Eşimle 8 yıllık evliyiz. Cinsel hayatımız çok durgun. Son çare yanında mastürbasyon yaptım dönüp bakmadı bile. Ben napıyım bu adamla?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılTıpkı senin gibi koca senin ilgisizliğinden şikayet eden ve buradan tanıştığım bir kadın anlatmıştı. Sudan internetten bir vibratör sipariş etmiş ve bunu kocasının yanında kullanmış senin yapmadığın şeyi bu yapıyor ve beni mutlu ediyor demiş. Bu söze ve bu davranışa rağmen kocasından ters bir tepki gelmemiş
Sen de galiba vibratör sipariş etmek üzeresin
01 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki yalnız değilim. Son çare o sanırım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu konuyu konuştunuz mu eşinizle.
sağlık sorunu olabilir mi
sizden soğumuş olabilir mi
Adam belki kaldıramıyordur. epimedyumlu macun yedirin zorla. 1 çay kaşığı
bu işi konuşmadan halledemezsiniz.
Mahkeme cinsellik olmayan evliliklerde mağdur tarafın lehine karar verip boşuyor.
Burada yazılanlara fazla kulak asmayın. mastürbasyon nedir ya. ergen işi olmuş tamamen
02 Yorumla
Soran+1 yılİkimiz de kültürlü medeni insanlarız. Bunu defalarca konuştuk psikiyatra bile gitti. Normal olduğunu benim abarttığımı savunuyor. Beni sevdiğini söylüyor. Ama bunlar bana yetmiyor. İstekli bir kadın için böylesi bir erkek gerçekten çok zor. Anlatamıyorum
Cevap sahibi+1 yılKocanız yarı Aseksüel olabilir. ya da aşırı stresli biride olabilir. sizi sevdiğini belirtiyor sonuçta. Epimedyumlu macun alın eczaneden ilişkiden 1 saat ya da 30 dk önce 1 çay kaşığı yesin eğer yemiyorsa pastaya karıştırıp yedirin.
- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılLibidosu düşün bir canlı var karşında.
Farzet ki sen istemiyorsun aynı durumdasın... Empati yapmak lazım. Cinsellik dünyanın en tatlı şeyi gibi görünse de bir taraf istemediğinde ( istemeyen taraf ) dünyanın en iğrenç şeyine dönüşüyor.
Çözüm aramak lazım... Tedavi belki..
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İstekli bir hanımın böyle düşük libidolu bir adama düşmesi yazık olmuş arada rahatlamak için bir fb iyi olur adam gelip 2 saat içinde doyurup gidecek ayda bir bile hayatına renk katar
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 defa olsun doya doya elim kolum kalkamayacak kadar olsun istiyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
91Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin durumunda onlarca kadın gördüm böyle erkekler 3 seçenek veriyor boşanma aldatma bir diğer unsur ise ömür boyu onunla ömrünü çürütme bu üç seçenek den birini yaşarsin hayat seçimler senin bjr insan ne yaşamak istiyorsa onu yaşatır Kendine her şey senin elinde ne desem boş
12 Yorumla
Soran+1 yılO kadar güzel özetledin ki
Cevap sahibi+1 yılBak kardeşim başkasının olumsuzluğunu olumsuz hayat biçimi ni omuzlarında iç dünyasındaki Kendi yaşamına yükleme kendine eziyet etme derdine dert arama kahır çekme kocan zaten bana şunları yap diye seçenek sunmuş sana
+1 yıldelirtmek için bu duruma maruz bıraktığım kızlar oldu ama nikahlı karıya yapılacak şey değil nikah kıyıyosan erkekliği eksik etmeyeceksin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmak bu eksikliği başkası ile dolduracaksın adın çıkacak Bi sürü hikaye adam kafada bitirmiş zaten sende uzatma gitsin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl:)))
eskiyi pesinata say
yeniyi al
nasilsa enfilasyonlu donem
taksitli olursa rahat edersin10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılŞaşırdım gerçekten. Hal bu ise daha kötüye gidecek gibi.
10 Yorumla
+1 yılBunun insan boşanır mı diyecekler çok ama aldatmaktansa boşa
10 Yorumla
+1 yıl8 yıldır cinsel hayatını böyle mi yoksa son zamanlarda mı böyle oldu?
