamazdı diye mantık yürüt msks
Cevap sahibi+1 yılAbla konu sendin derdin varken bile beni düşünüyorsun allah razı olsun 🤣
Soran+1 yılİşte öyle bi malım ben sorma🤣🤣 sorun tam olarak şu
Cevap sahibi+1 yılEşin kaç yaşında sen kaç yaşındasın
Soran+1 yıl23* 30
Cevap sahibi+1 yılAboo sen kendine niye bunu yaptın 7 yaş çok değil mi
Soran+1 yıl35 olsa anca akıllanır bu mallar
Cevap sahibi+1 yıl🤣Allahta seni güldürsün ama haklısın bilimsel olarak kanıtlanmış zaten erkekler kadınlara oranla çok daha geç olgunlaşıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz ilve cilve yap.
12 Yorumla
Soran+1 yılKralı var da para etmiyor anasını satim
Cevap sahibi+1 yılOzaman senin elemanda sıkıntı var. Biz flörtlere zorla cilve yaptırıyoruz😂
+1 yılHer evli gibi...
20 YorumlaNedneki cinselik
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılmonotonlaşmış bir hayat olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıkmissinn sekerim
02 Yorumla
Soran+1 yılDarlamam ben
Cevap sahibi+1 yılkus ucmus 😉
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıcısın
12 Yorumla
Soran+1 yılSenin kadar değilim:))
- +1 yıl
Tmmm
+1 yılNe bilelim. Biz kendine sor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ona yaklaşımın nasıl
10 Yorumlaçok sıkıcı aldatmaya gieer olay
11 Yorumla
+1 yılEsin iğrenç birisi
10 YorumlaYazık ediyo size
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sohbetin uymuyor artık