23 Yorumla
Soran+1 yılHep böyleydi ama ben katlanamıyorum artık. İçimdeki bu isteği dizginleyemiyorum bu yüxden de kafam sürekli bunla meşgul. Yaptıkları fazla zoruma gitmeye başladı
- +1 yıl
8 sene iyi dayanmışsın gene. Bence cinsellik evliliğin direği gibi bir şey. O olmadan iki tarafın da sağlıklı bir evlilik geçireceğini sanmıyorum.
Çözüm aradınız mı yoksa çözüme uzak mı duruyor?
Bence artık ciddi bir şekilde bu sorunu halletmeye koyulmalısın.
Soran+1 yılDefalarca konuştuk psikiyatra bile gitti. İçinden gelmiyor galiba
- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılYapabileceğin çok bir şey yok. Tutku hissedip içinde olmayı delilerce istemiyorsa sen bu kadar istekliyken işin zor
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet istemiyor. Ben ise o his için deliriyorum
- +1 yıl
Farkındayım bunu belki abartı olacak ama delicesine istediğin gerçekten yazdıklarından belli.. eğer onu da yükseltmek için her şeyi yaptığını düşünüyorsan çokta yapabileceğin bir şey yok gibi görünüyor sanırım kendini tatmin edip orgazmlari kendi başına yapıp özgürleşmeye kendin devam edeceksin
Soran+1 yılBenim için seks orgazmın ötesinde bişey. Kokuların birbirine karışması öpmek yalamak ısırmak canını yakmak bazen. Tek vücut olmak ıslanmak terlemek yorulmak... birçok şey anlatamadığım. Bunlar olmadan boşalmışım boşalmamışım ne ki. Anlık evet rahatlıyosun ama doymuyosun
- +1 yıl
Kısaca ruhunla sert tutkulu tabuları yıkarak özgürleşmek tüm fantezilerinle yasaklı yönleriyle.. Bu gerçekten etkileyici nadir kadinlardansin.. anlatamamanı anlıyorum anlatmak istediğinde ise dinlerim. Ve sonuca değil yaşayacağın arzuların ruhuna vereceği hazzı onemsemen ise ayrıca farklı
Soran+1 yılHayvandan bir farkımız olmazdı o zaman değil mi. 2 dakikada yap bitir ne anlamı var ki. İki tutkulu bedenin birbirine karışması olmalı seks. Ötesi hayvansal içgüdü. Köpekte de var..
- +1 yıl
Ekleyecek bir şey bırakmamışsın söylediklerin eksiksiz ve çok doğru bizi bize yapan ruhumuzu orgazm eden eşsiz olduğunu düşündüren ve unutulmazı yaşayan olmalıyız bazen o yol sıra dışı karanlık ve cesaret istese de.. Özgürce sınırları yıkarak
Soran+1 yılAnlatmadan da beni anlayacak birisi var karşımda sanırım
- +1 yıl
Sanırım öyle güzel bir tesadüf oldu çünkü senin erkek yönünüm. Her zaman çekinmeden yazabilirsin konuşup anlayacak biri istersen
+1 yılEyvah eyvah büyük sıkıntı bence. Normalde bu durumlarda pro destek alınması lazım ama kocan kabul etmez muhtemelen
02 Yorumla
Soran+1 yılYok gitti. Ama sorunu kabul etmiyor ki. Normalim ben diyor
- +1 yıl
İşte sorunu kabul etmesi lazım. Nırmalde evli çiftler için en az 2 kere ilişki şart diyolar. Tabi kocan dışarda halletmiyosa işi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKuş ötmüyorsa sıkıntı şahsi ama sadece sana karşı da böyle olma durumu varsa başka şekilde cinsel ihtiyaçlarini gideriyor olabilir
08 Yorumla
Soran+1 yılOlduğu zamanlarda sıkıntı yok. Ama bu süre çok çok uzun. Yalvartıyor resmen
- +1 yıl
Anlamadım nasıl yani?
Soran+1 yılAyda 2 3 defa oluyor. Sıkıntı yaşamıyor o esnada. Ama bu benim için çok uzun
- +1 yıl
Anladım sen daha sık ilişki istiyorsun. Bunu da o istemiyor ya da olmuyor
Soran+1 yılEvet aynen
- +1 yıl
Beslenmesi ne ağırlıklı?
Sigara alkol VS var mı?
Soran+1 yılÇok fazla yemez. Sadece sigara içiyor o da çok az
- +1 yıl
Eğer yağlı ve kolesterol ağırlıklı beslenme şekli varsa da olur buna ek tansiyon yani kan basıncı düşük bence.
Bana kalırsa yemesini duzelt mesela keçi boynuzu pekmezi icir günde bir kaşık 1 haftaya toparlar kendini
+1 yılyani ilk tercihin boşanmak olsun. boşanacak durumun yoksa maddi manevi vb kendine güvenilir seks arkadaşı bul.. 3. şık yok
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatacak cesaretim yok. Ayrıca kendime de yakıştıramıyorum
- +1 yıl
o zmn boşan, hayat geçer mi böyle
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEş işte. Atsan atılmaz. Satsan satılmaz. Ben de yanında yapıyorum. Senin gibi durgun bi hayat
04 Yorumla- +1 yıl
Ha bi de senin de benim de istediğimiz sadede seks değil. Dolu dolu tutkulu, akıp gidebileceğimiz, boşalma odaklı değil haz odaklı olan bi ilişkş. Gecede iki kere hiç yapmadık biliyo musun 10 yılda. Ama ben bir kere olsun şöyle yoruldum offffff ne geceydi diyip içimde sperm kalmayacasına 5-6 kez boşalmak ama 5-6 saat sevişmek istiyorum
Soran+1 yılAynı durumdayız desene
- +1 yıl
Kesinlikle. Ve istediğimiz asla daha sık bi ilişki değil. Daha tutkulu. Skor değil boşalma değil. Sevişme. Haz. Tutku
- +1 yıl
değişen hiçbir şey yok dimi. merak ettim seni
+1 yılMastürbasyon yaptın dönüp bakmadı mı yok daha neler öyle erkek mi olur? Doktora bir danış istersen hiç normal değil çünkü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYani sorun yalan değilse adamın hayatında biri var sen onu çekiyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılYa yapmaz böyle bişey. Acaba gay mı diye düşünmüyor değilim
- +1 yıl
Yani karısı olarak sen anlamdayisan ne diyim. bn yatağa birini almayı teklfi et tepkisi ne olucak merak ettim
Soran+1 yılEvliliğimizin sonu olabilir.
- +1 yıl
var mı sence bir evlilik zaten 😄
Soran+1 yılEvlilik olmasa 2 evlat var ortada. Onları yok sayamam. Aldığım her karar onları da etkileyecek
- +1 yıl
Ozamn hayatına birini al bişey yokmuş gibi devem et
+1 yılEvlilik basittir. Sana uymayan bir durum varsa oturur konuşursun. Çözülüyorsa boşanırsın. Bu dünyanın sonu değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu sekilde yaptiginda kendisi kaybediyor sonrasinda kendi istegini gidermen icin ya mastürbasyon yapiyorsun ya da aldatma oluyor kendini mutlu edecek birisini arıyorsun. Bu sorun yeni mi başladı peki yoksa uzun zamandır olan bir durum mu. Kendisi ile konuştuğunuzda size nasil tepki veriyor
05 Yorumla
Soran+1 yılHep vardı. Ama o beni suçluyor ben fazla istekliymişim
Cevap sahibi+1 yılİstekli olman suc değil ki buda bir ihtiyaç. Nasil yemek bir ihtiyaç ise buda ona benzer bir durum
Soran+1 yılBenim için yemek yemek gibi onun için mangal yakmak😅
Soran+1 yıl1 bazen hiç
Cevap sahibi+1 yılSenin için biraz zor oluyordur genellikle mastürbasyon ile tatmin oluyorsundur
+1 yılNe alaka yaa gayet normal. Evlilik sekse en uzak şeydir. Evlendiysen zaten seks istemediğin için evlâmızsındır. Şimdi bu saçma şikayet neden.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ciddimisin onu zevke getirecek böyle fantezi şeyler giysen nasıl olur
012 Yorumla
Soran+1 yılSayısız kıyafet aldım hatta birlikte seçtik çoğunu. Çıkarıp parçaladığım oldu sinirden. O halde çok bıraktığı oldu beni
Soran+1 yılBoyum 1 72 esmerim 65 kiloyum
Soran+1 yılTeşekkür ederim bunu bir tek kocamdan duyamıyorum
Soran+1 yılSanmıyorum ama artık emin olamıyorum. Şurda kafam karışıyor. Diyelim ki başkası var. Yani bi kadını doyuracak kadar istekli bir adam. Arada bir de bana denk gelmez mi bu isteği. O kadını düşünerek dahi benimle olabilir. O bile yok. Benden nefret etmiyor ama dokunmak da istemiyor
Soran+1 yılOlmuyor
Aslında onu etkileyecek bir sürü şey var ama detayı bilmek lazım önce ve sebeplerini
05 Yorumla
Soran+1 yılÇözemedim 8 senedir. O normal diyor sende de sorun yok diyor. Yol alamıyoruz
Soran+1 yılBizden bişey olmaz artık ya
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılhayır neden bakmamış adam onu anlamadım isteği mi yok acaba
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu anlamıyorum ki. Erkek olarak siz söyleyin
- +1 yıl
bence adamda hormonel olarak sorun olabilir. doktora gitti mi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurcunuz nedir bu arada cok azginsin oral yapilmayi seviyor bitun pozisyonlara ve 3 ve 4 sefere yani dermanin kalmayana kadar iliskiye her yerinin dokunulup emilmesine opulmesine acsin benim gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de şu an aynısını söylüyordur böyle kadın olur mu diyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar doğru olmasada seni aldatmaya doğru itiyor çocuk filan var mı senin aşırı yüksek onun baya az hep mi böyleydi
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu olayın aynısını ben yaşadım böyle oldukça o ev katlanılmaz oldu insan kendini dizginleyemiyor
Soran+1 yılNe yaptın peki boşandın mı
Cevap sahibi+1 yılAileler filan çok ısrar etti boşanmayın diye tabi gerçek nedeni bilmiyorlar ama son bir şans daha verdim ama İnan çok kötü bir his her yanaştığımda reddedilmek
Cevap sahibi+1 yılYani şunu istemem suç mu sence çok tutkulu ve sert bir şekilde onun hali kalmayana kadar yapmak
+1 yılAllah yardımcın olsun bir şey diyemedim , zor yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltuhaf yani kocanın yanında mastürbasyon yapıcan o adamda hiçbişi yapmıcak sana türk erkekleri şaşırtmaya devam ediyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılhayaller ve hayatlar maalesef bencil ve tam bir öküz eşin var bence herkesin hayali istekli bir kadın olan yüzüne bakmaz olmayanda kendini kahreder
00 Yorumla
+1 yılİşte bu yüzden diyorum çok eşliliği seven bir kadınla evlenmek istiyorum diye.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma zamanın gelmiş bence. Haftada en az üç kez yapman lazım.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 8 yılda bacı kardeş olmuşsunuz naapsan boş o saatten sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen de tam tersini düşünüyorum, böyle kadın eş olur mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki ilk zamanlar çok tutkulu ve yoğun muydu?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. karşısında mastürbasyon yapmaya devam et ve yüksek sesle inle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim karım senin olsaydı üzerinden inmezdim çok pasif bu konularda
00 Yorumla
+1 yılBöyle istekli kadınları görünce kafayı yiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle isteksiz erkekleri görünce kafayı yiyorum
- +1 yıl
Ne diyeyim
+1 yılAdam ölmüş senin haberin yok, dulsun sen
10 YorumlaAldatırsın yakinda. Kendine bir tane fb bulursun
10 YorumlaOnun erkekliğine tüküreyim boşanmak farz sana
10 Yorumla
+1 yılbaşka çözümler gerek
11 Yorumla- +1 yıl
konuşmak istersen datay veririm. merak etme sulanmam sana
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım heyecanını arzusunu kaybetmiş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiyolojik bir durum. Yani istemiyordur bende de tam tersi, bazen diyorum ki eşin gibi olsan 😀
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçok üzülüyorum böyle şeyleri yaşayan bayanları görünce
Cevap sahibi+1 yılSevgi aşk bir yere kadar, cinsellik olmadan olmaz kim ne derse desin
Cevap sahibi+1 yılSeninle dertleşmeyi çok isterim… çünkü aynı duyguları yaşıyoruz, beni dinlemeni çok isterim
Soran+1 yılEşin mi seni istemiyor
Cevap sahibi+1 yılÇok yakışıklı fiziken de iyi biriyim, aynı zamanda ikimiz okumuş kültürlüyüz ama cinsel bağlamda ben çok baskınım
Cevap sahibi+1 yılburada mısın?
Cevap sahibi+1 yılCevap verir misin lütfen
+1 yılçok kötü bir durum bu böyle hayat geçmez
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim için o kadar zor ki
- +1 yıl
peki sorunu nedir neden senle olmuyor
Soran+1 yılAyda birkaç defa normalmiş. Evlilik filmlerdeki gibi ateşli sevişmelerle yürümezmiş. Arada olsa yetermiş
- +1 yıl
saçmalığa bak canım bu yalan kişiden kişiye değişir adam ya başkasıyla oluyor ya da gaydir evli olupta her gün seks yapanlar var
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir erkekle evlilik nasıl yürüyecek...
06 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklar için katlanıyorum
- +1 yıl
Kaç çocuk var ve yaşları kaç.
Soran+1 yıl3 ve 6 erkek
- +1 yıl
Allah bağışlasın, ama sen kendine yazık ediyorsun. En güzel yaşlarında seksten mahrum kalmak senin için haksızlık olur.
Soran+1 yılDizginlenemez hale geldi artık.
- +1 yıl
Teter artık hayatım heba oluyor demelisin.
- Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılHadi ya 🙄 peki sebebini oturup konuştunuz mu?
08 Yorumla
Soran+1 yılDefalarcaaa. Normali bu diyor
- +1 yıl
Hiçte normal değil İnan bana
Soran+1 yılYa her erkek istekli değil diyor. Doğru mu bu bilmiyorum. Tabii kimse aynı derecede olamaz ama bu da fazla geliyor bana
- +1 yıl
Evet herkesin derecesi isteği ayrı oluyor ama olur, çok özele kaçmak istemiyorum ama ne sıklıkla ya da nasıl yaptığınız da önemli
Soran+1 yılAyda 2 3
- +1 yıl
Çok azmış 🙄 yani ne bileyim bir şey demek istemiyorum sabırlıymışsın
Soran+1 yılNe yapar eder gönlünü ederdim önceden. Şimdi bıraktım peşini. Dayanılmaz hale geldi benim için. Bu kadar istekli olmasam sorun olmazdı belki de. Bi kadın olarak beni arzulayacak isteğimi karşılayacak bi eş istemeye hakkım yok mu
- +1 yıl
Var tabi, ama ne bileyim zor bir durum şakın aldatma yine de
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boşanma davası aç
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yuhhhh ulan insanın hiç mi canı çekmez... 🤦♂️
10 YorumlaSoğuk su dök üstüne. Belki reset olur.
00 Yorumla
+1 yılUmarım düzelir ya yıpratır çünkü 🤭
00 Yorumla
+1 yılgüzel bulmuyorsa seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosa gitsin.
Bende evliyim ama oncelik tatmin etmek zevk vermek sevgi saygi vs
00 Yorumla
+1 yılaldat bana gel tatmin olursun benim ile kesin :)
00 YorumlaAyrıl sende uymuyorsa
00 Yorumlatip olarak beğenmiyor olabilir seni.
00 YorumlaKarım yanımda mastürbasyon yapacak varyaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakın zamanda aldatırsın. İstersen videolarım var atabilirim
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGizli
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam sıkıntılı demekki insan zor dayanir
17 Yorumla
Soran+1 yılBen de dayanamaz gelir sandım inan çok şaşırttı beni
Cevap sahibi+1 yılKim dayanabilir ki ilginç gerçekten inşallah düzelir yoksa durum sıkıntılı
Cevap sahibi+1 yılBiz s. kck a... m bulamiyoz adam bulup skmiyor
Cevap sahibi+1 yılNerde yasiyosan yardımcı olalim
Soran+1 yılOlalım derken kaç kişiyle 😄
Cevap sahibi+1 yılSen kaç kişi istersen gelir alırim ateşini
Cevap sahibi+1 yılO lafın gelişi de gelirim tek başıma saplar saplar giderim istediğin zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİşin zor muş gerçekten
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılMonotonlaştırıyor evlilik galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç FB düşündün mü?
09 Yorumla
Soran+1 yılSanal istemiyorum. Gerçeği içinse cesaretim yok
Cevap sahibi+1 yılSanal olarak sormadım. Reel olarak düşündün mü diye sormuştum.
Anlattığım durumda tek çözüm bu sanki.
Beklentiler örtüşmüyor da zevkler örtüşüyor mu?
Soran+1 yılOral bile kabul etmiyor. Var git sen düşün gerisini
Cevap sahibi+1 yılOoo durum çok kötü
Ateşli ve heyecanlı olmalı.
Çılgınlıklar olmalı.
Siradanlığa hapsedilmemeli zevkler.
Beklentileriniz farklı olduğu kadar zevk uyumunuzda sıkıntılı
Soran+1 yılBenim zevkerim ve bu kadar istekli olmam ona çok fazla geliyor. O da normal değil ama benimkisi de belki fazladır bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılFazla olması renkli bir cinsellik kötü değil aksine çok güzeldir.
Bence benim isteklerim ya da duslediklerim fazla diye düşünme
Soran+1 yılBöyle bi erkek için sorum olabiliyor
Cevap sahibi+1 yılBence çok şanslı biri ama dediğim gibi beklentiler, zevk uyumu, fanteziler vs uyumlu olmayınca bu durum söz konusu olabiliyor.
Cevap sahibi+1 yılBu durumda tek çözüm FB görünüyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen liseli ergenmisin bu soruda ciddi olamazsın ya
08 Yorumla
Soran+1 yılÜzgünüm ama ironi değil. Daha önce yine burada vermişlerdi bu fikri. Kesin dayanamaz dediler. Denedim ve olmadı
Cevap sahibi+1 yılSacmalamislar. Öyle şey mi olur. Sana bu fikri kim verdi ya. Ne. alaka. sizde başka sorunlar var mesele bu değil. Cocuk cocuk şeyler yaparak kendini dusuruyorsun
Soran+1 yılEşimle ayda 2 3 defa birlikte oluyoruz o da benim zorumla. Ne yaptıysam beni istemesini sağlayamadım. Aklıma gelen herşeyi denedim bu da sanırım sonuncusuydu
Cevap sahibi+1 yılGereksiz şeyler denemiştim. Sorunun kaynagina inmek yerine saçma sapan şeyler demiyorsunuz. Cocuk gibisiniz. Burada ergenlerin lafıyla hareket ediyorsunuz. Eğer evliyseniz cidden. Yani absürt şeyler bunlar.
Cevap sahibi+1 yılKonuyu çözmek istiyormusun
Soran+1 yılÖyle olmasa bunu sormazdım
Cevap sahibi+1 yılTamam gizliden çıkacağım. Bekliyorum.
Cevap sahibi+1 yılOk sen bilirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılHadi canım ciddimisin?
012 Yorumla
Soran+1 yılYemin edebilirim
Cevap sahibi+1 yılYazık ya iyi aldatmadan dayanabiliyorsun
Soran+1 yıl2 oğlum var. Ve kendime yakıştıramıyorum.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ama evlilikte cinsellikte çok önemli bu arada yaş kaç?
Soran+1 yıl28
Cevap sahibi+1 yılDaha çok gençsin istemekte haklısın. Eşinin yaşı kaç?
Soran+1 yıl35 o da
Cevap sahibi+1 yılBaştan beri böyle mi?
Soran+1 yılHep böyleydi ama ben dayanamaz oldum
Cevap sahibi+1 yılAnlaşılan o ki olduğunda bile seni doyuma ulaştıramıyor
Soran+1 yıl1 defa oluyor gecede. Uzun süre olmadığı için erken geliyor. Nasıl doyabilirsin ki bu durumda
Cevap sahibi+1 yıl😔😔😔
- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle 8 yıllık evliyiz. Cinsel hayatımız çok durgun. Böyle koca olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler